Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.830
Поени од реакции
20.262
Имам доволно за да знам шо е ПМС...само не ми текна на тоа..мислев дека нешо ремет ми мава затоа..:smir:

Не ти реплицирав за ПМС онака општо те прашуем да видам дали имаш основа да се замараш со девојки и нивните пред менструални проблеми односно синдроми звучам ко бед американ тичр но, многу се напнувате со такви работи у задње време место да уживате во младоста, и да сакав да те прашам ја сакаш девојка ти ? м?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Види не се напнувам.....иначе имам 16 години и она има 16..и убоо ни е..не ја сакам..но уште сме свежи..сепак имам некој посебни чуства ...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.830
Поени од реакции
20.262
Види не се напнувам.....иначе имам 16 години и она има 16..и убоо ни е..не ја сакам..но уште сме свежи..сепак имам некој посебни чуства ...

Sweet sixtheen :))))
Епа можеби и затоа она така ти се понаша исто годиште сте, така ви работи паметот сега не е ништо за секирација верувај се е младост лудост у прашање и батали го тој пмс не постои такво нешто постојат само искомплексирани женски умови :smir:

H

HITCH

Гостин
Баце секоаш барам компромис..односно давам два напред шо се вика..и пази сеа ..дока го пишуам ова на форум у меѓувреме со неа пишуам..и шо е нај трагично се инати се инати се инати и ми ја праи..не бе срце мое ја те сакам не те давам никаде и ми дава некој песни...оди па свати ги
Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!
HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:

H

HITCH

Гостин
HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:
НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:

Имај пријатен ден! :pipi:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
За тоа дали си фраериште или не, треба други да кажат.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:

Имај пријатен ден! :pipi:

Па само се шибав мајке ми...брејјј:kesa:

Член од
19 ноември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
e aj vaka... ja sum vo vrska so nea godina i pol... i seuste nemozam da iam celosna doverba vo nea.. a zs nz :/ imavme i odnosi i prv i bev i se se ama pa taka i pa taka, samo somnezi me tepaat i toa i za minati raboti ( so ako ne bilo togas taka so ako bilo vaka bla bla) hmmm ete da recam ja sakam sea dali e ljubov ili sto e nz.. ama so nikoe devojce do sea ne mi bilo vaka... i sekoj den samo nervi nervi i toa sam si gi stavam :(:(
Sovet???

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
e aj vaka... ja sum vo vrska so nea godina i pol... i seuste nemozam da iam celosna doverba vo nea.. a zs nz :/ imavme i odnosi i prv i bev i se se ama pa taka i pa taka, samo somnezi me tepaat i toa i za minati raboti ( so ako ne bilo togas taka so ako bilo vaka bla bla) hmmm ete da recam ja sakam sea dali e ljubov ili sto e nz.. ama so nikoe devojce do sea ne mi bilo vaka... i sekoj den samo nervi nervi i toa sam si gi stavam :(:(
Sovet???
Јас се заебав така како ти сега што ке се заебеш, цело време сумљав во девојката, се каравме ради мене за глупости што си ги измислував сам... и нормално дека на крај раскинавме. Така да брате уживај си во врската она ако сака нешто да направи нема ти никогаш да дознаеш, башка првите односи ги имала со тебе и ти уште се замараш??? Дај олади и уживај си во врската. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom