Ако носел ФФП2 маска цело време, нема гајле, терај.Ако било со кондом не е страшно
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ако носел ФФП2 маска цело време, нема гајле, терај.Ако било со кондом не е страшно
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Дај број јас лично очи вочи ќе ја опитам што било работата. Се нашла баш тебе вакви финти. Шмизла.Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
Ја не би се смирил.Криво и било што ми раскина. Се каела за одлуките што ги направила во тие 3 месеци. Сватила колку сум и значел дури не бевме заедно.
Ti do kolku bi tolerirala dodeka ste na pauza ili skarani? Edna, dve, deset partnerki vo edinica vreme.Кој феминист? Пишува цело време во еднина, дека спиела со друг, вие ја направивте девојката како пола град да го поминала. Да не се праиме будали сеа дека кога ќе дојде некој да се жали тука дека го оставила девојката прв совет е оди боц
Abe eden ko nieden, bezveze.Мака ми е Емка. Не сме од вчера на форумот. Ти ги знам ставовите, океј е.
Ако е глуп (како што кажав и претходно) нека и се смири, па мајтапот од погоре на Топла: "што бе не ќе ја жениш" може да му се удри од глава ради тоа твое "еднаш", со "еден".
Бај да веј, ете и еден да е, па и еднаш да било исти кур ти е. Пардон, различен.
Знам, семантика.
Ова ја зголемува веројатноста дека ќе отвори и друга тема со сличен наслов во блиска иднина.Врати и се, нема причина зошто да не и веруваш.
I sega dokolku se smirat, koj ke bide vinoven? Taa sto izrazila zelba da mu se vrati ili pak toj sto odlucil da premine preku toa?Значи си и бил досаден, ама после неколку месеци откако повторно останала сама, сфатила дека всушност си Џорџ Карлин и дека нема поинтересна особа од тебе на светов.
Toj.I sega dokolku se smirat, koj ke bide vinoven? Taa sto izrazila zelba da mu se vrati ili pak toj sto odlucil da premine preku toa?
Не сакав да сум безобразен и да и го шлепнам отворено во лице па да спуштам дискусија ад хоминем ама изгледа така треба - како што и ти направи.Ti do kolku bi tolerirala dodeka ste na pauza ili skarani? Edna, dve, deset partnerki vo edinica vreme.
Ne seriozno me interesira kolku si napredna, baska objektivna.
Znaci cifra Emke, jas ako se skaram so partnerot bi mu progledala niz prsti za x partnerki vo x vremenski period.
P. S ako slucajno imas partner i go cita ova, da si znae ako mu se priklecka na strana podobro e da iscenira prekin, pauza ili sto i da e otkolku da te izneveruva. Vaka se legalno, cisto.
Koga sme kaj toa, koj e tvojot limit so kolku bi legnala i bi smetala deka toa e sosem ok dodeka ste zamereni so partnerot, da ne recam podskarani .
Автоматски споено мислење:
Abe eden ko nieden, bezveze.
Tuku aj da vidime Emka kolku e tolerantna posto jbg 100 stapa po tugj grb ic ne bolat.
Jas Emceto si go dozivuvam kako najobjektivnoto zensko na forumot, za drugite neznam. Cim taa napisi nesto, togas taka e, nema trte mrte.Не сакав да сум безобразен и да и го шлепнам отворено во лице па да спуштам дискусија ад хоминем ама изгледа така треба - како што и ти направи.
Причина:
Дечкото вика еј се швркна оваа мојава дури бевме СКАРАНИ, али ме бара назад.
Ние сите викаме немој да ја примаш дали се ебела со еден или повеќе (претпоставуваме повеќе пошто која е будала да му речи повеќе се, ќе речи еден колку да го тестира мулето) и од нигде никаде иди Емка и ме цитира, генерализирајки од ЕДЕН случај (овој во кој викаме немој да ја примаш назад) дека машките (сите) велеле абре ајде плесни нешто на страна, олесни се.
И океј, добро и ги знам ставовите па не знам зошто ме закача ничим изазвана, али проблемот е ДЕТСКА работа и понашање на недозреана индивидуа (која има 25 и бара 3 месеци пауза, практично за ебење), кое однесување го осудуваме и заради кое Емка иди и ни тегне уши као демек ама да било машко сигурно ќе сме го охрабрувале да плеска на страна.
Мислам, ало? Чук, чук, anybody home?
И сега ќе дојде или ќе ти одговори дека не оправдува швалерај и дека ова технички не е швалерај (семантика де) или ќе ти рече ех владе владе колкав голем шовинист си.
А може и да ти удри хехенце на коментарот, ама така ќе имаш повеќе "лајкови" на јузерот и ќе станиш релевантен за дискусија - според нејзини зборови пошто таа така ги дели и доживува членовите (се има изјаснето за ова, ме мрзи да го барам коментарот и да ја цитирам).
Нејсе, јас избегавам да навлегувам во дискусии пошто е океј чоече иако има леви ставови за вакви некои прашања, но од др страна чуму цитира и поставува неогични дилеми оди разбери да те видам.
Жена, што да и правиш.
Нормално дека тој ќе е крив, затоа што е цреп кој наместо да си продолжи со животот и да си ја бара среќата на друго место, тој ќе се враќа таму кај што го плукале. И не знам зошто луѓево одма се тригнуваат на вакви теми, ги доживуваат како војна помеѓу половите. Секој си има право да си ја бара среќата и не треба да се суди за тоа, ама во секој случај смешна ми е ваквата наивност. Мислам ај да си 15годишник, ама на 25 години е веќе трагикомично. Некој работи се кристално чисти, не се потребни никакви анализи или совети, доволно е само да го пуштиш рациото на појако.I sega dokolku se smirat, koj ke bide vinoven? Taa sto izrazila zelba da mu se vrati ili pak toj sto odlucil da premine preku toa?