Ne me svakjate.. Ja go sakam dechko mi, ama ne znam na koj nachin. Nie trojca sekogash sme zaedno, ja so drugar mu ucham znachi, non stop sme zaedno po 15h na den. A so dechko mi ne znam, super e i so nego, se gleda deka me saka i se toa. Znachi nie 3 sekogash zaedno izleguvame i sega ovie 3-4 meseci koga pochna shkolska godina povekje sum so drugar mi/mu nego so dechko mi... I sega shto da kazham :s a porano ne napravivme nishto zashto ne sme se poznavale dovolno ili ne bevme tolku bliski, a potoa drugar mu, t.e. dechko mu go prashal za mene i pochnavme togash da izleguvame i po nekoi 2 nedeli se fativ ja so drugar mu. T.e dechko mi. I sega kako vo nekoj triagolnik da sum. Povekje mislam na drugar mi, otkolku na dechko mi. lellele nikogash vaka ne mi se sluchilo. I nemam mnogu iskustvo imam 17god. ushte malku 18
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
:S i ne znam sega shto da pravam. Nikogash ne sum imala toklu dolga vrska, i chuvstvuvam gushenje.. Podolga od 3 meseci i ne neshto ne znam ozbilno ili da e .. pojma nemam :S
Ne me trgnal nikoj, so dvajcata ne sum ni skarana i imam super komunikacija... I + toa mislam deka i drugar mu/mi chuvstvuva neshto. Samo ne kazhuva, od istata prichina shto i jas. I ne planiram da kazham na nikogo. Izgleda najdobro e da se trgnam od se
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)