Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Залапај ја.

Ако потоа продолжи да се шегува и да се зафркава - те сака.

Ако почне да се пренемага и да бара начини како да го „оправда“ тоа и да се огради од истото, макар и малку - барај друга.

Со среќа.
Неее како може така од еднаш ,,ЗАЛАПА ЈА ,, прво треба да направат добар моабет во 4 очи ! Затоа што ако направи така нема да може да се погледнат ни двајцата во очи и нема да има тогаш дури ни пријателство помеѓу нив двајца!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.998
Поени од реакции
12.578
здраво. Имам една другарка и она идеше со дечкои 4 години и раскина и сега мене он ми се свиѓаше веќе 5 години пред она да се фати со него ама јас тогаш идеф со брат му и ми беше незгодно пошто бабами и бабаму секој ден идеа на кафе и коа ке не видеа секогаш знаеш што муабет прават и ми беше незгодно, ама јас тогаш сепак се одлучив да го оставам брат му и да го направат тоа што срцето вика и во тој момент кога му се јавив он беше со некоја женска и после 2 дена дознав дека тоа била братучетками и јас многу се испокарав со нејзе пошто и предходно има направено така нешто со еден друг што ми се свиѓаше и сега јас на него сакам да му простам и сега е он слободен само незгодно е после како ке се гледаат со брат му да не се скараат ради мене несакам глупа во е плус тука низ населба ке зборат позади грб пошто еднаш не фатија како се муваме со брат му и тоа едвај помина некако се смири и сеа што ако се деси тоа пак а и незгодно е ако дознае баба ми и ако каже на баба му после ке дознатт и неговите и мислам дека нема да ни дозволат да се гледаме, пошто мајками и мајкаму не зборат и сега што да правам??
Ај напиши го уште еднаш ова, ама со интерпункциски знаци. Една точка немаш во постов ебаго. Ништо не разбирам.

Член од
14 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
2
Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta. zna4i vaka: mojata polusestra koja e postara od mene edna godina ima decko. zaedno se nekolku meseci, bevme na odmor vo Ohrid i edna vecer tamu dojde deckoto na sestra mi. toj sekogas me palel. vecerta koga se vrativme od iska4anje ispivme uste dve vina vo sobata. Sestra mi i de4koto pocnaa da se lapaat i da se fakaat. toj e srce, mnogu e ubav..... jas ne mozev da izdrzam i se vkluciv, napravivme trojka, jak seks imase. toa bese najubata vecer vo mojot zivot.... sega ne znam sto da pravam mnogu sum zbuneta, mnogu go sakam no toj e seuste so mojata polusestra. Sakam da sum na nejzino mesto.....navecer koga taa ke zaspie i go zemam telefonot i gi 4itam porakite sto toj i gi ispraka, go sakam..... go zemav brojot od nejziniot mobilen i sega ne znam sto da pravam dali da mu se javam i da go pokanam da izlezeme??? ako razbere nade-mojata polu sestra od prviot brak na majka mi ke me ubie. ne znam sto i e vo posledno vreme e mnogu ljubomorna na mene. ima i golema razlika vo godini, jas sum 18 a toj ima 29. sea ne znam sto da pravam nekoj sovet??? i ve molam bez glupi soveti...

T

Tetro

Гостин
Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta....
Немој да си збунета толку. Глупа си. Млада и глупа. И сфати дека неможе секогаш да биде по твое. А и сестра ти ти пружила едно задоволство, па ти сакаш повеќе.
И најди си дечко веќе еднаш.

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
нешо на че почна да кажвиш... нвм
види и јас губам контрола, и то губам контрола скроз т.е. исклучвам (значи не мислам воопшто само гледам цел пред себе и таа цел треба да се мава) ама коа ќе видам некоја девојка пред мене во таква ситуациа ми се кочи се, можда е само мое ама пак не знам, еднаш пробав и се заебав и ден денес се каам за то (океј веќе не некогаш се мислам зошо не ја фукнав :D ама пак ми е криво малку и кога и да ја видам пробвам да се извинам)
И требало да ја акнеш ако заслужила ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ај сеа вака,немам љубовен проблем,туку ми треба еден совет.Во Вторник ислегувам со типката што пренајвеќе ми се свиѓа.Е сега,со неа ова ќе ми биде второ излегуење.Првиот пат излеговме пред 3 месеци чисто ко другари.Знам дека ме свиѓа,али дека имаше поголем дечко(а и го сакаше успат) не бевме заедно,мада не е битно тоа сеа.Сакам да направам нешто да ја изненадам,да ја воодушевам,она увек се смее на моите глупости,али овој пат сакам да биде нешто посебно..Идеи идеи..потребни се идеи..

