Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

B

bLiZanaCi

Гостин
епа сега за почеток убаво запознај го девојчето преку другарка ти дознај што сака најмногу,што ја интересира.......Обиди се на почеток со пријателство постепено да почнеш д ај а придобиваш,да те запознае подобро.оти ако и кажите одма што е како е ситуацијата можи корпа да добиеш или да си ја крени цената,што не би било исто доколку те запознае подобро и ја придобиеш постепено.....

H

Hercules

Гостин
епа сега за почеток убаво запознај го девојчето преку другарка ти дознај што сака најмногу,што ја интересира.......Обиди се на почеток со пријателство постепено да почнеш д ај а придобиваш,да те запознае подобро.оти ако и кажите одма што е како е ситуацијата можи корпа да добиеш или да си ја крени цената,што не би било исто доколку те запознае подобро и ја придобиеш постепено.....
Аха... ама не знам можеби и има кажано другарка и дека ми се допаѓа, а јас можеби грешка направив што и реков WOW колку си преубава... :toe:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Здраво здраво на сите!!!
Вака се имам еден проблем за кој се надевам дека како и на сите други би ми дале неколку добри совети.
Проблемов е во тоа што ми се допаѓа една девојка веќе еден месец и до пред некој ден дознав дека на една моја другарка и е BFF. И и кажав на мојава другарка што чувстувам за таа личност и ми рече дека се е тоа е ОК дека е и мило за тоа што чувствувам за нејзината другарка. Ми рече дека малку пребирлива била, а тоа и било како маана и чувствувала нешто кон друг. Јас се би направил за неа, но поради ова што ми го кажа незнам што да правам. КАКО ДА ДОПРАМ ДО НЕЈЗИНОТО СРЦЕ?
Прв пат ми се случува ова во животот и во ваква ситуација не сум бил.
ЗАТОА ПЛИС ХЕЛП

БЛАГОДАРАМ:smir:
Кажи и на другарка ти да излезете заедно па можда,девојката која ти се допаѓа од што е толку "пребирлива",ќе те одбере тебе доколку и оставиш добар впечаток.:smir:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Здраво здраво на сите!!!
Вака се имам еден проблем за кој се надевам дека како и на сите други би ми дале неколку добри совети.
Проблемов е во тоа што ми се допаѓа една девојка веќе еден месец и до пред некој ден дознав дека на една моја другарка и е BFF. И и кажав на мојава другарка што чувстувам за таа личност и ми рече дека се е тоа е ОК дека е и мило за тоа што чувствувам за нејзината другарка. Ми рече дека малку пребирлива била, а тоа и било како маана и чувствувала нешто кон друг. Јас се би направил за неа, но поради ова што ми го кажа незнам што да правам. КАКО ДА ДОПРАМ ДО НЕЈЗИНОТО СРЦЕ?
Прв пат ми се случува ова во животот и во ваква ситуација не сум бил.
ЗАТОА ПЛИС ХЕЛП

БЛАГОДАРАМ:smir:

Хммм.... Ок, добро си почнал што си фатил од нејзината другарка троа информации, но... Немој да се потпираш целосно на ова. Излезете заедно (и со другарка и`) на кафе и онака анализирај ја. Ако ја познаваш добро нејзината BFF, ќе можеш полесно да стигнеш до резултатите со меѓусебен разговор. Но немој ни тотално да седиш отстрана. Вклучи се и ти, додавај понекој став, биди малку дипломата во разговорите. И на крај кажи и` на девојката дека убаво си поминал.
Со среќа:)

H

Hercules

Гостин
Хммм.... Ок, добро си почнал што си фатил од нејзината другарка троа информации, но... Немој да се потпираш целосно на ова. Излезете заедно (и со другарка и`) на кафе и онака анализирај ја. Ако ја познаваш добро нејзината BFF, ќе можеш полесно да стигнеш до резултатите со меѓусебен разговор. Но немој ни тотално да седиш отстрана. Вклучи се и ти, додавај понекој став, биди малку дипломата во разговорите. И на крај кажи и` на девојката дека убаво си поминал.
Со среќа:)
ФАЛА МНОГУ
ГО ЦЕНАМ ОВА ИСКРЕНО... АКО ИМА НЕКОЈ УШТЕ НЕШТО ПИШЕТЕ СЛОБОДНО:smir:

Член од
16 ноември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
ве молам да ми каже некој дали поради некоја инфекција на вагината може да се случи да касни менструалниот циклус,ја еве веќе десет дена не знам што мие ми касни а и имам бел истечок,а понекогаш и ме чеша.па ке ве молам за помош

N

navivacka

Гостин
ве молам да ми каже некој дали поради некоја инфекција на вагината може да се случи да касни менструалниот циклус,ја еве веќе десет дена не знам што мие ми касни а и имам бел истечок,а понекогаш и ме чеша.па ке ве молам за помош
Иди на гинеколог...јас го имав истиот проблем,може да настане од се...лоша исхрана,интимни сапуни,до купки и прашоци.Ако не идеш на време да ти препишат лекарства со кои би се повлечила инфекцијата можно е да имаш хируршки зафат и да дојде до полошо.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не се правете паметни на темава.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Аха... ама не знам можеби и има кажано другарка и дека ми се допаѓа, а јас можеби грешка направив што и реков WOW колку си преубава... :toe:
Е многу убо си напраил :tapp:,како да одиш на трка и да си пукниш в нога, ќе стигниш, ама како...кога.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Maskoto u MK , zenskoto u Germany .. mozno li e da bidne neso .. ??

Кратко и јасно НЕ!
Врски во кои двајцата се од различни градови не успеваат, а не па ако се од различни држави..
Колку и да има љубов .. сето тоа ќе избледи за некое време од едноставни добро познати причини .. бакнежи/гушкања/секс/љубов преку интернет или телефон не биваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom