Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Zdravo od mene.Inaku zakon ste pa si vikam aj i jas da pobaram pomos ama bez da mi se smeete:)Vaka: Imam 19 godini i decko mi isto taka.Ideme skoro 2 godini a skoro 1 godina mozam da kazam deka ziveeme zaedno.
Mojov problem e sto uste ne sum mu dala:)Dobro poveke e negov problem ama nema veza
.Do sega mi bese strav od svasta.Od samiot fakt,pa da ne me ostavi, pa ako doznaat moite,da ne ostanam trudna...I taka sfativ deka "mozda" preterav so odlaganje.Sega on nekako e mnogu da kazam izmenet.Ne e bas nezen i cuvstvitelen kako porano,pa pretpostavuvam deka e i poradi toa.I toj vika deka toa bi ni ja podobrilo vrskata.Valjda ne me vrti samo zaradi toa inaku ne bi cekal do sega:)E sea problemot e samiot cin.SAKAM da go napravam toa ama se plasam od bolkata.Ednas probavme ama bese katastrofa.Jas lezev i go cekav sudniot moment:)a on se obiduvase da go stavi.Me bolese mnogu i na kraj se otkazavme.Inaku do sega sme imale mn intimni momenti.Peting pa i oralen.Mozam da kazam bukvalno se osven ONA.Pa dajte nekoj sovet,predlog i kazete kako da se opustam i da ne mislam na toa kako na nesto strasno i me interesira dali mozebi prviot pat treba da go napravime bez kondom bidejki togas koristevme a koga proba bez kondom ne cuvstvuvav tolku golema bolka ama mi bese strav zasto kolku sto znam i od prviot pat mozes da setas so golem stomak:)
Мал сум, знам xD не иде ја да ти делам совети..башка, сингл..
Али ипак, сакав да ти кажам.
Идете 2 години, една година скоро и да живеете заедно.
Дечкото е луд. Таков дечко нема да најдеш никад, искрено, затоа држи го за себе, пази го ко да е злато.
Е сеа, му немаш дадено? Вака, ако ти е страв дека ќе те остави, значи не му веруваш, значи не си за него, или тој за тебе.
Ако му веруваш, размислувај на тој начин што, ќе си разговараш у себе, дали, е тој тој човек, со кој би се скинала, и после и да ти раскине, нема да се каеш што тој бил прв. Ако мислиш дека нема да се каеш, охоо, сместа зимај го под рака и у кревет..
Е сеа, болка -.- Не биди пи*ка..XDD Нишо страшно не е -.- Од болката треба да ти е најмалку страф. Ко вакцина ти се фаќа XD

Треба да се запознаеме:smir:
^
|
|

Добар пример за Шмеки xD

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Pa daj nemojte vaka vi se molam:nenene::pos2:Sekoj sto ke cue deka ziveete zaedno siguren e deka veke ste imale seks.I prviot pat obavezno bez kondom,moze i nekoj lubrikant da koristite.A za bolkata,moras da izdrzis.
Добро бе човек, со кој ум советуваш луѓе да имаат секс без кондом, а тие не сакаат да забременат? Се читаш? И од најмал допир на пенисот(на кој може да има сперматозоиди и пред конечниот чин на свршување) со женскиот полов орган, може да се забремени. Без кондом:tapp:. Која е поентата објасни ми?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Na prvite stranici citam soveti za prviot pat OBAVEZNO kondom, navaka citam NIKAKO. Ke mi kaze nekoj kako treba?
:pos2:Океј сега сериозно... Колку години имаш?
Не сакам да те омаловажам ниту да те направам помалку вреден/вредна, но мислам дека сеуште не си спремен/на бидејќи не знаеш да се заштитиш. Кондомот штити од сексуално преносливи болести и од бременост. Тоа е неговата функција. Секогаш треба да го употребуваш, независно дали ти е прв или седми пат.

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Мал сум, знам xD не иде ја да ти делам совети..башка, сингл..
Али ипак, сакав да ти кажам.
Идете 2 години, една година скоро и да живеете заедно.
Дечкото е луд. Таков дечко нема да најдеш никад, искрено, затоа држи го за себе, пази го ко да е злато.
Е сеа, му немаш дадено? Вака, ако ти е страв дека ќе те остави, значи не му веруваш, значи не си за него, или тој за тебе.
Ако му веруваш, размислувај на тој начин што, ќе си разговараш у себе, дали, е тој тој човек, со кој би се скинала, и после и да ти раскине, нема да се каеш што тој бил прв. Ако мислиш дека нема да се каеш, охоо, сместа зимај го под рака и у кревет..
Е сеа, болка -.- Не биди пи*ка..XDD Нишо страшно не е -.- Од болката треба да ти е најмалку страф. Ко вакцина ти се фаќа XD

^
|
|

Добар пример за Шмеки xD
hehe vakcina be:) Inaku nema veza sto si pomal i single fala za sovetot u pravo si za se. Idam:)

Добро бе човек, со кој ум советуваш луѓе да имаат секс без кондом, а тие не сакаат да забременат? Се читаш? И од најмал допир на пенисот(на кој може да има сперматозоиди и пред конечниот чин на свршување) со женскиот полов орган, може да се забремени. Без кондом:tapp:. Која е поентата објасни ми?
Jasno e toa tuku moeto prasanje bese vsusnost za bez kondom dodeka vleze:) pa posle da stavime.Ama mislam deka isto ti se faka bez si e bez,ama ako bolkata e pomala...?

:pos2:Океј сега сериозно... Колку години имаш?
Не сакам да те омаловажам ниту да те направам помалку вреден/вредна, но мислам дека сеуште не си спремен/на бидејќи не знаеш да се заштитиш. Кондомот штити од сексуално преносливи болести и од бременост. Тоа е неговата функција. Секогаш треба да го употребуваш, независно дали ти е прв или седми пат.
Abe jas go znam toa mnogu dobro ama znaes ponekogas koga go sakas nekogo premnogu i sakas zaradi nego da napravis nesto sto mozda i ne go sakas razmisluvas malku glupavo i si vikas pa dobro mozda taka ke uspee pa i mnogu imale bez kondom a ne ostanale trudni.A faktot e deka MNOGU poveke sto se budalele ko mene ostanale i si go zaebale zivotot...
A mene mi e strav zasto poveke boli so kondom.I taka...:)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Да, у исто школо сме, но не исти клас. Ја имам и на мсн. Фала многу за советите. Како да дознам (по извесно време) дали и она мене ме засвиѓала?

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Да, у исто школо сме, но не исти клас. Ја имам и на мсн. Фала многу за советите. Како да дознам (по извесно време) дали и она мене ме засвиѓала?
Jas mislam deka prvo treba licno da kontaktiras so nea(super sto ete skoloto ve vrzuva) znaes ona ej isprasuvase makedonski, moze tetratkata, pozajmi mi ucebnik...A posle nesto i na msn zs ako pocnes na msn ako e sramezliva koga ke se vidite ke te izbegava. A kako da doznaes dali ke te sviga sam si kaza.POCEKAJ MALKU da se zblizite i samite nejzini reakcii ke ti kazat.Ako kontaktira i ponatamu so tebe najverojatno i se svigas.Ako pocne da te izbegava jasno e.Ama sepak pocekaj malku pa ako ne mozes da sfatis ke pises pak i nekoj ke ti prevede:)

edno dete prilicno golem on simpatisha pomali od nego dali e toa u redu (ja mislam ne)pa sea...4are?:toe:
A kolku e toj golem a tie pomali?

Член од
23 ноември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
1
Eve me povtorno mene. Vo prethodnite postovi kako sto imam veke napomenato ne sum imal devojka. Sega so edno devojce se zapoznav mnogu mi se dopaga, mn e ubava bozica e, a nekoi mi kazaa deka i taa nema nekoe golemo ljubovno iskustvo, no mozam da kazam deka glumi teska devojka. ako mozi nekoj sovet na koj nacin da i prijdam ili podobro kazano da mi bidi devojka ?
za sekoj sovet vi sum mnogu blagodaren

