За овој проблем ми треба итно помош и совет од поискусна женска страна, зашто веќе не знам што да мислам и како да постапам ... Да си почнам со ред, јас сум и прв сексуален партнер на девојка ми, исто и она на мене. Сексуални односи имаме веќе околу 4 месеци. На почеток се беше лудо и диво, сакам да кажам се случувало да имаме секс маратон од 2-3 часови без проблем, и нормално или времето толку дозволувало, или јас сум бил тој што веќе од премореност се откажува. Почна да се случува ова последните 3-4 недели... Девојката е најок, се гледа дека сака секс (барем така изгледа) , во повеќето случаеви баш она го иницира ... Но, после максимум 10-15 минути секс, она се откажува со изговор дека е преморена и дека почнала многу брзо да се изморува и дека не може да продолжи. Ова се случува континуирано во последно време. Правевме најискрен муабет (барем јас така мислам, затоа што уште не можам да си објаснам самиот каде е проблемот) а вика дека и она искрено не знае зошто така брзо се преморува и не може да издржи толку секс како порано. Како демек правела муабет и со другарки и на нив тоа не им се случило до сега, и не знаат што да и кажат. Проблемот у мојата психа е сеа и моето прашање, дали нешто стварно е до неа, и можно е вака да се преморува и да биде неспособна за подолготраен секс и да ужива во тоа, или е нешто до мене (веќе и здосадува, не се пали итн итн) Затоа што искрено гледам јас дека во првите 5-10 минути стварно ужива како порано, а потоа паѓа и бара одмор, а после колку и да пробам да иницирам пак секс, некако не иде, и кога праевме муабет ми кажа искрено уопште не уживам после тоа затоа што се осеќам преморено и неспособна да продолжам... NEED HELP FAST!
Да напоменам дека не е ова од неспиење, замор од обврски, караници во врска, затоа што и порано била ненаспана, изнервирана, сме биле и искарани максимално, а сепак сексот бил многу добар... Пробавме и како демек 7-8 дена одмор од секс, мислам дека во тие 7-8 дена колку што бевме напалени и праевме напален муабет, толку во цела врска немало, и ете издржавме, после се одлучивме да пробаме, пак истиот проблем ...