Кога се прави резиме не се прави за година се прави на цел живот, ако правиш на една година многу детали треба да внесиш што не верувам дека се потребни.
Еве едно кратко cv на мојот живот во област на љубовта, на машките ке им се допадне на женските не верувам
CARRICULUM VITAE (LOVE)
Personal : роден 1986 Охрид
возачка дозвола и кола што е основа за играчите
expiriance :
-Прва девојка 16 години невина, јас прв за неа таа за мене. Права љубов мегутоа 6 месеци и одма почна да ми се допага друга девојка по провокативна а и заинтересирана за мене.
-Втора девојка таа што се свигав со неа дур одев со првата. Период додека не се запишав на факултет 18 години. Романтично но заврши трагично ја изневерив со една од факултет и за малку ке ме убиеше со нож
- Трета девојка одев само 3 месеци во прва на факултет не беше ништо посебно само секс без љубов затоа и кратко траеше.
-Четвртата одев подолго од летото прва година кога завршив до втора година мај па си замина америка и ден денес контактираме имаме добри односи ама нема заинтересираност за љубов, ако се врати можеби некогаш пак ке имам доколку не сум женат
.
-Петта девојка ми дојде како утеха летото само што си замина претходната во Америка. Со оваа девојка одев додека завршив на факултет. Прекрасна особа но јас сум кретен ја изневерував повеке пати, бидејки таа студираше во Бугарија, но не ми се караше имаше голема доверба во мене. Кога дипломира и се врати во Охрид засекогаш ја немав слободата што ја имав додека беше почнав да се глупирам да и се скарувам за глупости и потоа таа ми се скара. Мака ми беше ама јбг. горд сум и не признавам
.
-Изнајмив шанк во локална дискотека лично ради проводи. Цело лето запознавав девојки не прибирав со која спијам со која не. Поминав све што можев и ќоро и сакато.
-Само што ми заврши договорот во клубот едно девојче што го запознав летото си останав во контакт.Бев Ск се видовме направивме убав муабет и почнавме врска.Н.г. ја славеше во Охрид кај мене со неа одев до летово јуни. Требеше да ја земам за жена но јас не осеќав дека ја љубам доволно за таа да ми биде (можеби дека ја изневерував), или не можам да сакам воопшто.
Од тогаш навака чисто проводи со продавачки на љубов ги имам како другарки и не плакам. Единствено е што ги дружам кога ке посакаат.
Хоби: Додворување на девојки секогаш кога има добра прилика
PS.Поздрав до сите мои девојки во мојот живот секогаш си имам добро поминувано со нив, по убаво ги паметам.
Пред да коментирате
Прочитајте го постов се потрудив да направам добро CV не сакам глупави коментари.