Љубовни проблеми во време на Корона

Член од
28 јуни 2009
Мислења
294
Поени од реакции
263
Дали би се смириле со партнерка, ако сте биле скарани 3 месеци (претходно сте оделе 3ипол години) и во тој период од 3 месеци имала повеќе пати сексуални односи со друг?
Дај број јас лично очи вочи ќе ја опитам што било работата. Се нашла баш тебе вакви финти. Шмизла.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Ептен дискутабилна тема, за ова треба сам да знаеш каква психа има па да одлучиш.

Ако си слаб на психа најпаметно е да не се смириш и да си тераш со животот, млад си имаш време да ја најдеш вистинската или некоја поасална.
Психата е сериозна работа, може ќе се смириш ама после цело време да ти смета или да се јадеш внатрешно дека таа имала односи со друг, а ти си ја чекал да ти се врати и си ја прифатил пак назад.

Ако си појак на психа, тогаш смирете се, терајте пак ама мора да играш тактичко односно MIND GAMES. Овој пат мора да е поразлично, не смее да е ко порано и не треба да планираш иднина со нејзе. Со самото тоа што ти кажала си и здосадил, не те сакала вистински.

Ако се смирите, треба и да ја вараш барем еднаш и лично да и кажеш. Ќе објасниш со истите зборови она што пробала да ти се врати, дека ти е многу жал и се каеш. Ако те прифати назад ќе и се зголемат шансите кај тебе пошто ете може стварно те сака. Ако не те прифати она, значи стварно не те сака и ќе ти ја олесни работата да прекинете за секогаш.

Во главно, ти си тераш со нејзе се додека не најдеш некоја поасална. Не смееш да дозволиш ако се смирите она да ти застане на патот при барање на твојата вистинка љубов, бидејќи сигурно она не е тоа.

На крај што и да се одлучиш, ти пак мора да ја бараш вистинската или поасална. :D
Главата горе кралу, заслужуваш подобро.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.884
Поени од реакции
50.444
Прибери си ја. Сигурно си станал поинтересен во меѓувреме и нема да ја копа внатрешниот ороспилук, па да ти се опне со уште некој.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.471
Поени од реакции
13.644
И било досадно. Те проценила дека ќе се смирите. У тие три месеци на раат си се исплескала со некој со кој имала ќејф и сеа сака назад. Да не е членка на сдсм?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
Кој феминист? Пишува цело време во еднина, дека спиела со друг, вие ја направивте девојката како пола град да го поминала. Да не се праиме будали сеа дека кога ќе дојде некој да се жали тука дека го оставила девојката прв совет е оди боц
Ti do kolku bi tolerirala dodeka ste na pauza ili skarani? Edna, dve, deset partnerki vo edinica vreme.
Ne seriozno me interesira kolku si napredna, baska objektivna.
Znaci cifra Emke, jas ako se skaram so partnerot bi mu progledala niz prsti za x partnerki vo x vremenski period.
P. S ako slucajno imas partner i go cita ova, da si znae ako mu se priklecka na strana podobro e da iscenira prekin, pauza ili sto i da e otkolku da te izneveruva. Vaka se legalno, cisto.
Koga sme kaj toa, koj e tvojot limit so kolku bi legnala i bi smetala deka toa e sosem ok dodeka ste zamereni so partnerot, da ne recam podskarani :sneaky:.
Автоматски споено мислење:

Мака ми е Емка. Не сме од вчера на форумот. Ти ги знам ставовите, океј е.

Ако е глуп (како што кажав и претходно) нека и се смири, па мајтапот од погоре на Топла: "што бе не ќе ја жениш" може да му се удри од глава ради тоа твое "еднаш", со "еден".

Бај да веј, ете и еден да е, па и еднаш да било исти кур ти е. Пардон, различен.

Знам, семантика.
Abe eden ko nieden, bezveze.
Tuku aj da vidime Emka kolku e tolerantna posto jbg 100 stapa po tugj grb ic ne bolat.

Последно уредено:
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.832
Поени од реакции
11.963
Интересно е како теоријата што ја зборуваше сусаро на другата тема одма се пресликува во пракса и тоа баш на форумов. Значи си и бил досаден, ама после неколку месеци откако повторно останала сама, сфатила дека всушност си Џорџ Карлин и дека нема поинтересна особа од тебе на светов. Врати и се, нема причина зошто да не и веруваш. :tvg:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.713
Поени од реакции
35.455
Значи си и бил досаден, ама после неколку месеци откако повторно останала сама, сфатила дека всушност си Џорџ Карлин и дека нема поинтересна особа од тебе на светов.
I sega dokolku se smirat, koj ke bide vinoven? Taa sto izrazila zelba da mu se vrati ili pak toj sto odlucil da premine preku toa?

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.131
Поени од реакции
11.694
Ti do kolku bi tolerirala dodeka ste na pauza ili skarani? Edna, dve, deset partnerki vo edinica vreme.
Ne seriozno me interesira kolku si napredna, baska objektivna.
Znaci cifra Emke, jas ako se skaram so partnerot bi mu progledala niz prsti za x partnerki vo x vremenski period.
P. S ako slucajno imas partner i go cita ova, da si znae ako mu se priklecka na strana podobro e da iscenira prekin, pauza ili sto i da e otkolku da te izneveruva. Vaka se legalno, cisto.
Koga sme kaj toa, koj e tvojot limit so kolku bi legnala i bi smetala deka toa e sosem ok dodeka ste zamereni so partnerot, da ne recam podskarani :sneaky:.
Автоматски споено мислење:

Abe eden ko nieden, bezveze.
Tuku aj da vidime Emka kolku e tolerantna posto jbg 100 stapa po tugj grb ic ne bolat.
Не сакав да сум безобразен и да и го шлепнам отворено во лице па да спуштам дискусија ад хоминем ама изгледа така треба - како што и ти направи.

Причина:
Дечкото вика еј се швркна оваа мојава дури бевме СКАРАНИ, али ме бара назад.
Ние сите викаме немој да ја примаш дали се ебела со еден или повеќе (претпоставуваме повеќе пошто која е будала да му речи повеќе се, ќе речи еден колку да го тестира мулето) и од нигде никаде иди Емка и ме цитира, генерализирајки од ЕДЕН случај (овој во кој викаме немој да ја примаш назад) дека машките (сите) велеле абре ајде плесни нешто на страна, олесни се.

И океј, добро и ги знам ставовите па не знам зошто ме закача ничим изазвана, али проблемот е ДЕТСКА работа и понашање на недозреана индивидуа (која има 25 и бара 3 месеци пауза, практично за ебење), кое однесување го осудуваме и заради кое Емка иди и ни тегне уши као демек ама да било машко сигурно ќе сме го охрабрувале да плеска на страна.

Мислам, ало? Чук, чук, anybody home?

И сега ќе дојде или ќе ти одговори дека не оправдува швалерај и дека ова технички не е швалерај (семантика де) или ќе ти рече ех владе владе колкав голем шовинист си.

А може и да ти удри хехенце на коментарот, ама така ќе имаш повеќе "лајкови" на јузерот и ќе станиш релевантен за дискусија - според нејзини зборови пошто таа така ги дели и доживува членовите (се има изјаснето за ова, ме мрзи да го барам коментарот и да ја цитирам).

Нејсе, јас избегавам да навлегувам во дискусии пошто е океј чоече иако има леви ставови за вакви некои прашања, но од др страна чуму цитира и поставува неогични дилеми оди разбери да те видам.
Жена, што да и правиш. o_O

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.879
Не сакав да сум безобразен и да и го шлепнам отворено во лице па да спуштам дискусија ад хоминем ама изгледа така треба - како што и ти направи.

Причина:
Дечкото вика еј се швркна оваа мојава дури бевме СКАРАНИ, али ме бара назад.
Ние сите викаме немој да ја примаш дали се ебела со еден или повеќе (претпоставуваме повеќе пошто која е будала да му речи повеќе се, ќе речи еден колку да го тестира мулето) и од нигде никаде иди Емка и ме цитира, генерализирајки од ЕДЕН случај (овој во кој викаме немој да ја примаш назад) дека машките (сите) велеле абре ајде плесни нешто на страна, олесни се.

И океј, добро и ги знам ставовите па не знам зошто ме закача ничим изазвана, али проблемот е ДЕТСКА работа и понашање на недозреана индивидуа (која има 25 и бара 3 месеци пауза, практично за ебење), кое однесување го осудуваме и заради кое Емка иди и ни тегне уши као демек ама да било машко сигурно ќе сме го охрабрувале да плеска на страна.

Мислам, ало? Чук, чук, anybody home?

И сега ќе дојде или ќе ти одговори дека не оправдува швалерај и дека ова технички не е швалерај (семантика де) или ќе ти рече ех владе владе колкав голем шовинист си.

А може и да ти удри хехенце на коментарот, ама така ќе имаш повеќе "лајкови" на јузерот и ќе станиш релевантен за дискусија - според нејзини зборови пошто таа така ги дели и доживува членовите (се има изјаснето за ова, ме мрзи да го барам коментарот и да ја цитирам).

Нејсе, јас избегавам да навлегувам во дискусии пошто е океј чоече иако има леви ставови за вакви некои прашања, но од др страна чуму цитира и поставува неогични дилеми оди разбери да те видам.
Жена, што да и правиш. o_O
Jas Emceto si go dozivuvam kako najobjektivnoto zensko na forumot, za drugite neznam. Cim taa napisi nesto, togas taka e, nema trte mrte.
Ne za djabe vo sredno ja vikaja objektivnata.
Tuku ostaj toa, so netrpenie cekam da procitam kolku e ona tolerantna okolu toa prasanje a potajno se nadevam deka partnerot i cita i trija race :sneaky:.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.832
Поени од реакции
11.963
I sega dokolku se smirat, koj ke bide vinoven? Taa sto izrazila zelba da mu se vrati ili pak toj sto odlucil da premine preku toa?
Нормално дека тој ќе е крив, затоа што е цреп кој наместо да си продолжи со животот и да си ја бара среќата на друго место, тој ќе се враќа таму кај што го плукале. И не знам зошто луѓево одма се тригнуваат на вакви теми, ги доживуваат како војна помеѓу половите. Секој си има право да си ја бара среќата и не треба да се суди за тоа, ама во секој случај смешна ми е ваквата наивност. Мислам ај да си 15годишник, ама на 25 години е веќе трагикомично. Некој работи се кристално чисти, не се потребни никакви анализи или совети, доволно е само да го пуштиш рациото на појако.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.558
Поени од реакции
3.350
Ако ти е за утеха ја у тинејџерски денови заљубен до уши "мирцаме" фејс ту фејс со блиските и ја огорчен се жалам дека фатила друг и баба ми која беше малку "настранично" го слушна муабетов и ни пет ни шест-Ако бил со неа не и ја однел!:facepalm::uzi:
Ми значеше таа нејзина мисла за да си го дозаебам "љубовниот" живот и да ми направи уште поголема конфузија во главата...

Kajgana Shop

На врв Bottom