Lujge ve molam za sovet.Odam so eden 3god a imam 16 toj ima 21god.Imam mnogu problemi so nego.Mozebi ke recete deka sum mala za vrski no vejke tri godini odam i ne mozam pa i ne sakam da stavam kraj.Rabotata e vo toa sto jas ne mu veruvam ni malku,porano toj ne mi veruvase sega se se smeni,obratno,jas ne mu veruvam nemu,postojano placam i nisto drugo.Kolku sto znam me nema iznevereno.t.s.nemam nisto slusnato.no vo dusava nesto me maci deka toj ima druga,deka zbori na tel.so druga,premnogu go kontroliram,toj samo mi vika deka ne bilo toa tocno i deka zaludno sum se macela so gluposti.Koga e taka,zosto custvava mi vikaat poinaku,sekoj negov poteg i pogled mi e mnogu nejasen,sumliv,deneska se karavme za negoviot broj,nesto iscezna kreditot nabrzina,toj vika deka ke mi izvade smetka so broevi za da se uveram deka nikade nema vrteno,no jas pak ne sum mirna,custvuvam nemir,bes,bolka,taga,gnev,ljubomora,nedoverba,ne se custvuvam prijatno,postojano vo solzi i toa ne obicni,lipajne,nervirajne,karajne so nego od ovaa nedoverba,ne znam sto mi e,nemam ni malku samodoverba vo sebe,priznavam kako da ne znam da se cenam samata sebesi,da napomenam toj mi e prv,pominavme niz mnogu problemi i prepreki,se sakavme,se sakame,barem taka mislam,nonstop na tel,nikogas ne se odvojuvame,mnogu sme povrzani i preokupirani eden so drug.Zosto srcevo me boli vaka?Zosto ne mozam da mu veruvam a nemam dokaz deka laze ili deka izneveruva,jas ednostavno propajgam.Se zapostaviv,po celi denovi samo placam vo krevet,osameno se custvuvam,i koga ke mu kazam sto mi e,ponekogas ke mi kaze so ubavo deka gresam,deka mi e veren,no ako istata rabota ja povtoram povejke pati pocnuva da mi vika bidejki sum mu dosaduvala nonstop so toa,mozebi ke mi recete da se skaram so nego,no veruvajte nemam sili,koga i da posakam se plasam da ne go izgubam zasekogas,se plasam od neverstvo posle tolku raboti pominati zaeno,ednostavno nemam hrabrost da resam situacija,ne znam sto mi se slucuva,ova ne se slucuva samo ednas,ova e sekojdnevno,go gledam se odnesuva nekako ladno,nezainteresirano za mene,veli deka me saka mnogu i deka se odnesuva taka bidejki mu e zdosadeno od nedoverbi i karanici,deka ako prodolzam vaka samo ke go izgubam,no nesto e posilno od mene,custvava se mnogu posilni,kako da mi kazuvaat deka me laze,ili pak i tie me lazat,sto da pravam,veruvajte jas tonam,ke vi bidam blagodarna od srce ako mi pomognete spored vasi mislejna,mi trebate i ve molam za soveti vasi,odnapred blagodaram.