- Член од
- 6 ноември 2007
- Мислења
- 848
- Поени од реакции
- 44
Сега бргу се скарав со дечкото не одевме многу време ама немавме прилики да се гледаме многу често и планиравме се да оставиме за летото ама не е важно тоа сега знам дека нема да се смириме затоа што си кажавме премногу работи.Но јас сеуште се надевам дека ќе се смириме кога тогаш.Ама не е работата дека се скаравме и дали ќе се смириме.Вака,има деца на кои им се бендисувам од кои за едното сум сигурна дека ме сака и дека сака да сме заедно ама работата е тоа што јас незнам што да правам дали да продолжам да се надевам дека ќе се смириме со бившиот или да почнам пополека да го заборавам и да продолжам понатаму со животот.Ама најтрагично од се е тоа што мислам дека никогаш нема да го заборавам Никола....Ве молам дајте ми совет што да направам...
Продолжи си понатака со типот што те сакал..што има да молиш ти некого..нека те молат тебе.а за тоа дека нема да го заборавиш...јас тој што го сакав кога имав 15 се ожена,а беше 2 години поголем од мене и мислев дека никогаш нема да го заборавам и да во право бев си остана еден убав спомен во моето минато и секогаш кога ќе се потсетам на тој период си се смеам..Гледај така да биди кај тебе со тој Никола..Тој нека си остани убав спомен во минатото,а моментално креирај си убави моменти со другото типче...