Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Вака сега, ми треба мала помош околу сексот (односно првиот пат), се надевам ова е соодветната тема.
Имам неколку прашања и барам одговори:
1. Колкаво е количеството на крв при `кинењето`? Знам дека кај секоја е различно. но мора да има некоја количина отприлика.
2. Дали оваа количина е доволно мала, за првиот пат да се случи на обичен кревет и пак да нема дамки. Ако не е, тогаш препорачајте совети за како да се избегнат овие дамки од крв, или препорачајте место за прв однос.
3. Дали откако ќе заврши односот, може и наредните денови да тече крв? Значи, дали после она прво крварење, може да тече крв и наредните неколку дена и во колкава количина ако одговорот е позитивен.
4. Дали има кондом кој е најдобар за првиот пат, и дали кондомот како средство за заштита е доволен за да не се случат несакани работи?

Очекувам одговори, особено на прашање број 3.
Благодарам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еј, дан пробвиш во погрешна дупка? Вистинската е малце подолу од мочалото. Аман, до толку да е тесна?:icon_conf
да не не е до дупката...у дијаметар да не е голем типот? :)

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Вака сега, ми треба мала помош околу сексот (односно првиот пат), се надевам ова е соодветната тема.
1. Колкаво е количеството на крв при `кинењето`? Знам дека кај секоја е различно. но мора да има некоја количина отприлика.
2. Дали оваа количина е доволно мала, за првиот пат да се случи на обичен кревет и пак да нема дамки. Ако не е, тогаш препорачајте совети за како да се избегнат овие дамки од крв, или препорачајте место за прв однос.
3. Дали откако ќе заврши односот, може и наредните денови да тече крв? Значи, дали после она прво крварење, може да тече крв и наредните неколку дена и во колкава количина ако одговорот е позитивен.
4. Дали има кондом кој е најдобар за првиот пат, и дали кондомот како средство за заштита е доволен за да не се случат несакани работи?

Благодарам.
Ne e mnogu krv,ama nema sansi da ne ja isflekate postelinata.Tece krv uste 2-3 odnosi potoa.Kondom na nevina da koristis e bogohulie,osven ako ona ne insistira.

Член од
9 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
Вака дечки, имам едно мало проблемче. Ми се свиѓа/допаѓа едно девојче, но незнам баш како најубаво да и придам. Дајте ми некое советче како да го реализирам тоа, но само немојте со оноа, да ја поканам на кафе, зошо не ми личи баш, видете колку години имам:kesa:. Се надевам знаете шо ми лежи на возраста. Како да ја шармирам :pipi:
epa vaka i ja imam 14 god pa sekoj den ideme so drugarki i drugari po kafinja toa nema vrska kolku godini imas tuku vo kakov odnod ste....dali ste bliski da mozete da praite muabet ili samo na zdravo kako si?
znaci u nikoj slucaj nemoj da trcas po nea ednostavno pokazi i deka ti se sviga ama ne mnogu.......zosto ako vidi deka trcas po nea ke i bide kako da te kazam vo nekoj slucaj dosadno nema da i bide interesno ako nekoj nonstop i odi po gazeto i ke i se zdosadi..........a ona i sama ke si pokaze dali te sviga samo malku poveke obrni vnimanie na nejzinite postapki........

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Убава ли си...

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Zdravo od mene.Inaku zakon ste pa si vikam aj i jas da pobaram pomos ama bez da mi se smeete:)Vaka: Imam 19 godini i decko mi isto taka.Ideme skoro 2 godini a skoro 1 godina mozam da kazam deka ziveeme zaedno.
Mojov problem e sto uste ne sum mu dala:)Dobro poveke e negov problem ama nema veza
.Do sega mi bese strav od svasta.Od samiot fakt,pa da ne me ostavi, pa ako doznaat moite,da ne ostanam trudna...I taka sfativ deka "mozda" preterav so odlaganje.Sega on nekako e mnogu da kazam izmenet.Ne e bas nezen i cuvstvitelen kako porano,pa pretpostavuvam deka e i poradi toa.I toj vika deka toa bi ni ja podobrilo vrskata.Valjda ne me vrti samo zaradi toa inaku ne bi cekal do sega:)E sea problemot e samiot cin.SAKAM da go napravam toa ama se plasam od bolkata.Ednas probavme ama bese katastrofa.Jas lezev i go cekav sudniot moment:)a on se obiduvase da go stavi.Me bolese mnogu i na kraj se otkazavme.Inaku do sega sme imale mn intimni momenti.Peting pa i oralen.Mozam da kazam bukvalno se osven ONA.Pa dajte nekoj sovet,predlog i kazete kako da se opustam i da ne mislam na toa kako na nesto strasno i me interesira dali mozebi prviot pat treba da go napravime bez kondom bidejki togas koristevme a koga proba bez kondom ne cuvstvuvav tolku golema bolka ama mi bese strav zasto kolku sto znam i od prviot pat mozes da setas so golem stomak:)

