se trudam da bidam sto e povekje razumna i da go resam problemot.znam deka moeto odlozuvanje ne vodi kon nisto a od druga strana znaci uzivanje vo ona sto e, sepak realnost, zasega vistinska. sovrsenstvoto nikogas ne postoi, megjutoa zosto togas koga mozeme da bideme srekjni da ne mozime da go pravime toa ili da go pravime ama ne vo celost.nemozam na nekoj 100% da mu veruvam, sekogas postoi somnez i nikogas ne postoi idealno, mozebi posle nekoe veme i jas kje svatam deka ne e za mene ili pa sprotivno, ili pak kje se slucat nekoi nepredvideni raboti od koi kje go smenam mislenjeto ili pak.......milion raboti..... no momentalno mislam deka toj e prekrasen i se ona sto baram od masko

jas bi bila srekjna koga bi znaele i moite sto nikako ne znaci deka kje me podrzat a plus toa imam i postar brat 24 koj nikako nema da me opravda ili poddrzi a negovoto vlijanie vrz moite e mnooooogu golemo, taka sto jas sum potpolno zbuneta.a kolku povekje razmisluvam se povekje navlagam vo dupkaaaaaa. se nadevam deka kje mi se rasvetli na krajot od tunelot i kje znam sto da napravam.uf:uvo: