Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Не ти мислиш дека јас се одмаздувам, уствари не се одмаздувам. Јас само сакав да ја научам да процени прво некој па после да донесе одлука. А не да се прави недопирлива звезда зашто после ке се кае, и сега се кае. Значи јас и дадов на знаење за другпат да не и се повтори.
Што е до мене, да ја сум лошиот дечко нефер што направив така. Али дали е фер некоја да удри корпа на некој 3 пати како погоре дечкото што има напишано ситуација. Барем нека му даде шанса. А? Што? Што викате на тоа? Лош сум?
Брат, каков сакаш биди си, за тебе си таков. Темава е љубовни проблеми, а ко што гледам ти си маестро за решавање на такви проблеми. Срцекршач, љубоодмаздник.....

И ако немаш проблеми, не замарај на темава.

:smir:

M

M del Mar

Гостин
Не ти мислиш дека јас се одмаздувам, уствари не се одмаздувам. Јас само сакав да ја научам да процени прво некој па после да донесе одлука. А не да се прави недопирлива звезда зашто после ке се кае, и сега се кае. Значи јас и дадов на знаење за другпат да не и се повтори.
Што е до мене, да ја сум лошиот дечко нефер што направив така.
Да, го сфакам тоа дека ти сакаш да ја научиш да процени(сето тоа е нејзина ствар што избрзува при донесувањето на одлуките, јас лично не би се замарала да научам некого за тоа да не му се повтори, освен ако не ми значи, па ако е разумен сам ќе си сфати, зарем не?)меѓутоа од друга страна изгледа како одмазда, не знам дали ме сфакаш што сакам да ти доловам!?!Тоа што она си се праи недопирлива и фатална е нејзин проблем пријателе
Најверојатно девојката ти значела...меѓутоа да не се повторувам, ти кажав како изгледаат нештата реално...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Хеј хеј хеј... можда не е мој љубовен проблем, зашто јас у таа случка немам осетено ни љубов ни проблем. Тоа беше нејзин проблем, јас само раскажувам случка за горенаведениот што изел 3 корпи. Ова не дека ке му дојде како добар савет, него чисто онака мое искуство па ако сака и нека проба така.
Да ми значела? Да многу ми значи за на кур да ми се качи... што викаше чиста околина у една песна од 93та. :)
Срцекршач? па да имам скршено неколку срца. Али тоа е живот. Ја би сакал мене секој ден срце да ми кршат. Иначе и јас самиот имам преживено прелом-срца или познато како поткршување на срцето и накршување на истото.

M

M del Mar

Гостин
Дедо Мраз...помогни!:tapp:
Колку си контрадикторен...и ако сакаш да му помогнеш на човекот треба концизно да го советуваш, него уопште не го занима за твојата дешавка...
ноу хард филингс:smir:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Хеј хеј хеј... можда не е мој љубовен проблем, зашто јас у таа случка немам осетено ни љубов ни проблем. Тоа беше нејзин проблем, јас само раскажувам случка за горенаведениот што изел 3 корпи. Ова не дека ке му дојде како добар савет, него чисто онака мое искуство па ако сака и нека проба така.
Да ми значела? Да многу ми значи за на кур да ми се качи... што викаше чиста околина у една песна од 93та. :)
Срцекршач? па да имам скршено неколку срца. Али тоа е живот. Ја би сакал мене секој ден срце да ми кршат. Иначе и јас самиот имам преживено прелом-срца или познато како поткршување на срцето и накршување на истото.
Епа ако немаш љубовен проблем, не замарај те молам на темава. Дали знаеш што ќе се случи ако сите таканаречени "фраери" од форумов, почнат да раскажуваат за тоа како кршеле срца. Ич курот не ме боли, ни за нив, ниту за тебе. И ако можат нека ти го кршат и онака нездравото твое срце секој ден, само не ме замарај со филмови те молам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фраерот нека намали емоции на темава...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Де бе што ви е проблем? Ја само напишав љубавна-ебано случка за да си поправиме муабет.
bounty_hunter ја не дојдов тебе да те замарам не ме сваќај лично. Јас дојдов ВАС да ве замарам.

leandra ја сум многу ладен на форум, испод нула сум, дури оставив смајли дека пушам цигара за да знаете да не ми се замарате , не знаев дека толку ке ми се замарате. ЈА не би се замарал со самиот себе на форум. :)
Живела љубав!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Де бе што ви е проблем? Ја само напишав љубавна-ебано случка за да си поправиме муабет.
bounty_hunter ја не дојдов тебе да те замарам не ме сваќај лично. Јас дојдов ВАС да ве замарам.

leandra ја сум многу ладен на форум, испод нула сум, дури оставив смајли дека пушам цигара за да знаете да не ми се замарате , не знаев дека толку ке ми се замарате. ЈА не би се замарал со самиот себе на форум. :)
Живела љубав!
Јас навечер не спијам од што се замарам со форумов,веќе 4 години будна сум.
Туку кога веќе ти се прави муабет,имаш преку 100 000 теми за разговор,па повели дели памет.Оваа тема нема потреба да ја силуваш.
Истото важи и за останатите,лични препукувања по пп или профили.И многу мразам на секоја страна да повторувам исто,од сега нема да го правам тоа туку на прва ќе лета некој во неповрат.Па повелете сами одлучете како ќе се забавувате на форумов:smir:

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
П.С. Не е исклучено и ти лично да излезеш со него. :helou:
Другар ми е, али јас иам дечко, а и плус пред се тој ми е братучед :vozbud:!!!

Димитар напиша:
Ангела, женско си, повеќе знаеш за однесувањето на девојките во вакви ситуации. Значи изгледа девојката си има некој друг, односно е вљубена во некој недостижен за неа... Онаа, твојот другар си го смета за резервичка, игра на карта другарство, а всушност дава сигнали дека и се допаѓа дечкото.
Женско сум да.....проба според мене и не бива, заш јас сум мн мн поразлична од неа....не сме исти, и не реагира како мене, ани приближно на мене...затоа побарав ваш совет....патем им благодарам на сите што дадоа совет:smir:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Другар ми е, али јас иам дечко, а и плус пред се тој ми е братучед :vozbud:!!!
Чекај, другар ти е или братучед?

Ако ти е другар, тоа само значи дека може да го носиш во кревет (или тој тебе), а ако ти е братучед, веројатно не :smir:

Сеедно, во секој случај, ако треба, излези со него и биди најзгодна што можеш, чисто за да му помогнеш да си најде нова девојка. Знаеш, жените се дотеруваат за да бидат забележани од другите жени, па ако бидеш бомбастична и во негово друштво, останатите жени ќе помислат „Еј, абе овој излегува со закон типка, значи вреди. Ај да го испитам...“ и така ќе му помогнеш да си најде нова партнерка.

Значи, на фамилијата се помага. Па, вдај се во спасувачка акција. :salut:

Член од
7 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Заљубена, но до каде? Гушкање? Држење раце? Лапање? Драпање? Секс?

Ако нема физички контакт меѓу вас, тогаш веројатно не си целосно заљубена, но има шанси да бидеш. Следен чекор е да дојде до тој физички контакт.

Значи, наведи го на тоа да имате физичка близина (до каде што мислиш дека треба). Машко како машко, не би требало да се побуни ако му побараш.

Со среќа. :helou:

Па до каде....Не сум сигурна ни јас самата.Можеш да замислиш колку физички контакт има помеѓу нас....долго време ми е најдобар,другар,многу поминавме.Мислам дека и нему не му е сеедно....но од каде да знам па да застанам пред него и да му кажам :toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Па до каде....Не сум сигурна ни јас самата.Можеш да замислиш колку физички контакт има помеѓу нас....долго време ми е најдобар,другар,многу поминавме.Мислам дека и нему не му е сеедно....но од каде да знам па да застанам пред него и да му кажам :toe:
Во овој случај мораш да одиш на се или ништо.Ако навистина сметаш дека си заљубена во него...Ризикувај...Можеби ќе ти се исплати :smir:
Со среќа!

Член од
7 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Во овој случај мораш да одиш на се или ништо.Ако навистина сметаш дека си заљубена во него...Ризикувај...Можеби ќе ти се исплати :smir:
Со среќа!

Некое време и јас размислував на тоа...не се одлучив......треба да бидам храбра и да:tapp: удрам со главата во ѕид спремна на последиците,позитивни или негативни :wink::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom