- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
Не треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?Пепси само смеј ги девојките, кажувај шеги и твои се.
Не треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?Пепси само смеј ги девојките, кажувај шеги и твои се.
Да знае да насмее а не да биде сериозен и тоа не чини, се со умерена мера, и да што викаш да не претерува со шегитеНе треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?
Тоа е мајсторијата, да бидеш смешен ама сепак сериозен. Ретко кој го може тоаНе треба да се претерува и со тоа. Девојките не сакаат кловнови покрај себе, нели?
Верувал или не ама баш сум таков. Ама не глеам некој ефект од тоа,и ќе глеам да не бидам ептен сериозенТоа е мајсторијата, да бидеш смешен ама сепак сериозен. Ретко кој го може тоа
Верувал или не и ја сум таков и таман еВерувал или не ама баш сум таков. Ама не глеам некој ефект од тоа,и ќе глеам да не бидам ептен сериозен
Која да ја частам ? не ја пратиш утакмицата од почеток и сеа судијата е кривЧастија едно пепси друже и готово твоја е..
Мажите се заљубуваат во жените гледајќи ги, а жените во мажите слушајќи ги !!!Женските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.
п.с. не не` сум ни педер бе !
и јас бев во исто срање... заеби, бегај од такви ајр нема... слушај ја будалава пошо од ко ќе и објасниш дека и се свиѓаш чак и да станите поблиски може да се заљубиш па то е страшно... ако мислиш дека имаш шанси оди, ако не направи нешто што ќе го цени за да почне таа тебе да те свиѓаЗначи вака...
Со девојчето сме школски.Ми се свиѓа.Во школо онака стандардно си зборуваме, се смешкаме.Имаше период кога беше летната во облаци и не зборевме многу.Ми беше многу криво ама за брз период се симна на земјата.Ама.....Мислам дека откри дека ја свиѓам.Неколку пати ме прашуваше дали сум заљубен.Таа мене не ме свиѓа, во тоа сум сигурен.Сега ако и кажам дека ми се допаѓа, се плашам да не ни се расипе пријателството.
И сега...Шо да правам?
Од кај си толку сигурен дека не те свиѓа? Може затоа те прашувала дали си заљубен, за да направиш чекор. Go for it!Значи вака...
Со девојчето сме школски.Ми се свиѓа.Во школо онака стандардно си зборуваме, се смешкаме.Имаше период кога беше летната во облаци и не зборевме многу.Ми беше многу криво ама за брз период се симна на земјата.Ама.....Мислам дека откри дека ја свиѓам.Неколку пати ме прашуваше дали сум заљубен.Таа мене не ме свиѓа, во тоа сум сигурен.Сега ако и кажам дека ми се допаѓа, се плашам да не ни се расипе пријателството.
И сега...Шо да правам?
Залапај ја. Веднаш ќе разбере кој е твојот став кон неа.Значи вака...
И сега...Шо да правам?
Не е битно дали си грд или си љепотанче...вистинската девојка ќе те сака каков и да си, во никој случај не срами се од својот изглед, имај малку самодоверба. Патем ме бива за љубовни совети и реферати така да ако ти треба нешто пиши на ѕидЖенските како да имат фобија од мене. А баш би сакал да си фатам некоја сеа лето е ама искрено од мртва точка не можам да мрднам. Незнам што е проблемот да сум грд до толку не сум,среден сум од глава до пети,културен со секој ама женските едноставно како да бегат од мене.
п.с. не не` сум ни педер бе !
Што е подобро, да биде само твоја или таму нечија?!Значи вака...
И сега...Шо да правам?