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Eve me povtorno mene. Vo prethodnite postovi kako sto imam veke napomenato ne sum imal devojka. Sega so edno devojce se zapoznav mnogu mi se dopaga, mn e ubava bozica e, a nekoi mi kazaa deka i taa nema nekoe golemo ljubovno iskustvo, no mozam da kazam deka glumi teska devojka. ako mozi nekoj sovet na koj nacin da i prijdam ili podobro kazano da mi bidi devojka ?
za sekoj sovet vi sum mnogu blagodaren
Ako ne ti e tesko ne e loso da pises kolkavi ste i od kaj ja znaes, kolku vreme, kolku ste bliski... Za da dobies nekoj pokonkreten sovet

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Jas mislam deka prvo treba licno da kontaktiras so nea(super sto ete skoloto ve vrzuva) znaes ona ej isprasuvase makedonski, moze tetratkata, pozajmi mi ucebnik...A posle nesto i na msn zs ako pocnes na msn ako e sramezliva koga ke se vidite ke te izbegava. A kako da doznaes dali ke te sviga sam si kaza.POCEKAJ MALKU da se zblizite i samite nejzini reakcii ke ti kazat.Ako kontaktira i ponatamu so tebe najverojatno i se svigas.Ako pocne da te izbegava jasno e.Ama sepak pocekaj malku pa ako ne mozes da sfatis ke pises pak i nekoj ke ti prevede:)
Значи вака, јас сум како другар веќе со неа, ја имам прашувано и за испрашувања, тетратки и такви ствари. Ми се засвиѓа она, затоа побарав совет. И воопшто не ме одбегнува се гледа, така по малце дека и се допаѓам (сепак како пријател). Ми се свиѓаат такви совети како Армин шо ми рече, "побарај и да се мувате и тоа директно у очи да и кажам". Нема да личи мислам убаво... затоа барам сеа друг начин како да и ... :) незнам :toe:

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Значи вака, јас сум како другар веќе со неа, ја имам прашувано и за испрашувања, тетратки и такви ствари. Ми се засвиѓа она, затоа побарав совет. И воопшто не ме одбегнува се гледа, така по малце дека и се допаѓам (сепак како пријател). Ми се свиѓаат такви совети како Армин шо ми рече, "побарај и да се мувате и тоа директно у очи да и кажам". Нема да личи мислам убаво... затоа барам сеа друг начин како да и ... :) незнам :toe:
Of lele i tebe ne ti e lesno.Pa izlezete de negde.Ako prifati i se svigas.Valjda:)Ako ne pa prasaj ja direktno i gotovo.Barem ke znaes na sto si

Член од
23 ноември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
1
Ako ne ti e tesko ne e loso da pises kolkavi ste i od kaj ja znaes, kolku vreme, kolku ste bliski... Za da dobies nekoj pokonkreten sovet
Jas imam 20 godini taa e nekolku godini pomlada od mene. Ne sme mnogu bliski samo ednas bevme izlezeni zaedno so prijateli i se zapoznavme. Sto znam mozebi se znaeme nekade okolu 1 nedela.
Ke ve molam nekoj sovet mnogu ke vi bidam blagodaren

Член од
13 јули 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
druze za sovet!!!soveti kolku sakas samo muda trebat!!!so ogled na toa ako si osamen mnogu bratce potrudi se da si ja fanes!!!ako ne ke setas so ocite samo po net!!!moj sovet ne baraj soveti fati se za rabota i to e to!!!:wink:

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Jas imam 20 godini taa e nekolku godini pomlada od mene. Ne sme mnogu bliski samo ednas bevme izlezeni zaedno so prijateli i se zapoznavme. Sto znam mozebi se znaeme nekade okolu 1 nedela.
E dobro de golem si.Ke ja viknes na kafe, ke se doteras, muabeti ova ona, ke ja zalapas i gotovo. Samo nemoj da si mnogu napaden ke ja isplasis.Poleka ama sigurno

I

InF3cTeD

Гостин
зар и за овоа совет ти треба....очигледно ти се свиѓа типката...затоа брат сам почни си работа и терај си...само полека и смирено обиди се полека да и искажуваш љубов без пребрзи одлуки....со среќа

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
И ти од една недела очекуваш резултати? Побогу, едвај се знаете. Почекај малку, види како ќе се одвиваат работите, па ако имаш барем некаков знак дека и ти на неа и се свиѓаш, правете муабет на таа тема. А не вака, може да си помисли девојчето дека си манијак. :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

На врв Bottom