Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Jas imam 20 godini taa e nekolku godini pomlada od mene. Ne sme mnogu bliski samo ednas bevme izlezeni zaedno so prijateli i se zapoznavme. Sto znam mozebi se znaeme nekade okolu 1 nedela.
Ke ve molam nekoj sovet mnogu ke vi bidam blagodaren
Сам оцени за што можете да зборувате , односно кој би можело да ви бидат теми на разговор. Потоа повикај ја на кафе , по можност денски , и ако ви тргне муабетот нормално ќе и оставиш впечаток . После тоа пак викни ја да излезете надвор , и види како ќе се одвиваат настаните . Ако приметиш дека и се допаѓаш , слободно оди и бакни ја па прашај ја дали сака да биде твоја девојка. Прашањата од типот „смеам да те бакнам“ ми звучат многу непотребни и иритирачки .

I

InF3cTeD

Гостин
а во случај да те одбие уште на прва(не дај боже)....мој совет не настоувај да се видите оти така ќе и кренеш акции на типката...која очигледно не сака ништо со тебе

Член од
23 ноември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
1
И ти од една недела очекуваш резултати? Побогу, едвај се знаете. Почекај малку, види како ќе се одвиваат работите, па ако имаш барем некаков знак дека и ти на неа и се свиѓаш, правете муабет на таа тема. А не вака, може да си помисли девојчето дека си манијак. :smir:
Ne ne ocekuvam rezultati tuku sum mlace neodlucen kako da i prijdam. Mnogu sum sramezliv toa mi e mene problemot.

Член од
23 февруари 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Многу си ја сакам мојата Ванѓе Пановска , Се запознаевме преку мсн ... ја сум 10 години и ја сум 10 години , Таа е од моето школо но не од ист клас ...Ја сум малку срамежлив според Женски личности :back: До неа :back:

даРе

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Хаха:pos2: Јас се запознаев со една преко Мсн ... од Моето Школо е но не од исти Клас ... Ми вели дека многу ме сака , Но јас сум многу Срамежлив ..:toe: ја сум 10 Години , и она е 10 години ... Месенџер : daremsn@hotmail.com и Нејзиниот vange_srce@hotmail.com ... :wink: :back: До неа :back:

Многу си ја сакам мојата Ванѓе Пановска , Се запознаевме преку мсн ... ја сум 10 години и ја сум 10 години , Таа е од моето школо но не од ист клас ...Ја сум малку срамежлив според Женски личности :back: До неа :back:
фатете си се де :) договорете се позади фискултурна сала :pos:
Ne ne ocekuvam rezultati tuku sum mlace neodlucen kako da i prijdam. Mnogu sum sramezliv toa mi e mene problemot.
и ти да не имаш 10 години???

едит: фак 20 имаш...нз шо да ти кажам, додека го најдеш принцот треба да бациш многу жаби, или во твој случај принцезата и...нз не е битно....strike that, revers it...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Хаха:pos2: Јас се запознаев со една преко Мсн ... од Моето Школо е но не од исти Клас ... Ми вели дека многу ме сака , Но јас сум многу Срамежлив ..:toe: ја сум 10 Години , и она е 10 години ... Месенџер : daremsn@hotmail.com и Нејзиниот vange_srce@hotmail.com ... :wink: :back: До неа :back:

цел пост некако фејк ми делува ... сакаш нешо да му наштетиш на овие двајца .... дефинитивно не ти е местото на форумов :nenene:

@алоне
брат не дека сум пичкариште некое ама пробај бе брат нишо не те кошта ако пробаш, излезете ете на пример истото друштво шо викаш сте излегле па после насамо излезете ... некое муабетче сврти му ова она .... или па најубо изгледај го Hitch :):):) и ќе видиш како ги учи докторот :) ... не дека стално е вистина ама можи да ти поможи ќе ти ја крени самодовребата и ајде конечно фати женска па да се напиеме сите во твое :smir:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Значи кажи ми више конечно шо да напраам? :)

*те измучив и тебе:)
Речи и дека ја сакаш и баци ја изненадно и финито, што си го земал волку сериозно незнам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

а се гушкате/бацувате во образ како другари??? почни така...другарски...пресечи еден ден, кога ке ја видиш у школо поздрави ја топло и пријатно, изгушкај ја (не е ептен ке ја збуниш) и ќе видиш реакција....исто така треба да знае дека и веруваш, затоа кажи и некоја ствар која ја кажуваш на одредени личности (сеа не ептен интима па да те ремети) и види ја реакцијата....и не заборавај кога ке го кажуваш тоа претходно да ја известиш со “јас треба да зборам со тебе нешо после“, и ке видиш, дали ке дише различно, како се однесува, како се држи, body language...и после на само, кажи и дешавка :) ке ја збуниш, ке мисли дека сакаш да ја прашаш дека сакате да се фатите....

е сеа тоа е припрема, ако се иде по планот, следниот пат кога ке ја викнеш на “приватен“ разговор, таа ке биде поопуштена мислејки дека повторно сакаш да и плачеш на рамо нешто.....смилси нешто убаво, не ептен “небо симињачко“, и глеј да биде клише...да да, клишеата највеќе палат....ај со среќа :) ако ти треба уште нешто прашај пак...

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Jasno e toa tuku moeto prasanje bese vsusnost za bez kondom dodeka vleze:) pa posle da stavime.Ama mislam deka isto ti se faka bez si e bez,ama ako bolkata e pomala...?
Mislev na prviot pat bez kondom,inaku ako si dolgo so partnerot i si veruvate osven za da ne zabremeni
devojkata nema zasto da koristite kondom.A i bez kondom e poubavo.Kondomi se za luge sto ebat svasta
i pederi.

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5

Ete imas pogore uste soveti mozes nekoj od niv da prifatis.Dobar e onoj od StatusQuo.A ako ti e macno da ja osvojuvas so denovi togas prasaj ja direktno i kraj.Ako prifati super, ako ne pamet za drugpat.Za slednata ke se pomacis poveke.
Ti izberi.Mislam sepak ako ti se sviga mnogu i ako cuvstvuvas nesto za nea togas treba da se pomacis

Mislev na prviot pat bez kondom,inaku ako si dolgo so partnerot i si veruvate osven za da ne zabremeni
devojkata nema zasto da koristite kondom.A i bez kondom e poubavo.Kondomi se za luge sto ebat svasta
i pederi.
Abe za bolesti mislam deka ne e bas potrebno zasto i on nemal do sega odnosi.Ali koga sme kaj bremenost-Imam 19godini i mnogu sakam malecko slatko bebence:) ama ne uste sega.E sea on vika deka ne e rizicno ako ne svrsi vo mene ama jebiga od kaj znam deka nema odma da svrsi ko za prv pat:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Го убивте детето, жити се.. Прашува како да и пријде, вие му кажувате да чита body language..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Значи вака, јас сум како другар веќе со неа, ја имам прашувано и за испрашувања, тетратки и такви ствари. Ми се засвиѓа она, затоа побарав совет. И воопшто не ме одбегнува се гледа, така по малце дека и се допаѓам (сепак како пријател). Ми се свиѓаат такви совети како Армин шо ми рече, "побарај и да се мувате и тоа директно у очи да и кажам". Нема да личи мислам убаво... затоа барам сеа друг начин како да и ... :) незнам :toe:
Кој кому дава тетратки и/или совети? Ако ти нејзе, нареди да и` дадеш тетратка/совет некаде надвор во град, во некој кафич. Викни ја да седнете и кажи и` што сака да знае. Потоа, едно прашање од типот „Како ти оди учењето/животот/...?“ би требало да е доволно (бидејќи, нели, не те одбегнува) да ти се отвори. Нормално, ако сака - немој да ја притискаш, но ако сака да ти каже што и да е, слушај внимателно и обиди се да ја разбереш и да и` возвратиш така што таа ќе дознае дека си ја слушал и дека ти значело сè што таа ти рекла. И на крајот, јасно, плати ја и нејзината пијачка.

Од тоа, таа ќе го дознае следното: „Нема проблем да бидеме видени заедно како седиме во кафич, ме слуша и ме разбира и се обидува да ми помогне, а плус тоа е и џентлмен.“ Ако не е уличарка, ова се доволни квалитети за *многу* повеќе да се заинтересира за тебе.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Брат, сето тоа е поминато. На кој начин да и пријдам за да ја смувам. Страх ми е да не ме одбие. Мислам дека доволно и се допаѓам...

Kajgana Shop

На врв Bottom