Е што значи тоа Те сакам? кој го разбрал? на кого му значи тоа? На никој?
Па да се каше Те Сакам ке мислиш ахх..зборови, овична конверзација, само звук од гласни жици. Да ти каже некој Те Сакам ке си помислиш,, Што е сега ова? мислиш дека ти верувам? па јас не се предавам јас не сум глупа, јас не сум дете да ти се препуштам на збор. Исто како и еден бакнеж или една прегратка и тоа Те сакам се само тоа , неважни работи. На кои не треба многу да се обрнува внимание доколку не се чести појави во врска. НО што е со Те Сакам , Те Сакам, Те сакам ...аман Те сакам... многу пати кажано и безброј пати помислено и гушнато исто толку бројно? Дали е тоа само збор и глумење или е потреба да се каже на некој за чувствата во нас? Оној што сака ја има таа потреба, тоа е желба да се каже, желба да се признае и никогаш не се уморува од тоа. Оној што некогаш се заљубил знае што сакам да кашам. а оној што не бил нека си мисли пак за тоа што значи Те Сакам. Некој ќе рече ЛАЖЕШ!! Глумиш лудило! Па тој што лаже би се изморил од тој збор. Јас мислам дека основна мотивација за да се каже тоа Те Сакам толку многу пати е љубовта. Ако ја нема љубовта тоа те сакам ќе се заборави да се каже.