Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Не треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?
Да знае да насмее а не да биде сериозен и тоа не чини, се со умерена мера, и да што викаш да не претерува со шегите :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Не треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?
Тоа е мајсторијата, да бидеш смешен ама сепак сериозен. Ретко кој го може тоа :)

П

Пепси_

Гостин
Тоа е мајсторијата, да бидеш смешен ама сепак сериозен. Ретко кој го може тоа :)
Верувал или не ама баш сум таков. Ама не глеам некој ефект од тоа,и ќе глеам да не бидам ептен сериозен :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Опипај територија, ситуација. Нека работи речникот. Тешко е да го објаснам ова, најважно е да се однесуваш природно (се разбира ако природното однесување ти е како од момците од Рицер немој така). Се што бара девојката е да ја слушаш додека зборува. Смеј ја и слушај ја и после тоа лесно е.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Частија едно пепси друже и готово твоја е..

П

Пепси_

Гостин
Частија едно пепси друже и готово твоја е..
Која да ја частам ? не ја пратиш утакмицата од почеток и сеа судијата е крив :D
Абе да има која да ја частам ќе ја частам бе друже не е проблем тоа ако сака и кока кола ќе и купам.....

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.

п.с. не не` сум ни педер бе !
Мажите се заљубуваат во жените гледајќи ги, а жените во мажите слушајќи ги !!!

Ова нека ти биде водич, нема да промашиш.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Значи вака...
Со девојчето сме школски.Ми се свиѓа.Во школо онака стандардно си зборуваме, се смешкаме.Имаше период кога беше летната во облаци и не зборевме многу.Ми беше многу криво ама за брз период се симна на земјата.Ама.....Мислам дека откри дека ја свиѓам.Неколку пати ме прашуваше дали сум заљубен.Таа мене не ме свиѓа, во тоа сум сигурен.Сега ако и кажам дека ми се допаѓа, се плашам да не ни се расипе пријателството.
И сега...Шо да правам?:confused:

S

StormRage

Гостин
Значи вака...
Со девојчето сме школски.Ми се свиѓа.Во школо онака стандардно си зборуваме, се смешкаме.Имаше период кога беше летната во облаци и не зборевме многу.Ми беше многу криво ама за брз период се симна на земјата.Ама.....Мислам дека откри дека ја свиѓам.Неколку пати ме прашуваше дали сум заљубен.Таа мене не ме свиѓа, во тоа сум сигурен.Сега ако и кажам дека ми се допаѓа, се плашам да не ни се расипе пријателството.
и јас бев во исто срање... заеби, бегај од такви ајр нема... слушај ја будалава пошо од ко ќе и објасниш дека и се свиѓаш чак и да станите поблиски може да се заљубиш па то е страшно... ако мислиш дека имаш шанси оди, ако не направи нешто што ќе го цени за да почне таа тебе да те свиѓа

G

GucciMane

Гостин
Значи вака...
Од кај си толку сигурен дека не те свиѓа? Може затоа те прашувала дали си заљубен, за да направиш чекор. Go for it! ;)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Значи вака...
Залапај ја. Веднаш ќе разбере кој е твојот став кон неа.

И тоа може со финта: „Еј, затвори очи, имам изненадување за тебе.“ „Важи (затвора очи)“. *ЗАЛАП* (јасно, ова е само еден начин - ти може да примениш друг)

Ако видиш дека бега, остави ја. Ти важно ќе си ѝ ја пренел пораката што мислиш и што чувствуваш кон неа, па таа ќе има можност да реагира.

Јасно, ова е најдиректниот начин. Можеби ќе дојде до „расипување на пријателството“, како што велиш ти, но тоа „пријателство“ веќе се „расипало“ оној момент кога ти си почнал да чувствуваш нешто кон девојката. Забележи дека користам наводници, зашто ништо во суштина не е расипано и многу е природно да се развијат чувства кон девојката, посебно кога и онака имате блискост еден со друг.

И запомни: пријателствата меѓу момче и девојче во овие години се најчисти и треба да се развијат во љубов, кога и да има прилика. И немој да чекаш, зашто ако тебе ти се сака нешто со неа, нејзе уште повеќе ѝ се сака, зашто влегла во пубертетот порано (како и секое женско) и, ако премногу чекаш, може да ѝ се присака со друг.

Значи - акција. И со среќа. (y)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.

п.с. не не` сум ни педер бе !
Не е битно дали си грд или си љепотанче...вистинската девојка ќе те сака каков и да си, во никој случај не срами се од својот изглед, имај малку самодоверба. Патем ме бива за љубовни совети и реферати така да ако ти треба нешто пиши на ѕид :D

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Значи вака...
Што е подобро, да биде само твоја или таму нечија?!
Покани ја на кафе

Kajgana Shop

На врв Bottom