Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бреии како ме напднавте ко да сум 24/7 на фејсбук. Се уклучавам 4-5 пати на ден по 2 мин, да проверам нотификации и ако иам нешто да договорам со другари да искочиме, толку.

Рубин ред - Втора смена сум на училиште, (постојано, завршувам околу 5 саат), од 6 до 7 и од 8 до 10 сум на боречки вештини, а бидејки е крај на школска година морам постојано да учам, па и наутро немам време за да се договорам. Единствено време би ми останало петок, сабота и недела, а сабота и недела сум на друго место. Петок навечер ми е единствена опција, но најчесто со другари искачам тогаш, а да одам по други населби и едноставно "да се вклопам" не иде.
Дали си прва или втора воопшто не е важно,разговорот од фб можеш да го правиш и очи во очи,се е зависно до тоа како ке пријдеш на некој.А јбг може и друштвото не ти прилега,тие бараби ти повлечен или обратно.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
И ја се согласувам - најдобро е у вистински живот да ја сретнеш ова она убоо да се изнапричате, но, во мојов случај така ретко која. Сум зборел на фејсбук со преку 30 женски, и сум пробал главно различен пристап, ама нејќат и нејќат.
другарче.. никој не те напаѓа.. ти не го напиша ова? Времето си е твое и само твое, можеш да го поминуваш каде што ти душа сака и некој што не ти е доволно близок, би бил дрзок доколку би се обидел да те посочува каде да го трошиш.
[Види, поради одредени околности, со други женски (надвор од мое училиште) немам друг начин освен преку фејсбук. И затоа со поглед неможам дур не се договорам да искочиме. Потоа е доста полесно, но мене проблемот е да ги натерам да искочат со мене.
Прочитај ми го минатитот пост, тоа не значи дека имаш проблем пријателче, туку дека си сосем нормален момак кој комуницира со сосем нормални девојки.

кисче.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Мојата бивша девојка се мажи

Итна е работава затоа ја ставам во посебна тема !
[модератор]**** ПРЕМЕСТЕНО ТУКА, ЗАШТО ТУКА ПРИПАЃА****[/модератор]

Ми дојде идеја да отидам и на сред свадба да ја киднапирам.......... штознам во очај луѓето глупости прават...........

Инаку типов за кој се мажи е богаташ, луѓето од неговото обезбедување ми се заканија да не се обидувам да правам нешто глупаво.

Што ми препорачувате да направам?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дуд бивша. Дил вит ит. Продолжи со животот не ти треба таа. Не помислувај на глупости да не те претапаат горилите.

S

Shellshock nam67

Гостин
абе глупости тресиш синкир прв и последен на кого му се имат нешто слично десено
ништо да си седиш мадро да не јадиш модро за жена не си ја ставај глата во торба ова ти го кажувам од искуство има полно девојки бирај со главата не со стапот.
ако била за тебе со тебе ќе останела

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ќе го кркаш копанот од обезбедувањето и ке лежиш и ќе јачиш во болница од психичка и физичка болка,а вака барем само од психата се мачиш :smir:

Член од
20 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
1
Итна е работава затоа ја ставам во посебна тема !

Ми дојде идеја да отидам и на сред свадба да ја киднапирам.......... штознам во очај луѓето глупости прават...........

Инаку типов за кој се мажи е богаташ, луѓето од неговото обезбедување ми се заканија да не се обидувам да правам нешто глупаво.

Што ми препорачувате да направам?
kidnapiraj ja i zamini vo afrika, tamu ke se sretnes so eden zmej so 3 glavi, toj ke te prasuva edno prasanje, ako toco odgovaras sloboden si da ides vo 3 level kade ke vojuvas so lord akendurakimon, otseci mu ja glavata i odnesi ja kaj princes kalumata i togas si sloboden da si zivees zivotot so tvojata sakana :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
голема услуга ти направила да знаеш,но во моментов сеуште не си ни свесен за тоа
иди уживај, светот е полн со девојки:helou:имаш слобода, имаш избор...само ..ОЧИ и УМ отворени

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Може ќе го сфатиш ко ремет, али изамвај си го и ќе ти помине секоја желба за љубовна лудорија.

T

Tetro

Гостин
Совет: Остај ја нека се омажи за дечкото.

1. Ти не си ја истерал работата докрај, па сега и сакаш да ја киднапираш. Знаеш ли дека ќе те претепаат на лице место од обезбедувањето, имаат право на тоа пред да те предадат на МВР, па и ќе си одмориш малку у Шутка за обид за киднапирање.

2. Остај ја да се омажи, а после ако сака да биде таа со тебе, ќе те побара. Ако не те побара, значи дека те заборавила. И не те заслужува во овој случај, барај си друга.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
од темата: барам еден филм: „оној филмот коа им иде на свадба со узи и им ја краде невестата’’ - за тој збориш...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Чек, чек, чек ... малце. Зошто воопшто ти се заканува обезбедувањето !? Бившата ти по своја воља стапува во брак или е принудена !?

Инаку, ако веќе сакаш да грабнуваш и тие ствари, влези им во црква. Таму не можат да те сопрат и кога попот ќе праша „Ако има некој против овој брак, нека каже сега или нека молчи“, тогаш викни гласно „Јас имам нешто да кажам“. И попот ќе те праша „Што е чедо божје“. И ти ќе му речеш „Не е невина попе“. И тогаш попот ќе рече „Ауууу мајката, кој ја сокина“. И ти ќе речеш „Ја попе“. И он ќе ти рече „Еми, чим е таква работата, мораш ти да ја земеш“. И тогаш невестата ќе рече „Ок лажев не си ми прв“. И попот ќе и рече „Де мори, што стори“. И кумот ќе се сврти накај младожењата и ќе рече „Абе ти текнува на таа журката кога беше пијан и кога те носев дома !?“. И младожењата ќе рече „Да !?“. И кумот ќе рече „Епа си го изгубив саатот“. И младожењата ќе рече „Добро бе што има тоа везе со жена ми !?“. И кумот ќе рече „Епа ништо.... само сакав да ти кажам дека немам саат“. И тогаш попот ќе рече „Добро де, кој и е прв на чупево !?“. И чупето ќе рече „Еххх... првиот никогаш не се заборава...“. И сите ќе се претворат во уво и ќе ја прашаат „Добро бе мајку му стара, па кој е !?“. И чупето ќе рече „Појма неам, темница беше, а ја бев пијана чутук“. И тогаш на младожењата ќе му светне „Па и ја бев пијан чутук. Па значи јас сум ти.“ И така ќе си живеат среќно и пијано... чутук.

пс. ако цурата те сака тебе сеуште, нема да се мажи за тој, освен ако не е по парите, а ти си скаран со нив. ;)

--- надополнето ---

Не гледај назад туку напред!
Освен кога те бркаат кучиња. ;)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Батали тоа брале не заслужува такво нешто