GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Мал сум, знам xD не иде ја да ти делам совети..башка, сингл..Zdravo od mene.Inaku zakon ste pa si vikam aj i jas da pobaram pomos ama bez da mi se smeeteVaka: Imam 19 godini i decko mi isto taka.Ideme skoro 2 godini a skoro 1 godina mozam da kazam deka ziveeme zaedno.
Mojov problem e sto uste ne sum mu dalaDobro poveke e negov problem ama nema veza
.Do sega mi bese strav od svasta.Od samiot fakt,pa da ne me ostavi, pa ako doznaat moite,da ne ostanam trudna...I taka sfativ deka "mozda" preterav so odlaganje.Sega on nekako e mnogu da kazam izmenet.Ne e bas nezen i cuvstvitelen kako porano,pa pretpostavuvam deka e i poradi toa.I toj vika deka toa bi ni ja podobrilo vrskata.Valjda ne me vrti samo zaradi toa inaku ne bi cekal do sega![]()
E sea problemot e samiot cin.SAKAM da go napravam toa ama se plasam od bolkata.Ednas probavme ama bese katastrofa.Jas lezev i go cekav sudniot moment
a on se obiduvase da go stavi.Me bolese mnogu i na kraj se otkazavme.Inaku do sega sme imale mn intimni momenti.Peting pa i oralen.Mozam da kazam bukvalno se osven ONA.Pa dajte nekoj sovet,predlog i kazete kako da se opustam i da ne mislam na toa kako na nesto strasno i me interesira dali mozebi prviot pat treba da go napravime bez kondom bidejki togas koristevme a koga proba bez kondom ne cuvstvuvav tolku golema bolka ama mi bese strav zasto kolku sto znam i od prviot pat mozes da setas so golem stomak
![]()
Али ипак, сакав да ти кажам.
Идете 2 години, една година скоро и да живеете заедно.
Дечкото е луд. Таков дечко нема да најдеш никад, искрено, затоа држи го за себе, пази го ко да е злато.
Е сеа, му немаш дадено? Вака, ако ти е страв дека ќе те остави, значи не му веруваш, значи не си за него, или тој за тебе.
Ако му веруваш, размислувај на тој начин што, ќе си разговараш у себе, дали, е тој тој човек, со кој би се скинала, и после и да ти раскине, нема да се каеш што тој бил прв. Ако мислиш дека нема да се каеш, охоо, сместа зимај го под рака и у кревет..
Е сеа, болка -.- Не биди пи*ка..XDD Нишо страшно не е -.- Од болката треба да ти е најмалку страф. Ко вакцина ти се фаќа XD
^Треба да се запознаеме:smir:
|
|
Добар пример за Шмеки xD