"Ќе платам во кеш" - Натали, македонската Ребека Блек?

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
This video has been removed by the user.
Sorry about that.

Сепак има уште клипови од "песнава"

This video has been removed by the user.
Sorry about that.
Сепак има уште клипови од "песнава"

Јас ја симнав одма, убаво си рече Acid ке ја тргнат штом се освестат што направиле.Ке ја закачам јас за пола саат и нов линк добивате...

Јас ја симнав одма, убаво си рече Acid ке ја тргнат штом се освестат што направиле.Ке ја закачам јас за пола саат и нов линк добивате...

Anon delivers :D

Малава ја сакаат само мајка и и Уницеф.
Идиот прво прашај дали има родители!!!

Многу сеирџии на форумов алал да ви е... како дозволиле родителите милион пати прочитав а од кај знаете дека има родители ебаве сеирџиите??

Devojceto e sirace, nema roditeli, i e od Domot... Nikoj ne leci nikakvi kompleksi. Ova e proekt na Stopanska banka, i poveke okolu seto ova naesen.
tereza111911

Коментарот од јутуб пред неколку саати...

1297859945427.jpg
>mfw

Од каде информацијата дека девојчево е сираче? Ако е така овие стопанска банка се кретени тогаш, јас никогаш не би направил вака не некое сираче

Од каде информацијата дека девојчево е сираче? Ако е така овие стопанска банка се кретени тогаш, јас никогаш не би направил вака не некое сираче
http://www.youtube.com/watch?v=rd075vVzBJ8

Лепнете им по еден коментар. Банкарите се хиени, сакаат да се богатат уште повеќе искористувајќи ја несреќата на народот.

Така е кога дома незнаат да си ја воспитаат ...
Пари и навреди за држава знае и некои брендови што очигледно нејзините врсници нема да ги дознаат уште 5/6 години барем...
Па во ред е. Не?

Така е кога дома незнаат да си ја воспитаат ...
Пари и навреди за држава знае и некои брендови што очигледно нејзините врсници нема да ги дознаат уште 5/6 години барем...
Па во ред е. Не?

Излезе дека била сираче и дека ова е проект на Стопанска Банка јбг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom