Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Не те бива во погодувањето, немој да играш спортска :pipi:
Не ми се веруваше дека у рок на 35-40 минути се најдовте седнавте испивте кафе и разговаравте...

Сигурно не била шмизла па да се дотерува.

Ај ќе најдеш друга.

A

Auditore

Гостин
Не ми се веруваше дека у рок на 35-40 минути се најдовте седнавте испивте кафе и разговаравте...

Сигурно не била шмизла па да се дотерува.

Ај ќе најдеш друга.
За шмизла - не е.
Али не знам што има повеќе да седам од 40 минути, веќе се е кажано, нема потреба од објаснување затоа што нема потреба.
Нормално дека ќе најдам друга, не ми е ни прва ни последна.

Член од
15 јануари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Неможам без него. Што да правам??

Го сакам, но тој е со друга..

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Како успеа ти да го повредиш(освен физички ако си го повредила друга приказна) а тој да оди со друга ???
Да не е обратно работава?

V

Vollstandig

Гостин
Ќе ти дадам еден совет, redtube & xnxx додај .ком на крајо , ќе си најдиш поубав поснажен и се останато. Ќе го заборајш, 15 годинки имаш ти лупат хормоните:)

Член од
15 јануари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
хах не се изјаснив добро
а за твоја информација 17 имам. и благодарам за советот. ;)

T

Tetro

Гостин
Насловот на темата ко од ТинШема продукција Copyright ©2011 :)

Опиши го проблемот детално:
Колку години имаш, колку години има тој, колку време се знаете, како се запознавте, заеднички пријатели, заплети,.....?????

V

Vollstandig

Гостин
Насловот на темата ко од ТинШема продукција Copyright ©2011 :)

Опиши го проблемот детално:
Колку години имаш, колку години има тој, колку време се знаете, како се запознавте, заеднички пријатели, заплети,.....?????

Стана психолог? :))

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
Го сакам, но тој е со друга..
Радувај се на неговата среќа и не биди себична, тоа не е љубов. Така и твоето срце ќе се подготвува за животот кој знае да изненади тогаш кога мисиш дека се завршило. Нема возраст која е имуна на љубов, а кога е вистинска нема да зборуваш дека не можеш без него туку ќе бидеш збунета. Живеј ја твојата возраст, толку е тоа убаво. Никогаш повеќе нема да бидеш 15, затоа направи овие 15 да ги паметиш по среќата

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.684
Поени од реакции
88.641
И што сега? Крај на светот да не е ?

T

theTinule

Гостин
Srce :)
Ne se sekiraj, lubovta, kako i se ostanato e relativna stvar. Sekoj razlichno si ja tumachi.
A veruvaj, za ljubov trebaat dvajca.
Analogno na toa, ti ne go sakash nego ti se svigja.

Ljubov e koa znaesh deka te saka i on, i nesaka samo da te iskoristi, tuku saka samo da te chuva kako da si negova. Koa kje go osetish ova, togash kje vidish sho e ljubov.

17 imash, ne si go unishtuvaj najubaviot period od zhivotot so nervozi, karanici i sekiracii.
Sho kje ti e sea dechko? ^.-
Batali toa, ostaj im na postarite neka se sekiraat.
Vikni si gji drugarkite doma, pustete si dobar film, dobra muzika, malku pienje, gricki i uzhivaj u slobodnoto vreme shto go pominuvash pokvalitetno i pozdravo.
Podobro otkolku vo mislenje i sekiracii za nego.

Kajgana Shop

На врв Bottom