- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
добро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neutЕ добро де...
life goes on...
добро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neutЕ добро де...
life goes on...
Епа пријателе...друг пат не се заљубувај толку лесно кога веќе мислиш дека немаш фидбекдобро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neut
мислам има нешто ама мислам дека е онака другарски..се зафркаваме збореме за различни теми..Епа пријателе...друг пат не се заљубувај толку лесно кога веќе мислиш дека немаш фидбек
хаха..мене тоа не ми е важно ми е таа да ми даде барем некој знак...се би направил тоа да се случи..а зафркавањето и зборувањето мислам дека не се доволни..па ти незнаеш точно кога си ја запознал (2-3недели) а од неа очекуваш некаква си љубов..
како мислеш?дали воопшто излегувате вие двајца?
не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..па дали се гледате насамо,одите на сокче:back:
Абе а она занимава ле се со Кајгана? Да ја имаш таа „среќа“ она да го прочита овоо(добро, мош и да не те познае)....не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..
за да викнеш на сокче,велиш дека ти е срам а за твоите чуства према неа да и ги искажеш не ти е срам...е сега кој,кого овде дрибла ти нас или ние тебе?не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..
eпа јас мислам дека ене е исто ќе и кажеш само што чувтвуваш и толку..а овде..да седам сам со неа..:$$..за да викнеш на сокче,велиш дека ти е срам а за твоите чуства према неа да и ги искажеш не ти е срам...е сега кој,кого овде дрибла ти нас или ние тебе?
ај што мангуп си бил,само кажуваш твоите чуства и таа одма нозете ги рашируваизгледа време ти е дојдено да спиеш,се гледа дека си многу уморен,лека ноќ...eпа јас мислам дека ене е исто ќе и кажеш само што чувтвуваш и толку..а овде..да седам сам со неа..:$$..
а кажи ми што треба да направам после тоа..видов како изреагира..реакцијата нејзина не беше ни добра ни лоша.ај што мангуп си бил,само кажуваш твоите чуства и таа одма нозете ги рашируваизгледа време ти е дојдено да спиеш,се гледа дека си многу уморен,лека ноќ...
затоа ти викам,повика е на една пијачка,соочија повторно со твоите чуства спрема неа и прашај како таа гледа на сето тоа,какви се шансите за да бидете еден пар...само мора да биде искрена а не да почне,па незнам,па морам да размислам,дај ми малку време итн. значи не да те влече за нос,ако почне така,тогаш ништо не биднува со вас двајца и покушај што побргу да е заборавиш...а кажи ми што треба да направам после тоа..видов како изреагира..реакцијата нејзина не беше ни добра ни лоша.