ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Да ме верваш нема ни да ти дојди памето,така сте програмирани вие женските.Туку оди таму запознај други деца , ќе најш некој поарен можи....шо те вреѓа помалце де.Дај боже да си у право... дека време лечи се... али ептен е тешко... и нз како памет не ми иде... биваше до толку да има глупи луѓе ко мене... ич не се сфаќам... он ме вреѓа... јас го сакам... ме понижува... уше поише јас... што и да напраи никако не можам да ги заборавам добрите моменти што сме ги имале...а никој не ме повредил и понижил како него... свашта претрпев и никако мозок не ми иде... али ајде да се надеваме дека времето ќе излечи се и фала мн за советот :smir:
Dobro utro lugje.
jas dojdov vo edna cudna situacija i neznam sto da pravam... pa mi treba malce help.
vaka sea pred okolu 1ipol mesec se zapoznav so edno devojce no togas bev vo vrska i samo se druzevme... i sea pred edna nedela sedime zaedno ja ona i jas i vikam ako saka da se faneme i ona rece ke razmisli i taka si sedevme i posle eden saat mi vika toa ti e dobra idea no mi treba malku vreme ne sum podgotvena sega.. i sega pred nekoj den ja prasav pa i taa mi vika ne te sakam samo kako drugar.. i sea sho da praam?? lugje pomagajte oti jas ja sakam nogu a znam deka i ona me saka samo. so da napravam.... ve molam dajte mi brzo odgovor oti ke se pobrkam
Најебао си,само колку да ти помогнам,доколку се шо рече е вистина,те неќи,едноставно и јасно,нема на ум да биди во врска со тебе,таква можност веројатно не ни разгледвала.
А шо да прајш,има начини ама батали сега засега.
Imam prijatelka koja e vo vrska veke dve god. vo pocetokot bese zatreskana vo decko i , no vo posledno vreme se gleda deka se odalecija malku eden od drug. vo megju vreme ona zapozna decko na skupe so koj stalno komuniciraat ( mislam deka i se vljubila vo nego , ali ne priznava) i se imaat videno edno dva pati. noviot prijatel e poseriozen i taa misli deka toj e vistinskiot izbor za vrska koja ke e poozbilna.
Sepak mislam deka seuste e zaljubena vo decko i so koj e seuste vo vrska . Mislam deka e vo vistinska zbrka i i treba mala pomos. Pisete
Нема шо да се мешаш(според мене)