Alan Shearer
Newcastle
- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 388
- Поени од реакции
- 136
Да...Сум размислила...Со обновување на врската се знае што ќе следи - он ќе доминира над мене, неговиот збор ќе биде последен, нема никад со мене да гледа филм или да слуша музика зашто имаме скрос различни вкусови (он не сака да чуе да го гледа мојот омилен филм...) Ќе треба да се оддалечам од мајка ми до извесна мера, бидејќи она не ја одобрува врската со него заради некои причини и пред секое излегување дома ќе се расправам со неа и на крај ќе излезам нервозна и на него ќе ја исипам нервозата...Сеуште ќе постои оној инкогнитен дел од него, до кој нема никогаш да допрам...Ќе треба да ги толерирам оросписките коментари и линкови кај него на фб, поставени од цури попалени по него и ако евентуално му спомнам за тоа ќе ме обвинува дека имам наплив на љубомора...Потоа следува сексот на просечно ниво и седење кај него во стан со сааати и сати, дрдорејќи за најразлични теми за кои имаме скрос различни погледи, почнувајќи од јадења и пијалоци, па квалитетни филмови и режисери, музика, најубава девојка во светот (за него е Тејлор Свифт, а за мене се Скарлет Јохансон и Моника Белучи...), потоа за теми како клонирање, ин витро оплодување, матични клетки итн...........И на крај обавезно ќе се раскараме и јас ќе си отидам дома попиздена...За ден-два пак ќе се смириме и така све во круг...Блонди, искрено ти за шо би се вратила покрај партнерот? Си размислила ли што добиваш со враќање покрај него?
Е сега малку за добрите страни негови...Згоден е и симпатична фаца има многу (има црни очи и долги трепки), оригинален е, свој, независен, интелигентен, паметен, образован...Сака да фотографира (тука се имаме погодено и двајцата), има невидена смисла за хумор...Плус директен е и мноогу искрен...И знае многу нежен да биде со мене и ми има кажано дека јас за НЕГО сум најубава на светот...Со него сум своја и не морам никогаш ништо да глумам...Дечкото има завршено психологија и сега магистерска сака да упише...Често се осеќам како експериментално глувче (ќе седне пред мене и ќе фати да ме прашува за све и сешто, за минатото, за чувствата, за моите погледи кон опред. работи итн....) Исто како на сеанса кај невропсихијатар...
И сега ако ги ставиме на вага двата пасоса што ги напишав, кој повеќе ќе тежи...Кој ќе победи?
Иначе пред мене има живеено 5 години со една девојка и раскинале зашто била многу љубоморна и го гушела многу...(ОН така вика...)
П.С. Ве отеков со моиве љубовни "прекраснотии"...SORRY... Не ве тормозам више...[/quote]
Zlato znaeme deka nie sto i da piseme ti sekako sama ke odlucis i nema nikoj da slusas,zatoa so sreka sto i da odluces i se najubavo