Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Значи ја и знам пасворд од фб (она незнае) и за да проверам дали пак ме зафркава и си глеам разговорот си стои на некој тип му пишела демек: ај ќе го излажа дека су зафатена и ќе се најме и бла бла глупости во боја -.- (и затоа таја неќеше да излезиме) и ја се скренав целиот и и пишам: ВАРДИ СЕ! и она прашалници ми пишује (демек ништо не направила... -.-) и ја и пишам: Ти знаеш зошто :* И ми пишува: шо ти е бре? :О и ја и пишам: Погоди! -.-' и она мене ми пише: - пед*р лечи се што ти напраив сега.
и ептен ме изнервира . и ја демек излегов малку да прошетам и баш ја начекав со тоа „типчето“ од зад куќа нешто праеја (еј каков случај баш во тој момент коа се бацуеја поминав од таму) ја ко и влегов (пошо од зад куќа е влезот).. типот избега али неа коа ја фатив на боксови посилни од тогашните и лом ја напрајв и не и кажав зошто! И сега не се осмелува ни порака да ми пише ни ништо !

[пред да ме прашате ќе ви кажам дека нејзините не беа дома]

И сеа ај кажете, кој е идиот, јас или она? ;)
женско не се тепа бе наместо да ја тепаш женска ти оди измери си ги силите со тој што ја бакнувал девојка ти:tapp:, и секако дека ќе те изевери повторно кога ти само ја тепаш женска ти, брат запомни само едно тој што тепа жени е пи*ка, зарем не можеш малку да се контролираш

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
женско не се тепа бе наместо да ја тепаш женска ти оди измери си ги силите со тој што ја бакнувал девојка ти:tapp:, и секако дека ќе те изевери повторно кога ти само ја тепаш женска ти, брат запомни само едно тој што тепа жени е пи*ка, зарем не можеш малку да се контролираш
ха, и проблемот е што не можам да се контролирам, а и она е добра гнида -.-

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Што е па он крив?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Што е па он крив?
епа не знае една жена да задоволи, секако дека девојка му ќе се бакнува со друк кога овој само ја тепа со песници:D
--- надополнето: Aug 15, 2011 8:37 PM ---
ха, и проблемот е што не можам да се контролирам, а и она е добра гнида -.-
Резервирај си апартман во бардовци таму ќе те научат да те контролират

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Епа вака ке си бидам искрен :D Ми треба совет од некого поискусен :)
Пред некое време запознав девојка поголема 1 година од мене. Се беше ОК и во живо и на ФБ но почна да ме избегнува од кога дознала од некого дека ми се свиѓа (мислев претходно дека љубовта е е само симпатија но... од кога ја запознав кога и да се доближам до нејзе имам некој немир во себе... мислам срцето ке ми испадне од градите). Пробувам некако да се зближиме но некако слабо ми иде :/ на фб кога и да и пишам не враќа во живо кога ке отидам да се поздравам како да не сум таму ке ми каже само 2-3 збора и толку после како да исчезнувам. Незнам што да правам а да не ја мислам неможам затоа ќе ве молам ако може некој совет да добијам :)

Благодарам
Дечко искрено може треба да ја прашаш што мисли за врска со помлад од нејзе. Можеби таа не сака да има врска со некој помлад плашејќи се за некои работи на пример незрелост, несериозност итн. Може си и кажал нешто што ја натерало да мисли дека не си за неа итн.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
епа не знае една жена да задоволи, секако дека девојка му ќе се бакнува со друк кога овој само ја тепа со песници:D

Намерно го болдирав она "оди измери си ги силите со тој што ја бакнувал девојка ти" за да се сфати дека моето "што е па он крив" се однесува на тој другиот, што му ја мува девојката. Твојот пост ми личи ко да не си ме разбрал убаво.

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18

ама сеа значит ја и простив трета шанса и дадов и се извинив и пак сега ме зафркава ? и што сака? кафе да ја частам.. хахах ете ја почастив со еден добар ќотек сега нека прај што сака

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Намерно го болдирав она "оди измери си ги силите со тој што ја бакнувал девојка ти" за да се сфати дека моето "што е па он крив" се однесува на тој другиот, што му ја мува девојката. Твојот пост ми личи ко да не си ме разбрал убаво.
аа брат извини не сум забележал мислам дека подобро ќе беше со црвена боичка тоа да си го означил

I

Iblis

Гостин
ама сеа значит ја и простив трета шанса и дадов и се извинив и пак сега ме зафркава ? и што сака? кафе да ја частам.. хахах ете ја почастив со еден добар ќотек сега нека прај што сака
Баце ти си си будалата, не она, 4 пати те заебава и пак трчаш по неа, бетер си од папучар, па и ја тепаш демек ќе види она кој е газда:pos:
Ај прибери се и шутни ја или прифати да ти е само за ебење чат-пат и дај памет во глава и отвори очи.
Мало појаснување- Не мислам буквално да ја шунеш, со клоци како топка, туку да се откажеш од неа, да не се гледаш и пробај да не мислиш на неа(ова последното не би требало да ти падне многу тешко)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
прво тепаш жени па се извинуваш:tapp:, брат немој да сватиш погрешно но наместо да ја тепаш девојката оди легни ја!

S

Stef Bachatero

Гостин
Случај на Ријана и Крис Броун.Премногу си љубоморен и се сфаќаш на срце,прво не требало воопшто да се смириш со неа.Биди маж и речи и не ме заслужуваш ни мене ни моето внимание,тоа е полошо од тепање.Колку и да те повредила ти знаеш ли што може да се случи после.Да нема шанси ниедна девојка да фатиш,затоа што која девојка сака маж што ќе ја малтретира.Прво научи да третираш девојка како права дама а потоа научи како да легнеш некоја и да ја задоволиш не само да ја легнеш.Ти пожелувам се најдобро и се надевам дека во иднина ќе се оправиш и нема да малтретираш некоја без разлика на дали тоа е варање или нешто друго.Запомни дека секоја жена сака маж во контрола на своите чувства и својата реалност а во овој случај воопшто ти не си тој...

С

Спенсер

Гостин
3 пати? Како бе не те истепаа и тебе еднаш/ некој брат,братучед на девојката :D или сите не моташ,измислуваш...

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Баце ти си си будалата, не она, 4 пати те заебава и пак трчаш по неа, бетер си од папучар, па и ја тепаш демек ќе види она кој е газда:pos:
Ај прибери се и шутни ја или прифати да ти е само за ебење чат-пат и дај памет во глава и отвори очи.
Мало појаснување- Не мислам буквално да ја шунеш, со клоци како топка, туку да се откажеш од неа, да не се гледаш и пробај да не мислиш на неа(ова последното не би требало да ти падне многу тешко)
ја те сфатив да земам една палка за голф и да ја шутирам :pos: (се зезам)
ма какво ебење :pos: :pos: уште до тоа е дојдено :pos:
--- надополнето: Aug 15, 2011 8:50 PM ---
3 пати? Како бе не те истепаа и тебе еднаш/ некој брат,братучед на девојката :D или сите не моташ,измислуваш...
хаха ИЗМИСЛУВАМ? Ха... -.- ја овдека пукам од нервози а он ми вели „измислувам“ хехехехе -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom