- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.666
- Поени од реакции
- 3.575
добро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neutЕ добро де...
life goes on...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neutЕ добро де...
life goes on...
добро јас сеуште незнам дали таа чувствува нешто за мене..ама мислам дека нема ништо од нејзина страна..а многу ја сакам..:icon_neut:icon_neut
мислам има нешто ама мислам дека е онака другарски..се зафркаваме збореме за различни теми..Епа пријателе...друг пат не се заљубувај толку лесно кога веќе мислиш дека немаш фидбек![]()
хаха..мене тоа не ми е важно ми е таа да ми даде барем некој знак...се би направил тоа да се случи..а зафркавањето и зборувањето мислам дека не се доволни..па ти незнаеш точно кога си ја запознал (2-3недели) а од неа очекуваш некаква си љубов..
не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..па дали се гледате насамо,одите на сокче:back:
не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..![]()
за да викнеш на сокче,велиш дека ти е срам а за твоите чуства према неа да и ги искажеш не ти е срам...е сега кој,кого овде дрибла ти нас или ние тебе?не..не ја знам толку долго а и срам ме е да ја повикам:kesa:..онака бидејќи сме во исти друштва јас и она се зафркаваме ова она..застанеме еден покрај друг...т.е јас отидам кај неа и то..ама мислам дека кај неа нема некое друго чувство туку само другарско..![]()
eпа јас мислам дека ене е исто ќе и кажеш само што чувтвуваш и толку..а овде..да седам сам со неа..:$$..за да викнеш на сокче,велиш дека ти е срам а за твоите чуства према неа да и ги искажеш не ти е срам...е сега кој,кого овде дрибла ти нас или ние тебе?
ај што мангуп си бил,само кажуваш твоите чуства и таа одма нозете ги рашируваeпа јас мислам дека ене е исто ќе и кажеш само што чувтвуваш и толку..а овде..да седам сам со неа..:$$..
а кажи ми што треба да направам после тоа..видов како изреагира..реакцијата нејзина не беше ни добра ни лоша.ај што мангуп си бил,само кажуваш твоите чуства и таа одма нозете ги рашируваизгледа време ти е дојдено да спиеш,се гледа дека си многу уморен,лека ноќ...
затоа ти викам,повика е на една пијачка,соочија повторно со твоите чуства спрема неа и прашај како таа гледа на сето тоа,какви се шансите за да бидете еден пар...само мора да биде искрена а не да почне,па незнам,па морам да размислам,дај ми малку време итн. значи не да те влече за нос,ако почне така,тогаш ништо не биднува со вас двајца и покушај што побргу да е заборавиш...а кажи ми што треба да направам после тоа..видов како изреагира..реакцијата нејзина не беше ни добра ни лоша.