Вака ќе и речеш.Ужасно почнува да ме нервира сестрата на мојот дечко со кого сме заедно во врска веќе 6 месеци...во почетокот беше мн добра комуникативна,се додека не помина подлог период и почна да лицемери и да ми прави секакви фаци...вели дека многу сум и интересна...еве некои случки што ми се имаат случено
Еден ден уште во почетокот на нашата врска бевме излени...а мојата блуза беше со мало деколте...таа веднаш почна да се засмева и заедно со нејзиниот дечко нешто се смешкаа...нејзиниот поглед се насочи кон мојата блуза и веднаш сватив за што станува збор...
Исто така еднаш додека бевме во ресторани со мојот дечко и моите другарки...таа дојде со нејзиниот дечко и некој др пар....по некое врееме почна да звони телефонот на моето момче...со непознат....и тој крена но некој затоври и така повеќе пати...а тој се чудеше кој може да биде...јподоцна јас го зедов телефонот и му кренав на тој што ѕвонеше од соседната маса дечкото на неговата сестра како се смее...а потоа и таа се придружи во смеењето...потоа тој му кажал на мојот дечко (кој беше толку нанервиран) дека ѕвонел од досада и немало што да прави....навистина нз што се случува...
И последно што ми пречи е што сестрата на моето момче сеуште живее со неговата поранешна девојка .....си пишуваат на МСН на фб....
Срц, знам јас дека растењето, допирите, забавата, потисокот на градите при борба, мегуножното триење од брати при страсната игра на младите и децата се работи кој потсвеста ги проектира па чуствува одредена љубомора спрема мене сега кога си повозрасна и потсвесно се плашиш дека ќе ти го украдам. Али немај гајле јас нема да ти го украдам, башка ако сакаш и ќе го споделам со тебе некоја вечер, шо викаш а?
И она тогаш цела засрамена ќе побегне т.е. постои и варијанта на дерење од нејзина страна! Али верувај нема да и текне да проектира љубомора спрема тебе пак, барем тоа нема да го манифестира, оти ќе и поминуваат 315 невкусни мисли низ глаата. ЉОЉ!