Ќе погреши ли човек ако каже ТЕ САКАМ?

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
sekako deka nema da pogresi ako nekogo go sakas treba da bides iskren i da kazes ne samo TE SAKAM i za drugi raboti i custva zosto samo taka se saka toa e prava ljubov ako nesto se krie e isto kako da lazes,a ljubov i laga ne idat zaedno (y)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ако некого сакам и сум со него без размислување би му го кажала, а тој ако има искрена љубов спрема мене и покажува емоции и чувства, мислам мала е веројатноста да избега, може нема да возврати со истите зборови, но да избега не ми се верува иако има и такви случаи кога бегаат.​

Секако делата вредат илјада зборови, убаво е кога некој на дело ја искажува љубовта.

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Ако некој сака да ти најде некоја замерка што и да направиш е погрешно ... ,,Те сакам,, се зборови кои што многу често се изговараат , но ретко кога се кажани од срце и искрено .. Затоаа само на делаа :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ако навистина некој сака, нема теорија да побегне.
Сепак има тука многу фактори кои се важни, пред се минатото искуство.
Какво е минатото љубовно искуство на таа личност? Колку била повредена? Била ли?
Во суштина, не би требало да побегне. Јас бегав од ,,те сакам,, ама од дечки кон кои не чувствував ништо освен физичка привлечност. Кога овој мојов ми кажа дека ме сака, не му кажав ,,и јас тебе,,. Ама не избегав.

Релативно тешко кажувам те сакам. Не е важно што ќе кажеш, туку што ќе направиш.

Ако имаш потреба да кажеш на глас -кажи. Подобро него да молчиш и да не знаеш. Ако ризикуваш - има шанси да не добиеш. Ако не ризикуваш - сигурно нема да добиеш.

Член од
18 мај 2008
Мислења
27
Поени од реакции
14
Можеби ... баш девојка ми беше таа која ме советуваше никако на женско кажување "Те сакам" :P

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Може, ако и каже те сакам по прво видување :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Те сакам колку убаво звучи а уште поубаво кога се чувствува и кажува од срце.Често го кажувам тоа што го чувствувам и сакам да ми е возвратено .Тие две топли зборчиња толку многу ме исполнуваат и убаво ми би било да ги слушам се разбира поврзани со дела.

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Ќе погреши. Подобро да покаже со дела, отколку само да каже со зборови.

affy&flospearse

flospearsing
Член од
16 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
6
Нема да погреши али од последиците ќе се покае шо се родил...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Секако дека нема да погреши. Слободно нека го каже тоа „те сакам“ само нека не го мисли. Ако пак го мисли, нека не го кажува. Лагата ги движи тркалцата, не вистината.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Нема да погреши али само на правата личност;)

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
jas mislam deka ne e greska - bas bi sakala masmi da mi kaze TE SAKAM no namesto da mi kaze so zborovi toj mi kazuva so dela.:pipi:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Зависи...има повеќе случаеви, ако си со некоја лесна и сигурен си дека ќе и ги кренеш акциите (колку да и угодиш) ќе и викаш те сакам кога сакаш, каде сакаш - ако сакаш . А ако сериозно го мислиш тоа за со некоја , низ нос ќе ти излезе..

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
jas mislam deka nee taka; zatoa zto na denesno vreme neznam dali ima lesni zeni zboruvame za mazeni zeni. 90% samo go rizikuvaat brakot.i jas sum zaljubena i toj vo mene pa ne sme napravile uste prv cekor, zatoa sto mislime deka nekoj ke ne vidi, ke ne kaze i taka nataka, toj nas strastven pogled go cuvame samo za nas dvaica, i taka prodolzuvame edno stavno ni e strav i na dvaicata .:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom