- Член од
- 7 декември 2009
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 8
Кажи му на убав начин. Сигурен сум дека ќе те разбере. Јас веќе сум бил во ваква ситуација со другарка. Не сум каѓал ништо и со тек моите чувства поминале. Поминало. Но, сакав барем да и кажам, барем да знае. Но, на крајот е сепак твој избор. Немаш што да изгубиш, доколку го кажеш на вистинскиот начин, а бидејќи го познаваш одлично, а и тој тебе, мислам дека нема да има проблеми.Да ,не само јас и двајцата си имаме кажано многу работи.....многу поминато.Еднаш на муабет паднавме на тема како би било да сме заедно! Тогаш тој ми кажа дека кога ме видел пред да се запознаеме, посакал да биде со мене....Но отгаш помина многу време.....ние сме пак секој ден заедно,кај мене ,кај него .....тој имаше друга,јас друг.....сега сме сами
неговата девојка не го оправдуваше нашето секојдневно дружење.....Го ценам твоето мислење,и јас би сакала да му кажам,но што ако не остане ништо....тогаш ќе го загубам и како другар
![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Читав дека другите ти викаат дека некој зборел нешто за тебе и и ја полнел главата со глупости. Доколку навистина ти била толку добра другарка колку што викаш немала да поверува во тоа.Znaci devojceto sto go sakam mi e premnogu dobra drugarka,non stop zaedno se druzevme ovie 8-9 meseci,znachi non stop,se shalevme zafrkavanje ova ona,duri imavme i zemeno sliki od seto toa ko spomeni,ama nesho trgna losho inache jas od sekad i go znae pwto na msn,ali deneska go smenila i mi vika da sum gi izbrishel site tie sliki,ne bilo ubavo drug da gi vidi i taka bla bla i ova mene mi e premn cudno!znachi odednas se deshava ova a i plus vidov deka adnala nekoj na msn i onaka si imaat muabeteche ali mene ljubomora me jade,i osekjam deka e smeneto,ne beshe taka,i sea nz sho da pravam,dali da unistam drugarstvo ili da prodolzam vaka :S..
Тоа што ти го кажаа и другите, доколку си зборел нешто за неа или си се фалел пред другарите, и тоа е многу важно. Дали некој дел од приказната го криеш од нас? Ова многу често се случува кога некој се жали (не ме разбирај погрешно, ама морам да прашам).
Не биди љубоморен што додала некој на МСН. Замисли што ќе биде доколку би биле во врска? Ќе ја контролираш кај оди и што прави? Одма врската ќе прекине. Плус, како другар не можеш да и го ограничуваш тоа право.
Околу уништувањето на другарството. Доколку таа не сака да зборува со тебе, сметај дека другарството е веќе уништено.
Може моето мислење звучи малку сурово, но тоа е. Работите стојат така и не можам да ти давам надеж за нешто што реално очигледно не постои.