Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
од дамна не сум пишал на оваа тема но сега ми треба ај да не кажам помош туку совет и тоа би преферирал од женскиот аудиториум,но секако совет и од машкиот дел е добредојден.Вака сега да ве прашам девојки дали би било непристојно да ја поканам на кафе ама бидејќи го немам бројот тоа мислам да го напраам преку порака на facebook бидејќи не мозам да ја најдам на начекам на chat от дај просветлете ме
Убедливо најдобро е лично, очи во очи. Најди ја во реалноста и кажи и`.

А ако немаш начин ни тоа да го направиш, тогаш побарај и` телефон на порака. Ако не ти го даде, тогаш дури покани ја преку Facebook.

Морам да ти кажам дека не сум сигурен дека ќе ти упали преку Facebook, но сепак - со среќа. :helou:

G

Giggles

Гостин
од дамна не сум пишал на оваа тема но сега ми треба ај да не кажам помош туку совет и тоа би преферирал од женскиот аудиториум,но секако совет и од машкиот дел е добредојден.Вака сега да ве прашам девојки дали би било непристојно да ја поканам на кафе ама бидејќи го немам бројот тоа мислам да го напраам преку порака на facebook бидејќи не мозам да ја најдам на начекам на chat от дај просветлете ме
Чим и го немаш мобилниот значи дека треба малце повеќе да и се приближиш. Почни со фејсот, премини у живо и на крај и бараш бројче и ја каниш на кафе :) :smir:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Убедливо најдобро е лично, очи во очи. Најди ја во реалноста и кажи и`.

А ако немаш начин ни тоа да го направиш, тогаш побарај и` телефон на порака. Ако не ти го даде, тогаш дури покани ја преку Facebook.

Морам да ти кажам дека не сум сигурен дека ќе ти упали преку Facebook, но сепак - со среќа. :helou:
Јкд,

Се сложувам со Крусер ... предлогот му е добар ... глупо е преку фцб

Се сложувам со Крусер ... предлогот му е добар ... глупо е преку фцб:back:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
од дамна не сум пишал на оваа тема но сега ми треба ај да не кажам помош туку совет и тоа би преферирал од женскиот аудиториум,но секако совет и од машкиот дел е добредојден.Вака сега да ве прашам девојки дали би било непристојно да ја поканам на кафе ама бидејќи го немам бројот тоа мислам да го напраам преку порака на facebook бидејќи не можам да ја најдам на начекам на chat от дај просветлете ме
Ќе ти каже дека не знае кој си (не те памти) а утредента на фејсбук ќе стави Relationship Status:Engaged to

и нема да ти одговари на чет муабетот, мене така ми направи курва ! :costumed2

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
фала дечки го ценам ова

MihaeLa5

Психопат
Член од
14 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
1
Аааааааааа...уште плачеш или ти помина аааааааааа....ај доста беше,ке дојде подобар:pipi:
не плачам ама се зафркнав скрос...глеј шо си напрајв
му кажвам готово е со нас крај и дечкиов се бунеше зошто како
му викам љубоморен си премногу и на другар шо ми ставил песна на ѕид на фејсбук љубоморен си и ми викаш.Неможам појќе вака најубо ќе биди да се разделиме за да не те повредувам повејќе.Заврши тоа и сега денес јас плачев и му се јавииив (неможев без него без да го слушнам) и му викам уште си ми лут ова она тој ми вика ти сакаше крај шо ме бараш и му кажувам сега јас сета изгубена му викам сакав да те научам на ред да не си љубоморен ова она леле скрос испадна лижење докрај а ни сама незнам зошто (не сакам да мисли дека сум го лажела цело време,криво ми е зш така да мисли,сакам да се скарам заради негова грешка:wink: )и му досадував на секој пола сат скоро му се јавував го прашував до кај сме со врската дали скрос е крај и ми рече остај ми малку пауза простор 3 дена ќе ти кажам јас ќе ти се јавам како и да биди и крај и продолжување ќе ти кажам.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
не плачам ама се зафркнав скрос...глеј шо си напрајв
му кажвам готово е со нас крај и дечкиов се бунеше зошто како
му викам љубоморен си премногу и на другар шо ми ставил песна на ѕид на фејсбук љубоморен си и ми викаш.Неможам појќе вака најубо ќе биди да се разделиме за да не те повредувам повејќе.Заврши тоа и сега денес јас плачев и му се јавииив (неможев без него без да го слушнам) и му викам уште си ми лут ова она тој ми вика ти сакаше крај шо ме бараш и му кажувам сега јас сета изгубена му викам сакав да те научам на ред да не си љубоморен ова она леле скрос испадна лижење докрај а ни сама незнам зошто (не сакам да мисли дека сум го лажела цело време,криво ми е зш така да мисли,сакам да се скарам заради негова грешка:wink: )и му досадував на секој пола сат скоро му се јавував го прашував до кај сме со врската дали скрос е крај и ми рече остај ми малку пауза простор 3 дена ќе ти кажам јас ќе ти се јавам како и да биди и крај и продолжување ќе ти кажам.
Те Сакам !:back:

:uvo:

MihaeLa5

Психопат
Член од
14 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
1
Те Сакам !:back:

:uvo:
е добро де знам дека не сум салам
и шо сега....епа ништо ми кажа дека е крај на фб ми пиша
ПОЛЕСНО МИ Е
ја искршив картичката бројот го исфрлив и сега то е
хахахха
се опоравувам

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
Hii! It's me again!:pipi:...вака..навистина преку глава ми дојде веќе( знам женски дека ќе ми речите блазе си ти што си имаш мирен дечко..ама верувајте некогаш не знам дали ќути од срам или се преправа дека не знае да се исзвади од ситуацијата)..значи во врска сум 1 и пол хеппи сум се сакаме и двајцата и добро ни оди...АМА ми пречи неговата поставеност и однос спрема другите...тој пред се е мирен,фин,наивен ( а понекогаш и срамежлив) кога станува збор воопшто за сите:tapp:...1000 пати имаме правено муабет за тоа...но не оди никако...затоа мн негови блиски другарки па дур и една повозрасна комшивка (30 тина години) го нарекуваат нагалено,се случи пред некој ден наша блиска другарка ( како по обично да го гушни силно и бакнеж во лице) почна да го гали низ косата..да му кажува леле од кога го нема видено..многу и недостигал и бил најдобар фриенд во средно( сето тоа пред нејзиниот дечко и пред мене го правеше а мојов си ќути цело време):uvo::uvo:ми смета тоа навистина...не знам дали е ова љубомора или сум премногу строга во мислењето?Позз и благодарам

Kajgana Shop

На врв Bottom