WildGirl
Lost in the forest ...
- Член од
- 28 јуни 2008
- Мислења
- 636
- Поени од реакции
- 93
Биди малку појасна во објаснувањето на проблемот шо го имаш ...sovet> zosto ne veruvam vo toj sto sum zaljubena? posto jas ne sum zaljubena ili toj ne e zaljuben ?? nesakam polovicni raboti. sovet sto da pravam ? istoto mi se slucuva nekolku pati.
--- надополнето ---
Уф ја разбирам и ту како:smir:......ја видов темава и мн ми е интересна ..односно потребна..
со едно девојче се запознавме ваа година..и заедно учеме сеа и сме ептен блиски другари односно најдобри најдобар однос имаме од сите у класо...
дури и професорите сите мислат дека сме пар и дека сме заедно..и јас неа ја засака и повеке од другарка и ја сакам..а знам дека и она истото го чуствува за мене ама незнам колку..
јас собрав храброст и и го кажав тоа и она ми вика...нз шо да ти одговорам и да ти кажам...значи збунета е нејке да го расипеме другарството...а вака преку другарки нејзини и мои ..и кога играме вистина или предизвик ..на фб ..секаде ..ми кажува дека мене ме сака.........и јас нз шо да правам . мислам дека она не ми верува на мене уште и мисле дека нема да бидеме како пар добро...јас сум бил у врска со сите другарки она шо ги знае и мислам дека тоа е...ама дај пишите ми некој совет помогните ми да знам...и плс без навредливи или глупи одговори ......@metallhammer знам дека од тебе ке имам одговор
Очигледно и требит малку време да размислит за то како те глеат како другар или нешто појќе од то, не губи надеж и само едно ... не биди многу напорен со то да ти одговорит шо побрзо, сепак девојката е малку збунета. Сликата шо ја имат моментално и е нејасна па можда и самата не е свесна.
Good luck.