S
Stef Bachatero
Гостин
Нема игри за секс девојката треба да е запалена и да е опуштена.Ако ти рече не почни од ново и никогаш не се откажувај дур не си отиде од собата.Тоа е само тест ништо повеќе.
zosto ako mu dade e glupava bre od kade toa taka si saka devojkata i pravi nikoj ne ja tera so silaТи детенце оди фати ја книгата, земи таму учи. И не е срамно што си немал секс туку срамно е што така сакаш да ја искористиш девојката , а таа ако ти даде значи е глупава.
cekaj te be se samo umot na e*enje( ko nekoj zajci ste ), vi e ce si dojde i toaИмам девојка веќе 3,4 месеци и немаме секс ..ама целиме кон тоа ...дај кажете некои тактики и на што се палат девојчињата кои немаат имано односи ..плс зз бтв јас сум 21 таа е 17
Чим така малку ќе се корегирам во претходното, ти сама си го даде одговорот, слушај си ја интуицијата .Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам...
П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори...
игнорирај го некое времеДа направам апдејт на мојот љубовен живот...
Прееска ми стига порака на мобилен од мојот бивши, со следнава содржина: Не требаше да се скараме. Како мали деца сме...Како си ти? Што правиш? Ќе излегуваш ли вечер негде?
Поракава ми ја прати пред 2 саати негде и сега се мислам што да му напишам...Еве тука на фб отворив кај него на профил...Значи све очекував од него, али ваква СМС не...Изненадена сум до максимум...
А вчера баш си мислев на него и си поставував милиони прашања на кои не го знам одговорот...
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа...
Што да му напишам?
Brat ti za sekoj imas sovet i mislenje bravo bravo nekoj psiholog da ne si?Прво премногу посветуваш време на него и што прави на фб,со кој девојки е и ред други работи што е нормално после раскинување зашто сеуште си вљубена.Но што било пред него треба да продолжи и после тоа.Треба да имаш живот освен него,а веќе ако толку си затрескана во него,размисли што ве зближува и што ве одалечува.Најдете заеднички интерес и зборете отворено за проблемите во врската.Треба да работите како тим,седнете на муабет во вашиот омилен кафич/место.Потсеќајте се на убавите моменти заедно и отворете нова страна во животот.Ако не сакаш да се смириш со него што јас би ти го препорачал,затоа што бивши се таму да седат со причина и да не се мешаат во твојот живот,затоа што прво те видел како изгледаш гола и секогаш ќе имаш привлечност спрема двајцата.Но сепак твое е да пробаш,но гледам дека си пробала еднаш и не иде на правата страна зашто би верувала сега дека ќе биде поинаку.
Pa nema nekoj zakon sve e vo red ama kolku moze da funkcionira takva vrska? a ako sakas samo da ja opnes vo red eДали е во ред да се фати женска од клас ?
е аман колу треба за да се спремиш, туш на брзинка и готово....Не можам да се видам со него, не сум спремна....
Девојко, не си прај проблем без потреба. Не се скратиле мажи, аман. Ако било добро немало да се скрши два пати. По две прокоцкани шанси, размислуваш да му дадеш трета? Очигледно го заслужуваш тоа што ти го прави па и повеќе од тоа. Кој "фраер" не би посакал цура ко тебе? Да и прави шо сака, да ја шутне кога тој сака, да му се врати повторно ама кога само тој сака - ко ќе му биде на таквото ќејфПовторно апдејт...
Вчера ми напишал порака дека не му било намерата да се скараме...Колку повеќе сме очекувале еден од друг, толку помалку сме добивале и обратно...И демек не било точно дека имал лошо мислење за мене, баш напротив, ме сфаќал сериозно али подобро меѓу нас да е полабава ситуацијата него да форсираме....
Епа првиот пат кога бевме заедно, ја форсиравме врската и ништо не испадна од сето тоа...Второто смирување, демек полабаво се одвиваше све и на крај ќе се испотепавме...
Е сега трета шанса ли да му дадам.... Многу ми е контрадикторен...Има еден дел од него до кој јас не можам да допрам...Едноставно точно има определено до која мера да ме пушти во неговиот живот...(Тоа и него му го кажав...)...И различни сме ко ден и ноќ...
Прееска ми ѕвонел на телефон (видов пропуштен повик) ама не му се јавив..И на фб ми напишал порака - ме вика да се видиме...
Не можам да се видам со него, не сум спремна....
Машко што ти вика дека сака полабава врска тури му пепел. Те заебава и сака да те има на лагер кога ќе му згусти.Повторно апдејт...
Вчера ми напишал порака дека не му било намерата да се скараме...Колку повеќе сме очекувале еден од друг, толку помалку сме добивале и обратно...И демек не било точно дека имал лошо мислење за мене, баш напротив, ме сфаќал сериозно али подобро меѓу нас да е полабава ситуацијата него да форсираме....
Епа првиот пат кога бевме заедно, ја форсиравме врската и ништо не испадна од сето тоа...Второто смирување, демек полабаво се одвиваше све и на крај ќе се испотепавме...
Е сега трета шанса ли да му дадам.... Многу ми е контрадикторен...Има еден дел од него до кој јас не можам да допрам...Едноставно точно има определено до која мера да ме пушти во неговиот живот...(Тоа и него му го кажав...)...И различни сме ко ден и ноќ...
Прееска ми ѕвонел на телефон (видов пропуштен повик) ама не му се јавив..И на фб ми напишал порака - ме вика да се видиме...
Штом два пати не ви одело и сте се скарувале третиот пат да ти кажам јас како ќе ви биде или сама ќе погодиш. А тоа што сте различни како ден и ноќ е многу лошо зашто еден ден ќе дојде денот да живеете заедно и има да се испоубиете, зашто тебе ти се прави тоа него тоа, ти имаш таков став он поинаков од тебе и ете ти постојано кавги, а кога сте во врска а не живеете заедно полабаво он си има своја дома ти своја и кога не сте заедно она прави што сака и ти си правиш што сакаш па ќе искочите неколку саати ќе бидете заедно па после секој по својата дома и можно е да не го видиш и ден два и поради тоа што нема да се видите ден два нема многу кавги и секој прави што сака и кога ѓе дојде денот да се видите останува само убавото среќни сте заедно, но вистинскиот проблем ќе појави кога ќе се решите да живеете заедно и тогаш стварно ѓе сватите дека можда несте еден за друг дека во ништо не се согласувате.Повторно апдејт...