PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Не знам за оџиве, ама ја да не бодев вуду кукли, тикви шо ќе изгубев невиност.
Abe a od kaj znaes deka odzata ne go ubil moze mu ima zgreseno neso pa go ima likvidirano :pos2::pos2::pos2: se moze da se desi be nemora da imas nadprirodni moki :pos2::pos2: nego dosta of topik za ova magiive za ljubov ne veruvam bas ali moze i da postoi od kaj znaes.....КАЈ НАС ВО СЕЛО ЕДЕН ЧОВЕК ИСЧЕЗНА И ГО НЕМАШЕ ЦЕЛА НЕДЕЛА.НЕГОВИТЕ ОТИДОА КАЈ НЕКОЈ ОЏА И ТОЈ ИМ КАЗАЛ ДЕКА ЧОВЕКОТ Е ПОЧИНАТ И СЕ НАОЃА ВО ВОДА.ГО ПРЕБАРАА КАНАЛОТ И ГО НАЈДОА ТАМУ УДАВЕН И ЗАГЛАВЕН НА НЕКОЈА РЕШЕТКА.
Друже ако мислиш на спортска кладилница...гршка си,ако мислиш друго повели изјасни се?:smir:За други работи може делуваат магии,ама за љубов не верувам.Тоа доаѓа само по себе.
Точно , љубовта зависи од слободната волја а магијата неможе да има влијание на слободната волја (покрај сопствената , ама тоа е ,нели , веќе друг вид на волја ) .За други работи може делуваат магии,ама за љубов не верувам.Тоа доаѓа само по себе.
да употребуваш магија врз некого е исто како да го присилуваш да те сака а од друга страна не би ти било жал за таа личност...Ima li nekoj da mi preporaca nekogo sto se razbira vo ovie raboti?
interesna tema
И јас имам слушнато за истата и моментот кога дознав ми се згрози животот.Не ми е јасно...Зарем има такви што ги практикуваат грозотилоциве?тоа со оџите слабо верувам... мислам глупаво е ... а и оупште не верувам дека со магии можеш да направиш некој да те засака...
башка ај тоа, имам слушнато уште поголема глупост.. на типот да му ставиш во нешто од твојата менструација две три капки и као демек ќе те засакал и вени ќе сечел по тебе... грозотилок
ме пресмеа :pos2:не е вистина уште поише ја мразам кај ја најдам и ебав мамицата:nerv:
Хахахахаха...Ќе сече вени било кој коа ќе свати дека е отруен хахахаха... До кој степен идат луѓето еејј ...Менструација бе ! хахахахаха!! Се изнасмеав у 8 саат сабајле...Можеш и еден лигаво топчест мрсул да му пикнесх у колонската вода па за 15 минути ќе дојде да те запроситоа со оџите слабо верувам... мислам глупаво е ... а и оупште не верувам дека со магии можеш да направиш некој да те засака...
башка ај тоа, имам слушнато уште поголема глупост.. на типот да му ставиш во нешто од твојата менструација две три капки и као демек ќе те засакал и вени ќе сечел по тебе... грозотилок