- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.499
- Поени од реакции
- 37.332
...човекот е такво суштество што мора секогаш да го посакува забранетото овошје, дали ќе го земе да го јаде, ама баш никој не може да му забрани (било машко или женско) или само ќе го гледа и посакува тоа зависи од моментот на негова силна волја.Имам сомнеж дека мажот ми ме изневерува, ми се плаче од што не ми се верува како можеше да ми го направи ова. Но од друга страна немам избор освен да му прогледам низ прсти, зашто овде немам перспектива реално, сакам да одам кај него и да работам. Совет? Ајде сега чекам сеир и заебанции на моја сметка
...тоа што е тој далеку не значи дека мора да те изневери, тој ако сака може и додека е блиску до тебе, да излезе за 15 минути до комшивката, а ти појма да немаш ниту да се посомневаш.
...кај секоја жена има две страни идентични, зависи од моменталниот биоритам се губи симетричноста и надвладува или позитивната страна или негативната страна, ако надвладува негативната страна си го правиш филмот со неверство во твоето сценарио од било што приложено (фотографија, емајл, мсн, вибер порака, итн), ако ти преовладува позитивната страна, љубомората се намалува и веќе ќе помислиш „ејјј што убаво испаднал на слика, фала Богу што има друштво таму, одвај чекам да отиднам да го прегрнам и да биде мој“
...односно најдобро да не се мисли воопшто на нешто што не е сигурно, па уосталом не е сапун да се троши, важно тебе да ти се враќа и на обврската на заедничкиот син!