Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Shimamoto-San

Гостин
и така и се како погрешните јас да ги бирам. Зафатена е,не си нејзин тип,не сака врски. Очаен станав у п.м. :D
Не си налетал на правата, не за друго. Друг пат почни од некоја по компатибилна на тебе, слични интереси итн, за да бидеш нејзин тип ofc. па да можеш да ја уловиш на муабет, од тоа поарно нема. А местенки од трета личност во никој случај! И дај не очајувај толку многу, ваљда не си некој леприкон па да бегаат девојките од тебе :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Se zaljubiv vo edno devojce so koe ucev celi 8 god..arno ama ona "luduva" po eden drug a mene ne me ferma kako da i prijdam,kako da i go svrtam vnimanieto kon mene,kako da ja nateram da se zaljubi vo mene...plss pomos.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Se zaljubiv vo edno devojce so koe ucev celi 8 god..arno ama ona "luduva" po eden drug a mene ne me ferma kako da i prijdam,kako da i go svrtam vnimanieto kon mene,kako da ja nateram da se zaljubi vo mene...plss pomos.
Очигледно не сфаќате дека:
а) не сте се заљубиле
б) со сила убајна небива

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Sigurno sum zaljuben i znam deka imam sansi kaj nejze i ubav sum ne se sekiraj samo ne znam kako da i prijdam kako da i se pustam a ona znae deka ja sakam :S

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Ха! Тоа ти е лесен проблем брате. Ќе и кажеш да искочите негде поточно да се прошетате. И ќе видиш дека ќе се опуштиш повеќе.
Знаеш што треба после да правиш ?

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Епа ќе најдеме друго чаре.
Штом она знае дека ја сакаш зошто те одбива ? Ти нема да ја прашаш дали сака да се мува со тебе! При шетањето ќе и речеш почекај малце и ќе и се доближиш и ќе почнеш да ја муваш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Mene mi treba sovet za toa kako treba da se ponasam so nejze,kako treba da se odnesuvaam...

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Не ми е лесно има една малолетничка сака секс, али страв ми е да не идам апсаана :/

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Mene mi treba sovet za toa kako treba da se ponasam so nejze,kako treba da se odnesuvaam...
Брат тоа мислам дека неможе со зборови да се каже. Тоа зависи од девојката и од тебе.

Не ми е лесно има една малолетничка сака секс, али страв ми е да не идам апсаана :/
Не се секирај за апсана! Заврши работа и не бери гаље.

T

Tetro

Гостин
Биди природен, секојдневен. Се знаете 8 години, а ти сеуште си плашливец?
Јас на малолетнички не помислувам, не можам да ти помогнам. ;)
--- надополнето: Jun 30, 2011 3:42 PM ---
Не се секирај за апсана! Заврши работа и не бери гаље.
o_O

H

-HRO

Гостин
Ќе бидеш сериозен, но ќе имаш и смисла за хумор. Девојчињата не сакаат намќори со нив.
Ќе се смееш со неа, ќе разговараш, внимателно ќе ја слушаш, ако има облечено нешто ново обавезно да забележиш и да и кажеш дека убаво и стои, чекај го вистинскиот момент за да и кажеш што чувствуваш, кога ќе го бираш тој момент гледај да бидете сами (да нема другари и сл. - само ти со неа насамо), кажи и што чувствуваш за неа (некои тоа го сакаат на романтичен начин со лигавење и многу зборови, а некои сакаат на едноставен начин-се тоа зависи од карактерот на девојката).
Се што следи после тоа зависи од ситуацијата и од тебе. Ако позитивно изреагира...знаеш што треба да направиш, а ако негативно изреагира, помири се со тоа и обиди се да не се исцрниш до толку и да си го спасиш пријателството.... :)

Од ова заклучувам дека повеќе ти го сакаш сексот од неа, ама стравуваш од затвор :ROFLMAO:
Шансите ти се 50% - 50% со оглед на тоа каква е денешнава младина.
Пробај...ако сакаш предизвици хахахах :D

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кога ќе се подаде девојката после воопшто не ме интересира,а иако пред тоа сум имал сериозни планови со неа.Откога ќе се случи чинот гледам побрзо да ја испратам ако е кај мене или пак јас да си одам што побрзо ако сум кај нејзе дома.Доста девојки страшно ми се свиѓале додека не сум бил со нив,после ќе успеам,а потоа следува секс и толку.Ова ми е сериозен проблем доста долго време.

Kajgana Shop

На врв Bottom