мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.879
- Поени од реакции
- 23.280
затоа што грешно мислиш, ете затоа.Владе, зашто мислам дека си љубоморен на Стеф?
затоа што грешно мислиш, ете затоа.Владе, зашто мислам дека си љубоморен на Стеф?
Хм, за да боксоваш во Стеф, треба да си фит и да имаш храбост да му се спротивставиш физички и интелектуално. Овие квалитети не ги гледам кај тебе.затоа што грешно мислиш, ете затоа.
Можно е...Владе, зашто мислам дека си љубоморен на Стеф?
Не се заебавајте со чоекот кој има тестостеронТоа не е ништо!
Стеф, јавна молба до тебе да ги аплоудираш сликите кои ги имаше во галерија пред некои година-две. Нека знаат на кого му се праат пуфли пред да почнат да се пуфлаат.
Да Владе и јас мислам дека му љубомориш!!! Зошто не си како него! Сите женски да паѓаат на тебе. Јас како си замолчав кога му ја видов сликата. Навистина преубав е дечкото. Сега дури и се мислам во што збрка влегов, а уште не го ни знам!затоа што грешно мислиш, ете затоа.
Имаше многу повеќе слики Стеф во галерија додека постоеше галерија.Не се заебавајте со чоекот кој има тестостерон
http://forum.kajgana.com/useralbums/testosterone-man.41/view
Ја знам таа тема!И тема имаше, ама треба да си стеф енџел после таков ремет пак да се вратиш и пак да се самоубиваш со постови.
http://forum.kajgana.com/threads/Стево-Ем-си-Ем-не-си.12523/page-4
Морам да реплицирам. Стеф има НЕСКРШЛИВ ентузијазам, девојко. Во историјата на ентузијазмот само режисерот Ед Вуд се има доближено до тоа ниво. Нема ти што да го жалиш Стеф. Дечкото си е топ. А причината за твоето разочарување побарај ја во неспособноста да му парираш на некој кој е АЛФА. Извини, ништо лично.Јас се разочарав! Не знаев дека и боговите од троновите се замешани во напади врз форумски ликови... Сега веќе ми е и жал за Стеф.
Стеф, брат, најискрено ти посакувам среќа и понатаму во твоите љубовни освојувања!
Колку само уште не те сакаааам! Да се чудиш! Моето разочарување не е поради тоа што Стеф нема да ме смета за привлечна... Друго ми беше муабетот Петре, али кој да прочита и кој да сфати... Ништо лично...Морам да реплицирам. Стеф има НЕСКРШЛИВ ентузијазам, девојко. Во историјата на ентузијазмот само режисерот Ед Вуд се има доближено до тоа ниво. Нема ти што да го жалиш Стеф. Дечкото си е топ. А причината за твоето разочарување побарај ја во неспособноста да му парираш на некој кој е АЛФА. Извини, ништо лично.
Еј, дај доста ме деваулираш со тие изјави за несакање. Океј, ја ти се пуштив аматерски и попив корпа. И живеам со тој товар секој ден, верувај. Се`уште не можам да те сфатам и се`уште си една голема енигма за мене. Али се трудам, биди фер и не ме омаловажувај. Ќе помислам дека стварно си фуфла.Колку само уште не те сакаааам! Да се чудиш! Моето разочарување не е поради тоа што Стеф нема да ме смета за привлечна... Друго ми беше муабетот Петре, али кој да прочита и кој да сфати... Ништо лично...