~Bunny
Magic wand...
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 902
- Поени од реакции
- 1.266
Ne znam od kade da po4nam, mnogu sum zbuneta. zna4i vaka: mojata polusestra koja e postara od mene edna godina ima decko. zaedno se nekolku meseci, bevme na odmor vo Ohrid i edna vecer tamu dojde deckoto na sestra mi. toj sekogas me palel. vecerta koga se vrativme od iska4anje ispivme uste dve vina vo sobata. Sestra mi i de4koto pocnaa da se lapaat i da se fakaat. toj e srce, mnogu e ubav..... jas ne mozev da izdrzam i se vkluciv, napravivme trojka, jak seks imase. toa bese najubata vecer vo mojot zivot.... sega ne znam sto da pravam mnogu sum zbuneta, mnogu go sakam no toj e seuste so mojata polusestra. Sakam da sum na nejzino mesto.....navecer koga taa ke zaspie i go zemam telefonot i gi 4itam porakite sto toj i gi ispraka, go sakam..... go zemav brojot od nejziniot mobilen i sega ne znam sto da pravam dali da mu se javam i da go pokanam da izlezeme??? ako razbere nade-mojata polu sestra od prviot brak na majka mi ke me ubie. ne znam sto i e vo posledno vreme e mnogu ljubomorna na mene. ima i golema razlika vo godini, jas sum 18 a toj ima 29. sea ne znam sto da pravam nekoj sovet??? i ve molam bez glupi soveti...
Збунета??? Не би рекла баш дека си збунета очигледно е дека ти точно знаеш што сакаш....Инаку мој совет ти е да не превземаш ништо.Дечко и е на полусестрати бе девојко! Аман....