Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
@pirlo21: ne mu ja misli mnogu za devojchevo, dur se muvate, muvaj ja.. ako nekje vrska, ke si najdesh druga za vrska, e tek togash ke vidish kao ke ti se tresne od zemja :). Nie zhenskite sme malce prosti.... ne gleame nekoje fino detence da si fatime, tuku se treskame po idioti shto ne ne reckaat 2%. Shto se tiche igranje 'toplo-ladno' ne igraj! Pravi si go kejfot dur saka ona... ako nekje druga. Ko aftobus.. ako pomine eden ke doe drug. :) Za drugarkite ako ne te sakale big deal!!! Nemozhesh i ne treba da se praish site da te sakaat. :) Koj te saka ke te saka, koj ne ich da ne ti e gaile. Good luck so devojchevo, ako ne so nea, so nekoja druga.

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Ме Изневери..не знам дали да и простам..Многу ја сакам..Незнам што да правам...имам точно 3 дена да размислам....:uvo::jaj:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ме Изневери..не знам дали да и простам..Многу ја сакам..Незнам што да правам...имам точно 3 дена да размислам....:uvo::jaj:
Ја сакаш? Не е битно. Идете долго? Не е битно ни тоа. Ако ти смета шо те преварала ондак крај. Ако мислиш дека моеш да поминеш преку тоа тогаш пробај види као ќе иде. Али ако се десило еднаш ќе се деси пак.
Или претепај го дечкото да истуриш нервоза малце:pos2:(немој)

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Море Ние Што се Испотепавме Се Испотепавме..али Није То...ја сакам многу ми значеше но зошшто мораше да се случи...помислив на еден Момент Дека Можам и без Неа..Добро Друштво ФУН до даска..малце ке ми недостига али ЈБГ лајф гоо он !!:tapp::tapp:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Те изневерила? А зарем ти се заколнала на верност? Зарем некогаш ти рекла „Јас сум со тебе до крајот на животот?“ или слично?

Ако не, не те изневерила воопшто, туку си била верна прво себе си, потоа на сите други. Ти не си бил фактор во нејзиниот живот, па не знам ни зошто би се замарал.

Море Ние Што се Испотепавме Се Испотепавме..али Није То...ја сакам многу ми значеше но зошшто мораше да се случи...помислив на еден Момент Дека Можам и без Неа..Добро Друштво ФУН до даска..малце ке ми недостига али ЈБГ лајф гоо он !!:tapp::tapp:
Па да.

Супер друштво веројатно, ама не е единствено. Ако бараш такво друштво, ќе најдеш друго такво. Најлесно е да најдеш друштво - сите те сакаат, ако сакаш забава и им ја нудиш.

Ќе си најдеш друга типка, друго друштво,а од ова научи како *не* сакаш да заврши и повеќе среќа следиот пат.

Поздрав.

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..откачи ја одма...заш коај еднаш те изневерила ќе има др пут...:helou:

Член од
31 август 2008
Мислења
112
Поени од реакции
17
abe lupna li vu dve vaspitne?
ako ne si zaebaja si se, sga ne ti gu treba
zaebi i traži si novu:salut::salut::salut:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Прашај ја само Зашто те изневерила . Зависно од одговорот одлучи се,но барај малце подетален одговор. Види како ќе се однесува со тебе за време на разговорот . Полесно ќе ти биде така да се оттарасиш од неа /или да и се вратиш.

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
мојот проблем е многу прост и сложен во исто време-има едно момче многу е заљубено во мене...искрено не е баш мн убав или незнам
шо ама премногу ме сака и го покажал тоа на 300 милиони начини...мислам дека нема да најдам некој толку да ме сака, барем не во скоро време. арно ама јас не сум заљубена во него т.е. ми се допаѓа друго момче кое е мноогу занесено, учевме заедно и онака си заживеавме, дури оние кои учеа со нас пуштија муабет дека ме сака, еднаш дури и ме викна на театар ама не појдовме(немавме карти)...е сеа летово малце се гледавме ама кога ќе се видевме , колку јас можев да видам му беше мило и сеа некој ќе рече зошто тогаш ништо не направивме? нз навистина, многумина ми велат дека е мн срамежлив, ама...изгубена сум...на моменти мислам да се откажам од него и да му дадам шанса на тој првиот, но од др страна тој не ми се допаѓа онака(физички) па ако имате некој совет оти стварно сум изгубена фала однапред

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
Првпат ја отварам темава на форумов,и одма налетав на идентицна ситуација како мојата.
Мој совет пробај биди со детето,сигурен сум дека ке ти биде најубаво.
И јас бев во злицна ситуација,бевме другари 5 - 6 години,последната година приметив дека има некој чувства кон мене,ама она за мене бесе само другарка,симпатицна ама не тоа сто мислев дека го барам.Прбавме тргнавме,и еве трае веке една ипол година и премногу ја сакам.
Затоа ти викам да пробаш и ти,ако дечкото е ок,и се знаете долго,нема да ти треба многу да се заљубиш.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
мојот проблем е многу прост и сложен во исто време-има едно момче многу е заљубено во мене...искрено не е баш мн убав или незнам
шо ама премногу ме сака и го покажал тоа на 300 милиони начини...мислам дека нема да најдам некој толку да ме сака, барем не во скоро време. арно ама јас не сум заљубена во него т.е. ми се допаѓа друго момче кое е мноогу занесено, учевме заедно и онака си заживеавме, дури оние кои учеа со нас пуштија муабет дека ме сака, еднаш дури и ме викна на театар ама не појдовме(немавме карти)...е сеа летово малце се гледавме ама кога ќе се видевме , колку јас можев да видам му беше мило и сеа некој ќе рече зошто тогаш ништо не направивме? нз навистина, многумина ми велат дека е мн срамежлив, ама...изгубена сум...на моменти мислам да се откажам од него и да му дадам шанса на тој првиот, но од др страна тој не ми се допаѓа онака(физички) па ако имате некој совет оти стварно сум изгубена фала однапред
Има 2 опции...
...или ќе му дадеш шанса на првото не физичко момче :pos2: па ако ти одговара карактерно да останеш со него...или види што сака другото момче па ако има симпатија од негова страна продолжи со него...мој совет пробај со второто момче...сепак мора нешто да те привлекува за да идеш со некој а гледам кај првиов нема нешто такво :toe: со среќа :smir:

Член од
20 септември 2007
Мислења
38
Поени од реакции
1
И ја иам еден проблем ... :) само што раскинав со женската со која одев 3 год ,а сеуште чувствувам нешто спрема неа но од друга страна ама пак од друга страна подобро ми е слобден има многу женски кои сакаат да бидат со мене и сеа сум во дилема дали да се смирам со бившата или да продолжам со "лудот живот" :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
И ја иам еден проблем ... :) само што раскинав со женската со која одев 3 год ,а сеуште чувствувам нешто спрема неа но од друга страна ама пак од друга страна подобро ми е слобден има многу женски кои сакаат да бидат со мене и сеа сум во дилема дали да се смирам со бившата или да продолжам со "лудот живот" :)
Па 3 години богами не се малку, нормално дека уште ќе чувствуваш нешто за неа. Едноставно види ги сите добри и сите лоши страни кај девојката и вашата врска. Кои страни преовладуваат, таква одлука и донеси.:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
3 години...дали има причина да продолжиш со истата личност...чекај малку,олади се еден месец,стави на вага се па одлучи се...ама постов многу женски сакаат да бидат со мене :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom