Маца_мк
♫♥good girl gone bad♥♫
- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 6.421
- Поени од реакции
- 464
Двете.
тикви4ка е сосема во право.за да се зближите и на двата начини треба да правите муабет. да дознаеш што и се случува, да и дадеш некој совет ако и треба зошто во врската пред се треба да сте другари и да си верувате.се друго доаѓа само по себе, секако без претерување зошто колку што знам не си постар од 15 год.(сигурно и она е твоја возраст) и не треба којзнае колку да претерувате и да ја напињаш со физичкото..иако прилично е напредна младинава:nesvest: забегав ја, ама ова е мое мислење, ти како сакашгоццце бе...
не и се поставувај само како дечко... постави и се и како другар...
не си со неа само за бакнувањето и тие ред ствари.. сослушај ја дај и совет.. потпрашувај ја што и се дешава, нејзе, на нејзините блиски
е сега ме тераш да бришам мислење, али ај ќе го остаам, може на некој друг ќе му послужи(ако не го делитнат модераторите)Добро. Не се изразив како што треба. Другари сме да, добро кажа Тикви4ка. Дури мислам дека повеќе сум поставен како другар отколку како дечко. Ај сеа
е сега, повеќе другар отколку дечко..хмм, и тоа не е баш во ред.ако правите премногу муабет и тоа не е на арно мораш да најдеш некој баланс за да не те смета она само за другар или рамо за плачење...ме стави сега во дилема како да те советувам..не знам, ќе и дадеш некако до знаење дека освен водење на разговори и советување сакаш да ја одржите и љубовната врска пошто после многу зборење ќе ви здосади па може да остане само она другарското.сега нема да бидеш пренападен, ама замолчи ја некогаш со бакнеж и сл.
може некој друг ќе ти даде подобар совет, јас само ова имав да го кажам