Не ми се веруваше дека у рок на 35-40 минути се најдовте седнавте испивте кафе и разговаравте...Не те бива во погодувањето, немој да играш спортска![]()
Сигурно не била шмизла па да се дотерува.
Ај ќе најдеш друга.
Не ми се веруваше дека у рок на 35-40 минути се најдовте седнавте испивте кафе и разговаравте...Не те бива во погодувањето, немој да играш спортска![]()
За шмизла - не е.Не ми се веруваше дека у рок на 35-40 минути се најдовте седнавте испивте кафе и разговаравте...
Сигурно не била шмизла па да се дотерува.
Ај ќе најдеш друга.
Насловот на темата ко од ТинШема продукција Copyright ©2011
Опиши го проблемот детално:
Колку години имаш, колку години има тој, колку време се знаете, како се запознавте, заеднички пријатели, заплети,.....?????
Радувај се на неговата среќа и не биди себична, тоа не е љубов. Така и твоето срце ќе се подготвува за животот кој знае да изненади тогаш кога мисиш дека се завршило. Нема возраст која е имуна на љубов, а кога е вистинска нема да зборуваш дека не можеш без него туку ќе бидеш збунета. Живеј ја твојата возраст, толку е тоа убаво. Никогаш повеќе нема да бидеш 15, затоа направи овие 15 да ги паметиш по среќатаГо сакам, но тој е со друга..
Одма жилет пиштол или најди автобус фрли се под него како тој така друга да сака а ти не можеш без негоГо сакам, но тој е со друга..