го молам Паранормал да не ми јаде курот и да не ме цитира ! :D

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ај сеа вака,немам љубовен проблем,туку ми треба еден совет.Во Вторник ислегувам со типката што пренајвеќе ми се свиѓа.Е сега,со неа ова ќе ми биде второ излегуење.Првиот пат излеговме пред 3 месеци чисто ко другари.Знам дека ме свиѓа,али дека имаше поголем дечко(а и го сакаше успат) не бевме заедно,мада не е битно тоа сеа.Сакам да направам нешто да ја изненадам,да ја воодушевам,она увек се смее на моите глупости,али овој пат сакам да биде нешто посебно..Идеи идеи..потребни се идеи..

Искрено мислам дека идејата не ти е баш нај паметна...
Не иди со глава у ѕид, прво испитај терен па после прај гачки :)
Како за прв дејт (Ова ви е реално прв дејт) оди си по "прописи"...
Односно, биди си свој, труди се таа да си помине awesome, покажи интерес али не биди нападен :)
--- надополнето: Aug 14, 2011 3:59 PM ---
Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta. zna4i vaka: mojata polusestra koja e postara od mene edna godina ima decko. zaedno se nekolku meseci, bevme na odmor vo Ohrid i edna vecer tamu dojde deckoto na sestra mi. toj sekogas me palel. vecerta koga se vrativme od iska4anje ispivme uste dve vina vo sobata. Sestra mi i de4koto pocnaa da se lapaat i da se fakaat. toj e srce, mnogu e ubav..... jas ne mozev da izdrzam i se vkluciv, napravivme trojka, jak seks imase. toa bese najubata vecer vo mojot zivot.... sega ne znam sto da pravam mnogu sum zbuneta, mnogu go sakam no toj e seuste so mojata polusestra. Sakam da sum na nejzino mesto.....navecer koga taa ke zaspie i go zemam telefonot i gi 4itam porakite sto toj i gi ispraka, go sakam..... go zemav brojot od nejziniot mobilen i sega ne znam sto da pravam dali da mu se javam i da go pokanam da izlezeme??? ako razbere nade-mojata polu sestra od prviot brak na majka mi ke me ubie. ne znam sto i e vo posledno vreme e mnogu ljubomorna na mene. ima i golema razlika vo godini, jas sum 18 a toj ima 29. sea ne znam sto da pravam nekoj sovet??? i ve molam bez glupi soveti...
Девојко, колку си ти прљава, ни Авакс не те чисти.
Tho. I like you.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Искрено мислам дека идејата не ти е баш нај паметна...
Не иди со глава у ѕид, прво испитај терен па после прај гачки :)
Како за прв дејт (Ова ви е реално прв дејт) оди си по "прописи"...
Односно, биди си свој, труди се таа да си помине awesome, покажи интерес али не биди нападен :)
--- надополнето: Aug 14, 2011 3:59 PM ---

Не се изразив добро во погорниот пост,не мислев да ми кажете како да се понашам и што да правам..Тоа одамна ми е јасно.Муабетот ми беше ко ќе дојде..да и купам нешто едно друго.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Те сфатив де :)
Те сфатив и ти кажав дека според она што го пиша, немате таков однос кај шо ти на прв дејт треба нешо да и купуваш пеер (:)
Really? Да и купиш нешо? :pos:
Плати и го кафето :)
Не, шала на страна, мојот став е тој, прв дејт ти е, не пробувај да идеш на раце за неа и до ѕвезди да ја качуваш, пошо незнаеш после која беља е да ја симињаш пак назад на земја...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Те сфатив де :)
Те сфатив и ти кажав дека според она што го пиша, немате таков однос кај шо ти на прв дејт треба нешо да и купуваш пеер :))
Really? Да и купиш нешо? :pos:
Плати и го кафето :)
Не, шала на страна, мојот став е тој, прв дејт ти е, не пробувај да идеш на раце за неа и до ѕвезди да ја качуваш, пошо незнаеш после која беља е да ја симињаш пак назад на земја...
И тука си во право,иначе не одиме на кафе,шетња и седенка во парк не исполнуе и двајцата :icon_mrgr:

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
Ангела ти си ?~?~?~?~!

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
уште една тројка?\

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Додека имавте секс у тројка, кого појќе ебеше?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

Најубаво купи и едно чоколадо

вакво
и кажи и дека ја свиѓаш.
АМА откако ќе опипаш пулс, значи после кафе муабет. Види како реагира на тебе, распрашај за љубов и секс и кажи и заедно со чоколадото :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom