Љубовно резиме за 2011

S

Stef Bachatero

Гостин
Супер сеуште експериментираме.Немам девојка 3 месеци така да баш ми е гајле :)
 

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Мојата започна со откачување од дечкото со кој се гледав 3 месеца на онака... тој ме откачи мене. Потоа се затрескав ненормално во мојот цимер. Тоа не беше за славење. Ме тресна од земја како никогаш до сега. По него во март започна мојата прекрасна врска, која сеупте трае. Така да не се жалам од оваа година. Имапе ups and downs, и секако интересно беше!
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Од тотален fucked up на почетокот на 2011, сега не ми се верува колку сум up, и богами благословена што се појави личност за која, нормално, прво немав поим што може да ми приреди, а сега блескаме заедно.
 
Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Кога се прави резиме не се прави за година се прави на цел живот, ако правиш на една година многу детали треба да внесиш што не верувам дека се потребни.
Еве едно кратко cv на мојот живот во област на љубовта, на машките ке им се допадне на женските не верувам:)


CARRICULUM VITAE (LOVE)

Personal : роден 1986 Охрид
возачка дозвола и кола што е основа за играчите

expiriance :
-Прва девојка 16 години невина, јас прв за неа таа за мене. Права љубов мегутоа 6 месеци и одма почна да ми се допага друга девојка по провокативна а и заинтересирана за мене.

-Втора девојка таа што се свигав со неа дур одев со првата. Период додека не се запишав на факултет 18 години. Романтично но заврши трагично ја изневерив со една од факултет и за малку ке ме убиеше со нож

- Трета девојка одев само 3 месеци во прва на факултет не беше ништо посебно само секс без љубов затоа и кратко траеше.

-Четвртата одев подолго од летото прва година кога завршив до втора година мај па си замина америка и ден денес контактираме имаме добри односи ама нема заинтересираност за љубов, ако се врати можеби некогаш пак ке имам доколку не сум женат
.
-Петта девојка ми дојде како утеха летото само што си замина претходната во Америка. Со оваа девојка одев додека завршив на факултет. Прекрасна особа но јас сум кретен ја изневерував повеке пати, бидејки таа студираше во Бугарија, но не ми се караше имаше голема доверба во мене. Кога дипломира и се врати во Охрид засекогаш ја немав слободата што ја имав додека беше почнав да се глупирам да и се скарувам за глупости и потоа таа ми се скара. Мака ми беше ама јбг. горд сум и не признавам
.
-Изнајмив шанк во локална дискотека лично ради проводи. Цело лето запознавав девојки не прибирав со која спијам со која не. Поминав све што можев и ќоро и сакато.

-Само што ми заврши договорот во клубот едно девојче што го запознав летото си останав во контакт.Бев Ск се видовме направивме убав муабет и почнавме врска.Н.г. ја славеше во Охрид кај мене со неа одев до летово јуни. Требеше да ја земам за жена но јас не осеќав дека ја љубам доволно за таа да ми биде (можеби дека ја изневерував), или не можам да сакам воопшто.

Од тогаш навака чисто проводи со продавачки на љубов ги имам како другарки и не плакам. Единствено е што ги дружам кога ке посакаат.

Хоби: Додворување на девојки секогаш кога има добра прилика

PS.Поздрав до сите мои девојки во мојот живот секогаш си имам добро поминувано со нив, по убаво ги паметам.

Пред да коментирате Прочитајте го постов се потрудив да направам добро CV не сакам глупави коментари.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.496
Затоа темана за љубовни проблеми е најактивна на форумов, види ги 80% од постовиве :confused:

Он: Почна катастрофа накај бедно па пролетта накај мај се поправи. Уште да не беше навивач на Ливерпул ќе беше перфектно. Вака е само одлично :P
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.078
Вчера за малце ќе имав секс,завчера скоро и да имав секс...значи скоро секој ден имам секс...и така.
Професионален самец.
 
Член од
5 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
1
година проследена со мн поуки, и некоја девојка
 

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.438
ne mozam da se pozalam,status seuste omazena ;)iako mozese da se zavrsi mnogu loso radi moja glupost no sepak i taa glupost imase uloga vo zacvrstuvanje na nasiot brak uste poveke, odenje cekor napred...covek uci na sopstvenite greski.Vo globala dobro pomina , i dvata naucivme mnogu raboti
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Традиционалната тема на Крејзи мора да се испоштува :)
После турбулентната 2010 на љубовен план, 2011 помина мирно без некои големи осцилации. Започна пристојно, заврши прекрасно. За 2012 на љубовен план немам некои желби.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom