Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еден начин: Кажи ѝ вака - „Еј, чуј. Не ми иде разговорот со тебе. Ама знај дека многу ми се бендисуваш, и ако не умеам да ти зборам, тоа е зашто не сакам да истресам нешто лошо, па погрешно да ме сфатиш. Само знај дека многу ми се допаѓаш. Фала на вниманието. Чао, пријатно.“

Друг начин: Залапај ја.
првиот начин е епик феил...освен ако нејке да ја фати за една ноќ, или за муваторица (па и више)

вториов начин...со среќа! :pos:

Член од
24 септември 2009
Мислења
41
Поени од реакции
3
MOze eden sovet da pobaram od vas???:S:S:S:S

Pa vaka. Ke zapoznaam nekoja super devojka, ke mi se bendisa i se, i ona ke me bendisa ,no jas ne znam da zapoznam rqazgovor, neznam kako da ja nasmeam, neznam sto da kazam:S:S Ko so primetiv ima slicni problemi tuka, ama ve molam eden sovet so bi mi pomognal.mnOGU BI VI BIL BLAGODAREN.I BTW, NE S EODNESUVA ZA EDNA ZENSKA...OPSTO ZBORUVAM.:s:s:s bLAGODARAM ODNAPRED:smir:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
MOze eden sovet da pobaram od vas???:S:S:S:S

Pa vaka. Ke zapoznaam nekoja super devojka, ke mi se bendisa i se, i ona ke me bendisa ,no jas ne znam da zapoznam rqazgovor, neznam kako da ja nasmeam, neznam sto da kazam:S:S Ko so primetiv ima slicni problemi tuka, ama ve molam eden sovet so bi mi pomognal.mnOGU BI VI BIL BLAGODAREN.I BTW, NE S EODNESUVA ZA EDNA ZENSKA...OPSTO ZBORUVAM.:s:s:s bLAGODARAM ODNAPRED:smir:
Па имаш две опции....или ќе глумиш озбилен интелектуалец...или ќе тресеш глупости за да ја смееш....

Денес женските не се палат на срамежливи машки,или па на дивјаци.....

Значи прво правило....кога ќе има женски у ваше друштво...збори нешто истакни се,не оставај другите да зборат а ти да дремеш и да праите забегани муабети со другарти до тебе!!!

А кога ќе си сам со неа тогаш и најглупите муабети можат на вас двајца да ви бидат најинтересни,и најглупиот виц нејзе ќе ја насмее....ете така ќе осетиш дека сака нешто со тебе!

види ја со какви глупости се замарам значи,а утре колоквиум ме чека

D

devojcence

Гостин
sovet : kako da prebolam eden decko?? vekje dva meseca se trudam nemozam nikako :( sto pati pisuvam sto pati go mislam sto pati placam. si fativ i drug decko nisto.go ostaviv posle dva dena posto nemase smisla za nego. kazete mi kako ? sovet :(

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
sovet : kako da prebolam eden decko?? vekje dva meseca se trudam nemozam nikako :( sto pati pisuvam sto pati go mislam sto pati placam. si fativ i drug decko nisto.go ostaviv posle dva dena posto nemase smisla za nego. kazete mi kako ? sovet :(
I jas imav ist roblem koga se skarav so mojata X zenska:S postojano mislev na neze...bla...bla..bla.. i dr raboti.

Mozam da ti kazam deka samo vremeto e lek za takvi raboti.i se razbira, dovolno jak karakter, za da mozes da prodolzis napred.:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
pa imash dva nacina:

prviot:zapoznaj se so mene:pipi: :wink:

vtoriot:trgni nastrana se sto te potsejka na nego...sliki,poraki...najdi si nekoe hobi,nesto sto nema da ti dade vreme da mislish na nego,probaj da go ignorirash :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Izleguvaj na mesta kaj sto nema da go sretnes, trgni se sto te potsetuva na nego, ne dozvoluvaj negovoto ime da bide spomnato vo tvoe prisustvo, zabavuvaj se, zivot ide dalje, ke go zaboravis so tek na vreme.

N

navivacka

Гостин
Срцка,се пронајдов во твојот проблем...така ми беше и мене до пред една година...мислев дека целиот свет е срушен така се осекаш и ти нели?излегувај,запознавај нови луге,батали мсн и скајп и фејсбуци,шетај со друштвото,има многу поубави работи надвор на улица одколку да седиш дома и да плачеш гледајки во телефон дали ке ти пише или титне.
А тоа што си фатила дечко батали,си сакала да го заборавиш што е можно поскоро но верувај дека не е тоа вистинската работа која реба да ја направиш...само се повредуваш повеке себеси а и него.

Сум имала 3 разочарувања и пак успеав да продолжам понатаму:)еве ме жива и здрава

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
И јас сум како тебе само што јас еве 4 месеци неможам да ја преболам.Исто така фатив друга и за недела дена раскинавме,не идеше,немав чувства.Не ти треба дечко не ти треба муватор.Едноставно биди сама без тие работи.Иди кај другари,другарки биди во движење повеќе.Знам дека е тешко,ама колку толку ќе помине.И кај мене не се скроз поминато,ама не е ни како на почетокот.Тешко и ќе имаш уште многу,многу плачење,ама додека не помине само од себе неможе никој да ти помогне за жал:(
Мораш да бидеш јака и издржлива,колку и да ти е тешко стисни го во себе тоа.Ако имам јас 20 години и јас плачев по неа и не се срамам да кажам и сеа некогаш кога ќе ми дојде не плачам,го стискам во себе и го игнорирам.Мора да бидеш јака.Едноставно мораш.
Биди ми поздравена па ако треба уште нешто пиши тука или пиши ми на ПП.

N

navivacka

Гостин
^ТЕРМИНАТОР на почеток и не е толку лесно да е јака,сме поминале низ тоа и е многу тешко...јас знам како ми беше и се пронајдов во нејзиниот коментар,ке поминат неколку дена, Недели и полека ке ја снемува болката.Колку и да се обидува на почеток сепак болката е поголема но ке изчезне со тек на време.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Знам дека е и јас сум исто како неа само што она 2 месеца пати јас 4.И затоа уште одма и реков дека треба да се потруди да биде јака за да не проаѓа исто како мене.Знам дека нема да може да биде силна ама барем и кажав.Се надевам дека ќе ти биде добро и многу среќа ти посакувам од се срце.

N

navivacka

Гостин
^Не е ништо споредба со моево,јас 3 години страдав заради една будала.А штом ја дознав шокантната вест дека ми бил братучед и дека знаел а не ми кажувал е тогаш:nesvest::nesvest::nesvest:...Како и да е кога тогаш ке помине,сега е се во нејзини раце,дали ек продолжи да стрaда или ке го направи она што ја советувавме...Со срека:smir:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
еј заебана ситуација...ако ти бил втор братучед тогаш боље што така испаднало...и башка самиот тој факт мислам дека овозможува полесно и побрзо да преболите и ти и он

H

Hercules

Гостин
Здраво здраво на сите!!!
Вака се имам еден проблем за кој се надевам дека како и на сите други би ми дале неколку добри совети.
Проблемов е во тоа што ми се допаѓа една девојка веќе еден месец и до пред некој ден дознав дека на една моја другарка и е BFF. И и кажав на мојава другарка што чувстувам за таа личност и ми рече дека се е тоа е ОК дека е и мило за тоа што чувствувам за нејзината другарка. Ми рече дека малку пребирлива била, а тоа и било како маана и чувствувала нешто кон друг. Јас се би направил за неа, но поради ова што ми го кажа незнам што да правам. КАКО ДА ДОПРАМ ДО НЕЈЗИНОТО СРЦЕ?
Прв пат ми се случува ова во животот и во ваква ситуација не сум бил.
ЗАТОА ПЛИС ХЕЛП

БЛАГОДАРАМ:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom