Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...И ги триел усните и крв имало на неговиот прст? Да не имала менструација девојчето случајно? Хименот не е на усните на вагината, сепак повнатре е.
Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...И ги триел усните и крв имало на неговиот прст? Да не имала менструација девојчето случајно? Хименот не е на усните на вагината, сепак повнатре е.
аххм...кажав???Abe Handsome ако не сакаш да кажиш свое мислење немора никој не те тера со сила..Не си принуден да го направиш тоа...
Ја прочитав 6 пати ама џабе. Ми нема баш логика.Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...
или евентуално да проверам лично... На форум, тешко дека некој ќе ти даде точен и сигурен одговор кога се работи за такви прашања.имате гинеколози нека укључи тоа ламбата на главата и нека гледе па ќе ви каже дали е скината или не
епа што повеќе да се каже ... или другарка ти те лаже дека само се триеле а всушност тој ја скинал рачно, бидејки од надворешниот дел од вагината не би требало да тече крв.Прочитаја темата добро и кажи го своето мислење после...
епа што повеќе да се каже ... или другарка ти те лаже дека само се триеле а всушност тој ја скинал рачно, бидејки од надворешниот дел од вагината не би требало да тече крв.
Значи нешто не е како што кажуваш.
''Другарка'' најлесен изговор.
Анонимна да не се работи за тебе а?
Како и да е и ти не знаеш убаво да објасниш.
Ајт поз.
Постои можност, но не е до толку голема. Сепак постои.Ахам...
Постои можност, но не е до толку голема. Сепак постои.
Зависи од типката, на некоја малце на некоја многу.Сеа ова многу не да го ссфатите како мнооогу, како релативен поим.Колку и тече на типката при прв сексуален однос?
малце или МНОГУ?
Што ќе биде потоа? Колку што разбрав, муабетот беше што ако партнерот сврши на женскиот полов орган додека те трие, така нели?А што ќе биде потоа ако тоа се случи..?Се надевам дека не сум досадна но сепак сакам од секого мислење..:wink:
Што ќе биде потоа? Колку што разбрав, муабетот беше што ако партнерот сврши на женскиот полов орган додека те трие, така нели?
Значи, постои веројатност девојката да остане бремена...
Да зависи до типката на некоја многу малце,на некоја повеќе а на некои девојчина ич.:baeh:Ме мрзеше да ја барам таа темата за секс проблеми па ај тука...
Колку и тече на типката при прв сексуален однос?
малце или МНОГУ?