Другар после врска хммм тешко. Како и да е, биди искрена спрема него и едноставно кажи му што осеќаш и крај.Vaka: Idam so decko mi 8 meseci ...no pred dva meseci zapoznav eden decko koj preterano mn.mi se zasviga(a 8 meseci mi se nema deseno drug da mi se zasviga) Mu se zasvigav i jas na deckoto i pocnavme da se dopisuvame i do sega se imame videno 3 pati .....znaci deckoto ima ist karakter ko mojot i nenormalno mnogu me privlekuva ...Na pocetokot mislev da go otrgnam od mislite no nikako ne mi odese ....toa e se okey .....No ima eden problem ...IMAM DECKO ,koj go sakam(no mislam deka go odsakuvam) on me saka premnogu (a ne ni zasluzuvam) se znaeme 5 godini(drugari na vremeto) ...i sakam posle vrskava da ostaneme drugari....no mislam deka ako prekineme ke go izgubam kako drugar i poradi toa go odlozuvam raskinuvanjevo :S Znam deka ke pati i nejkam da go povredam .....
Ve molam kazete mi kako da ja prekinam vrskava i idei za najbezbolno raskinuvanje zs nesakam da go povredam .....:nesum::se_ molam:icon_frow
дали ти воопшто знаеш ШТО САКАШ? или незнаеш...Vaka: Idam so decko mi 8 meseci ...no pred dva meseci zapoznav eden decko koj preterano mn.mi se zasviga(a 8 meseci mi se nema deseno drug da mi se zasviga) Mu se zasvigav i jas na deckoto i pocnavme da se dopisuvame i do sega se imame videno 3 pati .....znaci deckoto ima ist karakter ko mojot i nenormalno mnogu me privlekuva ...Na pocetokot mislev da go otrgnam od mislite no nikako ne mi odese ....toa e se okey .....No ima eden problem ...IMAM DECKO ,koj go sakam(no mislam deka go odsakuvam) on me saka premnogu (a ne ni zasluzuvam) se znaeme 5 godini(drugari na vremeto) ...i sakam posle vrskava da ostaneme drugari....no mislam deka ako prekineme ke go izgubam kako drugar i poradi toa go odlozuvam raskinuvanjevo :S Znam deka ke pati i nejkam da go povredam .....
Ve molam kazete mi kako da ja prekinam vrskava i idei za najbezbolno raskinuvanje zs nesakam da go povredam .....:nesum::se_ molam:icon_frow
јас да сум типот што три пати сте излегле .. ако раскинеш со дечкото за мене, ич нема да те ценам и нема да ми бидеш атрактивна. Ќе те баталам, а ако воопшто имам врска со тебе ќе ми биде за тепање време, и ќе трае најмногу неколку недели. Зошто? зошто јас не сакам за долга врска тело, убавина .. т.е некоја што три пати сум ја видел (таквите ми се за забава) туку сакам карактер а карактер ти не си :salut:Ve molam kazete mi kako da ja prekinam vrskava i idei za najbezbolno raskinuvanje zs nesakam da go povredam .....:nesum::icon_frow
точно точно точно... најточно на цел свет !!!јас да сум типот што три пати сте излегле .. ако раскинеш со дечкото за мене, ич нема да те ценам и нема да ми бидеш атрактивна. Ќе те баталам, а ако воопшто имам врска со тебе ќе ми биде за тепање време, и ќе трае најмногу неколку недели. Зошто? зошто јас не сакам за долга врска тело, убавина .. т.е некоја што три пати сум ја видел (таквите ми се за забава) туку сакам карактер а карактер ти не си :salut:
е мн убаво и кажа... ај ако не едното онда е другото.. шо се типците у случајов резервни делови за кола па ај ако не одговара овој ке прпобаме со овој ???Abe sedi so dvajcata, samo pazi da ne te razbirat, pa ako te sutne ovoj noviot pak ke go imas stariot. Te razbiram jas
ххехе ме потсети на едни стари македонски поговрки...Патем, шо мајка си барала да излагаш со овој, ако идеш со друг? Сама си ја барала бељата.
Друго, шо мајка бара овој да ти се пушта коа знае дека си зафатена?
За првото си знае Sneze-mk, а за второто јас ќе одговорам од име на сите кои се мешаат во туѓи врски:Патем, шо мајка си барала да излагаш со овој, ако идеш со друг? Сама си ја барала бељата.
Друго, шо мајка бара овој да ти се пушта коа знае дека си зафатена?
За првото си знае Sneze-mk, а за второто јас ќе одговорам од име на сите кои се мешаат во туѓи врски:
“Ако му раскине заради мене, значи јас сум по-фраер од него.“
На деца со неизградени карактери, ваквите успеси и те како им се важни за билдање на егото и машкоста.