T
Tetro
Гостин
Епа тоа е. Минливо е :salut:офф бе ич не ми текна на тоа..ја си викам којзнае што е...
Епа тоа е. Минливо е :salut:офф бе ич не ми текна на тоа..ја си викам којзнае што е...
а може и да е ТКБТри букви : ПМС
Добро бе неон со години имаш жити леб?:офф бе ич не ми текна на тоа..ја си викам којзнае што е...
Имам доволно за да знам шо е ПМС...само не ми текна на тоа..мислев дека нешо ремет ми мава затоа..:smir:Добро бе неон со години имаш жити леб?:
ОФ!
Имам доволно за да знам шо е ПМС...само не ми текна на тоа..мислев дека нешо ремет ми мава затоа..:smir:
Види не се напнувам.....иначе имам 16 години и она има 16..и убоо ни е..не ја сакам..но уште сме свежи..сепак имам некој посебни чуства ...
Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!Баце секоаш барам компромис..односно давам два напред шо се вика..и пази сеа ..дока го пишуам ова на форум у меѓувреме со неа пишуам..и шо е нај трагично се инати се инати се инати и ми ја праи..не бе срце мое ја те сакам не те давам никаде и ми дава некој песни...оди па свати ги
HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:Ти бе јако фраериште стана! Изгледа заборави кога ти ги решававме проблемите тука. Чувај што имаш оти после и да плачеш џабе ќе ти биде! Песните ако не и ги разбираш гуглај го текстот, ако пак не сфаќаш прашај ја!
НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:
За тоа дали си фраериште или не, треба други да кажат.HITCH срце фраериште сум да...иначе за ноа "оди па свати ги" не мислев на песните...мислев на женските општо..простено ми е?:smir:
НеоН немој да ме сфатиш погрешно, ама немој ти мене срце, НИКОГАШ повеќе :smir: јас сум женско и кога ќе видам дека некое машко плачело, молело на форумов за помош, а после дава „фраерски“ совет на други, ме вади од такт. Тоа што го напиша воопшто не е убаво, да знаеш. Фраериште беше кажано во негативен контекст. Штом општо не можеш да се разбереш со девојките е твој проблем, оти проблемот не може да биде во цела женска популација. Општо значи сите, а сите значи иди реши си ги твоите проблеми, па после бркај девојка. Штом немаш расчистено со тебе, не можеш да посветиш внимание на некој друг! :smir:
Имај пријатен ден!
Јас се заебав така како ти сега што ке се заебеш, цело време сумљав во девојката, се каравме ради мене за глупости што си ги измислував сам... и нормално дека на крај раскинавме. Така да брате уживај си во врската она ако сака нешто да направи нема ти никогаш да дознаеш, башка првите односи ги имала со тебе и ти уште се замараш??? Дај олади и уживај си во врската.e aj vaka... ja sum vo vrska so nea godina i pol... i seuste nemozam da iam celosna doverba vo nea.. a zs nz :/ imavme i odnosi i prv i bev i se se ama pa taka i pa taka, samo somnezi me tepaat i toa i za minati raboti ( so ako ne bilo togas taka so ako bilo vaka bla bla) hmmm ete da recam ja sakam sea dali e ljubov ili sto e nz.. ama so nikoe devojce do sea ne mi bilo vaka... i sekoj den samo nervi nervi i toa sam si gi stavam
Sovet???