Лесна и честа ситуација.Проблем ипол.
Лани се гледав со еден тип. Не беше сериозна работата, не се гледавме многу често. Не знам за него, ама он мене многу ми значеше, дотогаш не сум била затрескана во некој како што тогаш бев во него. И една вечер јако ме издува, ми рече дека ќе се смирува со бившата. Од тогаш, ни трага, ни глас од него. Изгубивме секакви контакти. Иако имав добра причина за да го мразам, не можев да го замразам. Во срце ми беше, и премногу мил.
Сега сум во врска. Сериозна, преубава. Сигурна сум дека го љубам. И најмалку го заслужува ова да го правам, но...
Во изминативе неколку дена, често се гледаме со ланскиот тип. Конкретно вечерва, бевме во ист клуб, јас бев со другарки, он со друштво. Нема сега женска. Damn. Голем дел од вечерта ја помина во моето друштво, и цела вечер ми кажуваше преубави работи. И морам да признаам, не ми беше сеедно. Такви работи не ми кажуваше кога требаше... Не е некој таков тип, за намерно да ми прави проблеми. И колку и да го познавам, не можам да сфатам зошто го прави ова. Се договоривме некој ден да испаднеме на кафе. Чисто онака, да си се видиме.
Финтата е што, не знам каков совет да барам од вас.
Ама навистина не знам како да постапам. Дечко ми ич не заслужува мислите да ми одат кај друг. А одат...
Јас тоа го викам кога не ми се свиѓа некој. Ако го сакам, чувствата се тука и нема што да одложувам на времето ... изговор.Inace imam i jas eden problem, pa ako moze nekoj sovet so da napraam. Vaka znaci : se zapoznav so edna tipka so onaka ne mi bese moj "kalibar" i ne mi se svigase, ama so tek na vreme neznam zosto i kako ama mene epten mi letna pamet po nea.Stalno sme na msn ideme na kafe i sl. I tipkata primetila deka ja svigam, a i nejzinite drugarki primetile i pocnale da i zborat neso ko abe super e tipot odlicen par bi bile. I sea pred nekoe vreme se padnavme na muabet neso i ona ko demek zapna kazi mi so e toa, kazi mi. Jas i vikam ako ti kazam se ova so e nema da bide isto i nie nema da bideme istite. I ona mislam deka znaese so sakam da i kazam i navaluvase. Jas i kazav so mi se desava i kako se osekam prema nea. i iskreno ova prvpat mi se ima deseno i se osekav mn. cudno i epten nesvojstveno za mene. Posle koga ja prasav kakvi se sansite za da se desi neso ona mi rece deka momentalno saka da odmori malce nekoj period od vrska i deka "vremeto ke pokaze" so ke se desi pomegu nas.Dali mislite deka ona bi me zemala kako rezerva ili pa od druga strana saka da si gi rastisti uvstvata i da vidi so tek na vreme so ke se desava???Ona mi rece uzivaj i nemaj gajle za toa vremeto se ke si pokaze...Ako moze vase mislenje za situacijava??? Blagodaram odnapred ):kesa:
како сакаш да се зближиш:физички или психички?Како да се зближиме?
гоццце бе...Двете.