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Zdravo od mene.Inaku zakon ste pa si vikam aj i jas da pobaram pomos ama bez da mi se smeete:)Vaka: Imam 19 godini i decko mi isto taka.Ideme skoro 2 godini a skoro 1 godina mozam da kazam deka ziveeme zaedno.
Mojov problem e sto uste ne sum mu dala:)Dobro poveke e negov problem ama nema veza
.Do sega mi bese strav od svasta.Od samiot fakt,pa da ne me ostavi, pa ako doznaat moite,da ne ostanam trudna...I taka sfativ deka "mozda" preterav so odlaganje.Sega on nekako e mnogu da kazam izmenet.Ne e bas nezen i cuvstvitelen kako porano,pa pretpostavuvam deka e i poradi toa.I toj vika deka toa bi ni ja podobrilo vrskata.Valjda ne me vrti samo zaradi toa inaku ne bi cekal do sega:)E sea problemot e samiot cin.SAKAM da go napravam toa ama se plasam od bolkata.Ednas probavme ama bese katastrofa.Jas lezev i go cekav sudniot moment:)a on se obiduvase da go stavi.Me bolese mnogu i na kraj se otkazavme.Inaku do sega sme imale mn intimni momenti.Peting pa i oralen.Mozam da kazam bukvalno se osven ONA.Pa dajte nekoj sovet,predlog i kazete kako da se opustam i da ne mislam na toa kako na nesto strasno i me interesira dali mozebi prviot pat treba da go napravime bez kondom bidejki togas koristevme a koga proba bez kondom ne cuvstvuvav tolku golema bolka ama mi bese strav zasto kolku sto znam i od prviot pat mozes da setas so golem stomak:)
Pa daj nemojte vaka vi se molam:nenene::pos2:Sekoj sto ke cue deka ziveete zaedno siguren e deka veke ste imale seks.I prviot pat obavezno bez kondom,moze i nekoj lubrikant da koristite.A za bolkata,moras da izdrzis.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Па баш ова кажуваа на претходната страна... првин малце ќе се релаксирате, шо викаш петинг ово оно галење мазење... па тек после на главното ќе преминете.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
epa vaka i ja imam 14 god pa sekoj den ideme so drugarki i drugari po kafinja toa nema vrska kolku godini imas tuku vo kakov odnod ste....dali ste bliski da mozete da praite muabet ili samo na zdravo kako si?
znaci u nikoj slucaj nemoj da trcas po nea ednostavno pokazi i deka ti se sviga ama ne mnogu.......zosto ako vidi deka trcas po nea ke i bide kako da te kazam vo nekoj slucaj dosadno nema da i bide interesno ako nekoj nonstop i odi po gazeto i ke i se zdosadi..........a ona i sama ke si pokaze dali te sviga samo malku poveke obrni vnimanie na nejzinite postapki........
Добро фала ти и за ова, но мене друг ми беше муабетот. На пример како да разговарам со неа, општо на која тема :) Како да ни тргне разговорт? Просто, како да почнам?
* немора да е у живо, може и на мсн.

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Добро фала ти и за ова, но мене друг ми беше муабетот. На пример како да разговарам со неа, општо на која тема :) Како да ни тргне разговорт? Просто, како да почнам?
Ako ste od isto skolo prasaj ja nesto vo vrska so toa,pa pobaraj i nekoja tetratka ili sto znam i uz toa pocni da go siris muabetot i taka nekolku pati i ke se zblizite.Pa od muabetite ke sfatis dali i se svigas ili i se temni koga ke te vidi

С

Спенсер

Гостин
па,викни ја да ''вежбате'' за тест,побарај и тетратка/учебник нешо,па јави и се,ова како/шо треба...исто школо сте??

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Na prvite stranici citam soveti za prviot pat OBAVEZNO kondom, navaka citam NIKAKO. Ke mi kaze nekoj kako treba?

Член од
9 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
1
pa pisi i na msn pocni muabet kade iskacas ova ona so muzika slusas?
nzzz ke ti dojde samo i nemoj mn da 'napinjas' pravi si muabet normalen prvo malku zblicete se kako drugari ama nemoj mnogu zosto posle ke bide kao neso ne sakam da si rasipuvame drugarstvo....zaebavaj se pokazi i deka ti se sviga nz so druga da ti kazam......prasaj po konkretno......so ti treba......na msn ti e najbolje i ne ocekuvaj mnogu ona da ti pise prva...hehehe

~NoMercy~

of4arot od del4evo
Член од
14 февруари 2009
Мислења
136
Поени од реакции
29
edno dete prilicno golem on simpatisha pomali od nego dali e toa u redu (ja mislam ne)pa sea...4are?:toe:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168

Благодарам.

Колку крв, како, што, рамте тамте..... Шо се замараш дотолку?
Инако, може и да нема крв, ни прв ни втор ни трет пат ни ич.
Кај некоја може првиот пат да нема, вториот да има.
И тако даље :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom