Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.917
Поени од реакции
73.253
kazetemi sto da pravam zaljuben sum vo zenska so e 100% ladna:toe:

a be taja znae da se opusti i vo skut da mi sedne bez problem da ja fatam za gaz nisto ne veli duri da ja cuvam rakata 10minuti?! POMOSSS PLEASE:nesvest:

a be taa e razgalena mn ama ubav gaz ima

ama ne e samo toa
Пробај да ја држиш раката 11 минути. Може ќе каже нешто:toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726

a be taja znae da se opusti i vo skut da mi sedne bez problem da ja fatam za gaz nisto ne veli duri da ja cuvam rakata 10minuti?! POMOSSS PLEASE:nesvest:

ama ne e samo toa
Фати си навреме да си одиш по некое локално кафанче каде што има топла ракија, така може да ја стоплиш а не за рака, цвеќе, романтика - капиталистите и нивните коорпорации не лажат верувај ми и јас бев таков ама видов дека има лек и за ладната душа.

Ако не успееш да ја затоплиш нејзината душа, затопли си ја твојата, убаво е.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

ama ne e samo toa
Како не е само тоа ??? Опиши ја целосно, иначе како ке ти помогнеме:toe:
Дур ја чуваш раката 10 мин на газот, кажи дека ладно ти станало и бутни ја другата рака кај неа под маица (да се згрееш) :icon_lol:

Член од
10 ноември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
Lugje mene mi treba edna pomos,idev so devojka 6 meseci i mn mn mn ja sakav se skaravme i sea pomi 8 9 meseci i od togaas naamu so koja i da se izmuvam site mi se ko BILO,POMINALO i se gledam nekoj slicni na neja...sakam da se zaljubam vo druga ama ne mozam kako e mozno??? ili hauciniram.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Lugje mene mi treba edna pomos,idev so devojka 6 meseci i mn mn mn ja sakav se skaravme i sea pomi 8 9 meseci i od togaas naamu so koja i da se izmuvam site mi se ko BILO,POMINALO i se gledam nekoj slicni na neja...sakam da se zaljubam vo druga ama ne mozam kako e mozno??? ili hauciniram.
Не се секирај, кога ќе треба да се заљубиш во некоја ќе се заљубиш. Не можеш да се натераш самиот да сакаш некој, емоции ти е ебате не е мозокот. Јас инаку година и пол не можам да се заљубам во ниедна и со сите до сега сум бил онака, ради реда. Ама, имам уште цел живот пред мене (ова како за утеха).:vozbud:

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Ne e nekoj golem i interesen problem ali me interesira mislenje :) So deckovo sum bff i mi se svigja podolgo vreme. Mn sme bliski na msn, zborime dolgo vreme i na fb mi prakja linkovi i ne znam so, a u skolo sme samo na zdravo i ne zborime ic :S Glupo mi e da mu recam: lele zaso ne mi zboris u skolo ke bide deka go napnuvam ali pa nekjam da me ignorira. I kako da mu se pustam a da ne go svati on toa ko drugarki onaka, a sepak da ne bidam napadna?:S

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Ne e nekoj golem i interesen problem ali me interesira mislenje :) So deckovo sum bff i mi se svigja podolgo vreme. Mn sme bliski na msn, zborime dolgo vreme i na fb mi prakja linkovi i ne znam so, a u skolo sme samo na zdravo i ne zborime ic :S Glupo mi e da mu recam: lele zaso ne mi zboris u skolo ke bide deka go napnuvam ali pa nekjam da me ignorira. I kako da mu se pustam a da ne go svati on toa ko drugarki onaka, a sepak da ne bidam napadna?:S

Ако многу ти се свиѓа рискирај, направи го првиот чекор пушти му се......така со сигурно ќе знаеш дали ќе биде нешто со вас двајца или не.
Ако не направиш ништо засекогаш ќе му останеш BFF. (се додека не си фати женска) :smir:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
А ти да почнеш едноставно да му праиш муабет???

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Мсн, ебаго.
Викаш дека си му bff4life, ама очигледно си му само женска со која си пополнуват време на мсн. Уз муабет постави му го и то прашање "Леле зашо не ми збориш у школо?", па ако е некој така малце побистар тип, ќе се потрудит ваљда за вашата комуникација да станит природна. А и не е никаков резил ти да почниш со муабет некогаш. Посрамежлива од мене на времето си, жими све.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111

ama ne e samo toa
Ти ќе бидиш уште поладен, не ко пес да трчаш по неа, јасно ?

Ич не ја пули и ако проба да ти седни, турни ја.

Kajgana Shop

На врв Bottom