Da zakon e. Uste i da ne se topi...Батка она те вара или ке почне да те вара. А сигурно има друга симпатија.
Иначе снегот на сајтот е супер, посебно доле на мониторот како засануваат снегулките. Браво за кајгана. Кајгано те љубам без проблем.![]()
I mene ova nekako ne mi e bas jasno. Bese ljubomoren na nejzin bratuced???Ај делот со вториот братучед дообјасни го! ТЕ МОЛАМ!
Kaков муабет бе... дан сакаш и договор деловен да и дајш да потпишит, нешо циркулари, протоколи да заведвит.кажете ми некој убав муабет да почнам што ќе води кон секс?
ок де како до прашањето да заокружам да не биде мн нападноKaков муабет бе... дан сакаш и договор деловен да и дајш да потпишит, нешо циркулари, протоколи да заведвит.
Потези се во прашање, не муабет.![]()
Намести 5-4-1 формација, играј одбрана цело време и немат да си нападен.ок де како до прашањето да заокружам да не биде мн нападно
Дечко ти немаш проблем со неа, туку со себе.Од преголема ЉУБОМОРА ќе си ја избркаш девојката од тебе.Преиспитај се што и како си напраил и зошто она така се понаша.А поклони и слични срања не можат да напраат врската да ви цвета.Јебига среќата и љубовта со пари и поклони не се купуваат.Или смени си однос со неа или кажи и збогум на твојата љубов.И да те прашам кој фактор си ТИ у нејзиниот живот па да и забранош на неа да се гледа со братучед, да се слуша со него и слично?Ти си само дечко, а она ако сака да напраи нешто ќе напраи.Ти колку сакаш забранувај и, само што после тоа ќе си живееш со:Откако и купив на девојка ми мобилен стално е "дома"hah i pokraj site problemi resiv da se ispovedam pa sto ke bide neka bide.Imam devojka vo vrska sme godina i pol znaci slatko lice sve u sve no vo posledno vreme pocna da menuva karakter,zelbite poveke ne se isti ne sum vmesan vo niv vo poveke navrati sum i zborel kako ne mi posvetuva dovolno vnimanie ne prasuva kako napreduvam na rabota(inaku rabotam za muzika ama mislam deka ne ve boli k***c so sto rabotam) sekoj den sme zaedno no sepak mislam deka postoi ose nekoj imase kao zacesteno drugaruvanje so nejzin bratuced 2or inaku pa morav da stavam kraj ljubomorata go pravi svoeto znaci zabraniv da se gledaat morase da go izbrise od fb od mobilen msn i se sto povrzuva so nego da izbrise no seuste ne sum siguren dali vrskata e prekinata megu niv.Probav se znaci pokloni (sto site devojki obozavaat zaradi vnimanie bez pricina) znaci zacesteno javuvanje na mob sms celo vreme na msn pisuvame no ne mi davam mir cekam sovet od devojki samo znam kakvi se maskite (bidejki i samiot sum masko ako ne primetivte) nie vednas sovetuvame da raskinat
koj ke pomogne ima bezplatna pijacka 2 gorski vodi od 1.5 l
![]()
"Ти си ладна како железо, а јас имам бренер запален, дај ми да те топам"кажете ми некој убав муабет да почнам што ќе води кон секс?
Апсолутно е нормално. Ич да не му се секираш.Ne znam mozda e glupo prasanjevo ama dali e normalno na 16 godini da se nemash muvano so nikoja nitu pak devojka da imash..:S?
Прво и основно: дали ти се бендисува девојката со која сакаш да имаш секс?кажете ми некој убав муабет да почнам што ќе води кон секс?
мртов сериозен ја глеас у очи и збориш:кажете ми некој убав муабет да почнам што ќе води кон секс?
брат нејкам да бидам директен, но покрај вакви кардинални грешки чудо е ако сте уште заедно!hah i pokraj site problemi resiv da se ispovedam pa sto ke bide neka bide.Imam devojka vo vrska sme godina i pol znaci slatko lice sve u sve no vo posledno vreme pocna da menuva karakter,zelbite poveke ne se isti ne sum vmesan vo niv vo poveke navrati sum i zborel kako ne mi posvetuva dovolno vnimanie ne prasuva kako napreduvam na rabota(inaku rabotam za muzika ama mislam deka ne ve boli k***c so sto rabotam) sekoj den sme zaedno no sepak mislam deka postoi ose nekoj imase kao zacesteno drugaruvanje so nejzin bratuced 2or inaku pa morav da stavam kraj ljubomorata go pravi svoeto znaci zabraniv da se gledaat morase da go izbrise od fb od mobilen msn i se sto povrzuva so nego da izbrise no seuste ne sum siguren dali vrskata e prekinata megu niv.Probav se znaci pokloni (sto site devojki obozavaat zaradi vnimanie bez pricina) znaci zacesteno javuvanje na mob sms celo vreme na msn pisuvame no ne mi davam mir cekam sovet od devojki samo znam kakvi se maskite (bidejki i samiot sum masko ako ne primetivte) nie vednas sovetuvame da raskinat
koj ke pomogne ima bezplatna pijacka 2 gorski vodi od 1.5 l
![]()
Ако ти била другарка и ако и се извиниш како што треба, ќе те разбере.Јави и се и замоли ја да се видите.Објасни дека не си зборел ТИ, туку другиот во тебе-алкохолот.Lugje pomos. Se desi sranje, bev kamen pijan. Sakav so edno devojce ne samo da se muvam, tuku i nesto poseriozno da praam (use odamna). Ama ja, glupata pijanica sum se nacukal i sum ja prasuval t.e. Sum ja molel, a ona mn jasno nejkela poso sum bil pijan. I sega ja izgubiv ne samo kako zenska, tuku i kako drugarka. :wink::nesum: ve molam pomognete kako da ja vratam
Женска, денес зедов плата. Сакаш да провериш што имам во новчаникот?кажете ми некој убав муабет да почнам што ќе води кон секс?
Да бидам искрен сум имал таква случка и си ја зезнал бајаги работата...Lugje pomos. Se desi sranje, bev kamen pijan. Sakav so edno devojce ne samo da se muvam, tuku i nesto poseriozno da praam (use odamna). Ama ja, glupata pijanica sum se nacukal i sum ja prasuval t.e. Sum ja molel, a ona mn jasno nejkela poso sum bil pijan. I sega ja izgubiv ne samo kako zenska, tuku i kako drugarka. :wink::nesum: ve molam pomognete kako da ja vratam