Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

D

devojcence

Гостин
sovet> zosto ne veruvam vo toj sto sum zaljubena? posto jas ne sum zaljubena ili toj ne e zaljuben ?? nesakam polovicni raboti. sovet sto da pravam ? istoto mi se slucuva nekolku pati.

T

Tetro

Гостин
sovet> zosto ne veruvam vo toj sto sum zaljubena? posto jas ne sum zaljubena ili toj ne e zaljuben ?? nesakam polovicni raboti. sovet sto da pravam ? istoto mi se slucuva nekolku pati.
не ти треба совет, очигледно.
- смешно ти е?
- колку години имаш?
- ако имаш проблем, постави го тука?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
.....ја видов темава и мн ми е интересна ..односно потребна..
со едно девојче се запознавме ваа година..и заедно учеме сеа и сме ептен блиски другари односно најдобри најдобар однос имаме од сите у класо...
дури и професорите сите мислат дека сме пар и дека сме заедно..и јас неа ја засака и повеке од другарка и ја сакам..а знам дека и она истото го чуствува за мене ама незнам колку..
јас собрав храброст и и го кажав тоа и она ми вика...нз шо да ти одговорам и да ти кажам...значи збунета е нејке да го расипеме другарството...а вака преку другарки нејзини и мои ..и кога играме вистина или предизвик ..на фб ..секаде ..ми кажува дека мене ме сака.........и јас нз шо да правам . мислам дека она не ми верува на мене уште и мисле дека нема да бидеме како пар добро...јас сум бил у врска со сите другарки она шо ги знае и мислам дека тоа е...ама дај пишите ми некој совет помогните ми да знам...и плс без навредливи или глупи одговори ......@metallhammer знам дека од тебе ке имам одговор :)

T

Tetro

Гостин
.....ја видов темава и мн ми е интересна ..односно потребна..
со едно девојче се запознавме ваа година..и заедно учеме сеа и сме ептен блиски другари односно најдобри најдобар однос имаме од сите у класо...
дури и професорите сите мислат дека сме пар и дека сме заедно..и јас неа ја засака и повеке од другарка и ја сакам..а знам дека и она истото го чуствува за мене ама незнам колку..
јас собрав храброст и и го кажав тоа и она ми вика...нз шо да ти одговорам и да ти кажам...значи збунета е нејке да го расипеме другарството...а вака преку другарки нејзини и мои ..и кога играме вистина или предизвик ..на фб ..секаде ..ми кажува дека мене ме сака.........и јас нз шо да правам . мислам дека она не ми верува на мене уште и мисле дека нема да бидеме како пар добро...јас сум бил у врска со сите другарки она шо ги знае и мислам дека тоа е...ама дај пишите ми некој совет помогните ми да знам...и плс без навредливи или глупи одговори ......@metallhammer знам дека од тебе ке имам одговор :)
тачно. од мене одговор:

покани ја на кафе (или сладолед/нешто/било шо), излезете на бистри глави, купи и нешто мало (подарок), види како ќе реаѓира. прашај ја како ве замислува вас двајца, речи и "TE SAKAM",

па ако сте блиски, знаеш шо ќе сака, користи мозок, еба*е. немој да бараш помош од другари, штом ти ја знаеш повеќе од сите...

ако каже "да размислам", кажи и, нека мисли на време, оти времето лета. или така нешто. ова има упалено неколку пати кај мене. :smir:

и пиши после викендот, ајт

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
тачно. од мене одговор:

покани ја на кафе (или сладолед/нешто/било шо), излезете на бистри глави, купи и нешто мало (подарок), види како ќе реаѓира. прашај ја како ве замислува вас двајца, речи и "TE SAKAM",

па ако сте блиски, знаеш шо ќе сака, користи мозок, еба*е. немој да бараш помош од другари, штом ти ја знаеш повеќе од сите...

ако каже "да размислам", кажи и, нека мисли на време, оти времето лета. или така нешто. ова има упалено неколку пати кај мене. :smir:

џабе сето тоа е испробано тотално се и истото го кажа она......мислам се сигурен сум дека ме сака ама незнам шо е тоа шо не спречува да бидеме заедно :/

--- надополнето ---

тачно. од мене одговор:

инаку Фала на помошта :)

T

Tetro

Гостин
џабе сето тоа е испробано тотално се и истото го кажа она......мислам се сигурен сум дека ме сака ама незнам шо е тоа шо не спречува да бидеме заедно :/
може од дома не ја даваат за тебе, барај ја од татко и.
ако не пак, да дојдам да ја крадеме од дома, најди брз коњ

*не се зафркавам

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
може од дома не ја даваат за тебе, барај ја од татко и.
ако не пак, да дојдам да ја крадеме од дома, најди брз коњ

*не се зафркавам
е сеа коа ке ти кажам дека мајка и татко и се разведени...и дека е у стр нејкам да кажам пошто мош ја има на форумо ке одеш и ке се бесеш :)

T

Tetro

Гостин
е сеа коа ке ти кажам дека мајка и татко и се разведени...и дека е у стр нејкам да кажам пошто мош ја има на форумо ке одеш и ке се бесеш :)
кој бе? јас да се бесам за твој проблем/?/?

шо ти значи тоа стр? странство? струмица? струга?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
кој бе? јас да се бесам за твој проблем/?/?

шо ти значи тоа стр? странство? струмица? струга?
странство...држава надвор од мк....можеше ама не е морално бесењето тоа е чист срам

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
барај психијатар, ама најискрено.
преска кажа нејкам вакви коментари глупи....
и твој претходен пост за таткото
е исто
како да пашуваш човке без јајца ..како ти се децата :):smir:

T

Tetro

Гостин
преска кажа нејкам вакви коментари глупи....
и твој претходен пост за таткото
е исто
како да пашуваш човке без јајца ..како ти се децата :):smir:
добри се бе, спијат сега, сабајле ќе ме будат рано.
ај да не ојме повеќе оф-топик. оти ќе има пенали. :smir:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
добри се бе, спијат сега, сабајле ќе ме будат рано.
ај да не ојме повеќе оф-топик. оти ќе има пенали. :smir:
ајде ....надевам се дека некој друг ке може да ми помогне повеке :):toe::salut:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
странство...држава надвор од мк....можеше ама не е морално бесењето тоа е чист срам
Ona e u stranstvo ili tatko i?

Ok, vaka mene mi lici - pa ti popravi me ako gresam:

Ti si i se izjasnil za tvoite cuvstva i nameri i taa pak ne znae i treba da razmisluva. Ako ova e slucajot mene mi izgleda kao ona da te saka - alis amo kako drugar i ne saka da ti gi povredi cuvstvata i da te izgubi. Romanticno ne mi se veruva deka e zainteresirana. Posto ako bese - nemase da ima previse mislenja.....osven ako ne e slucaj na razlicna vera/nacionalnost ova.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Те сака како сестра. Незнам шо не е јасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom