Божино
4815162342
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 8.613
- Поени од реакции
- 13.322
Тогаш the joke's on them... Со кој ум и даваат ова да го пеј?Излезе дека била сираче и дека ова е проект на Стопанска Банка јбг
Тогаш the joke's on them... Со кој ум и даваат ова да го пеј?Излезе дека била сираче и дека ова е проект на Стопанска Банка јбг
печен си ти![]()
Ќе ме тужеле мене.Кој кого ќе тужи незнам![]()
Стави на Dailymotion и дај користете boogie e-mail![]()
Види вака, ваков одговор од Стопанска Банка кога тогаш ке дојдеше, јасно ни е тоа.Да не си направиш од играчка плачка, нема смисла.Трги го видеото напрај им кејф а тоа што се дегени и тоа што рекламните кампањи неписмени некои им ги прават тоа е нешто друго.Реметот останува и без видеото.Мене ми е жал девојчето што го искористиле само, за нив сеедно ми е.Ама тргни го да не си направиш непотребни проблеми.Како и да е стопанска банка плаќа поголем данок од тебе на државата, стопанска банка е побитна за нив и неможеме ние да имаме поголемо влијание од нив.Знаеш како фунцкионираат работите кај нас.А во случајот и имаат право бидејки немаме право без дозвола да превземаме и да пуштаме по интернет такво нешто без нивна дозвола.Game Over, the bad guys win...![]()
Доколку го повлечат и забранат да го има по интернет, и имаат целосно право над спотот тогаш немаш право да го шириш ти по интнернет...Ама и да не направат ништо друго, ке фрлат пари на youtube ке го снема видеото за 24 саата.Е сега да води инат секој може ама не гледам никаква корист од тоа да го шириме видеото така да....битно ремет падна и ке се памти ова уште долго...(јас сеуште ке си го чувам во колекцијата...)Haha, немаат никакви шанси против тебе.
Тие први си го поставиле видеото, мислејќи дека ќе направат добра промоција, ама испадне дека врска немаат.
п.с.: Девојчето го изиграле, треба скапо да платат.
Кажи им да ти платат во кеш хаха![]()