"Ќе платам во кеш" - Натали, македонската Ребека Блек?

T

Tetro

Гостин
Доколку го повлечат и забранат да го има по интернет, и имаат целосно право над спотот тогаш немаш право да го шириш ти по интнернет...Ама и да не направат ништо друго, ке фрлат пари на youtube ке го снема видеото за 24 саата.Е сега да води инат секој може ама не гледам никаква корист од тоа да го шириме видеото така да....битно ремет падна и ке се памти ова уште долго...(јас сеуште ке си го чувам во колекцијата...)
Ако го имаат заштитено. Треба да има и лого на видеото. :cautious:
--- надополнето: Jun 11, 2011 7:22 PM ---
Го снема оригиналното, останаа уште две видеа на јутјуб.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Го имам уште јас, ќе биде турено негде :)

него најсмешно е шо овој ми пишува мене, а он:

С

сашенко

Гостин
И тоа е можно.Види на веб сајтот на банката дали можеш да најдеш некој е-мејл, побарај го тој што ти го пратил тоа (марјан ли како беше) види дали има таков човек со такво име и презиме во Стопанска Банка, побарај мејл, пиши и разбери се како човек.Ако тоа е стварно пратено од банката, и доколку тие сакаат да го тргнат тоа од интернет сигурно им е јасно дека ти туку така нема да го тргнеш туку првин ке сакаш да се осигураш дека навистина си контактирал со човек од банката и дека тие се сериозни во својата намера.Нека те замолат фино лепо, без тужби и такви работи и ти ке го тргнеш.Ама вака ако нема ништо што укажува на тоа дека тој човек е од стопанска банка навистина и ако нема со што тој да го потврди тоа, тогаш и да ти направат некогаш некој проблем ти не си бил известен за тоа и немаат со што против тебе.Денес секој може да направи е-мејл лажен и да се престави со мое име и презиме на YouTube.Постојат многу да речеме со слични презимиња како моето, за името да не правиме муабет и зошто да не?
Сепак ако мислиш дека навистина ова е од банката распрашај се повеќе, информирај се и на крај краева па и тргни го видеото и така биди сигурен дека никој нема да го заборави и пак ке се смееме за тоа.Тука се и демотиваторите, биди малце креативен и врати им на твој начин.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Поентата е што не беше пратено од мејл, него ко порака на јутуб.

Сега следеше одговор.Некој од кајгана е дефинитивно, пошто човекот се уклучи тачно кога го прочита постот дека го тргам. :D Самиов пост ми е пред 15мин, оно одма одговор пред 17.Дефинитвно е некој од тука :)

--- надополнето: Jun 11, 2011 8:33 PM ---
Нема ни слика oд стопанска банка ко потпис додадено во тоа одговорот, ниту граматика нешо, ниту кирилица.Некој очаен да истрола.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Поентата е што не беше пратено од мејл, него ко порака на јутуб.

Сега следеше одговор.Некој од кајгана е дефинитивно, пошто човекот се уклучи тачно кога го прочита постот дека го тргам. :D Самиов пост ми е пред 15мин, оно одма одговор пред 17.Дефинитвно е некој од тука :)

--- надополнето: Jun 11, 2011 8:33 PM ---
Нема ни слика oд стопанска банка ко потпис додадено во тоа одговорот, ниту граматика нешо, ниту кирилица.Некој очаен да истрола.
Busted! Незнам дали е вистинита целава приказна околу ова со стопанска банка. Сомнително е :)

П.С. Хит се песниве со кеш. (Имаше и спот песнава ама го тргнале тоа видео од јутјуб изгледа.)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321

Ќе ме тужеле мене.Кој кого ќе тужи незнам :)
Од името на БОРДОТ!!! Држ ме мајко с'испострав. Никад нема да тужат по шо ако ги научи бордот што глупости прават, ќе платат во кеш.

Излезе дека била сираче и дека ова е проект на Стопанска Банка јбг
Епа чим е така одговорот на темава е најден. СТБ е најдобра банка!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Тој SONG e дел бла бла бла бла................ WTF?!
Кој и да го пишал не верувам дека е малце поарен од екипата која работала на песната...

Ја би со Таа песна е дел од...............

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
На видеово треба FLAG да се удри па Harmful Dangerous Acts

Kajgana Shop

На врв Bottom