мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.739
- Поени од реакции
- 22.998
To drug vic e30 куќи село ли е?
To drug vic e30 куќи село ли е?
Најубаво е да и кажиш да си на чисто. И ако те одбие, така се расти.Zdravo mnogu se zaljubiv vo edna devojka a znam deka taa ne e uf mene zaljubena sto da pravam dali da i kazum deka ja sakam
Јас би ти предложила прво да се зближиш со неа да видиш дали таа има чувства кон тебе, дознај што ја прави среќна и ако не е многу загреана пробај да ја освоиш, романтика е заборавена а и те како потребна за денешниве млади парови.Zdravo mnogu se zaljubiv vo edna devojka a znam deka taa ne e uf mene zaljubena sto da pravam dali da i kazum deka ja sakam
Ne so romantika!Ok ke probam da ja osvojam so romantika,
ako ne uspee toa e vi blagodaram za pomosta
Јебеш романтике брале, после ќе дојдеш на форумов и жените ќе ти се криви зошто откако си посветил внимание и пажња, си се зближил, си правел работи што сака и си ја запознал убаво, ти удрила корпа и ќе имаш омраза спрема женски.Ok ke probam da ja osvojam so romantika,
ako ne uspee toa e vi blagodaram za pomosta
@mkd1999Јас би ти предложила прво да се зближиш со неа да видиш дали таа има чувства кон тебе, дознај што ја прави среќна и ако не е многу загреана пробај да ја освоиш, романтика е заборавена а и те како потребна за денешниве млади парови.
Запишете се заедно на часови по правопис.Zdravo mnogu se zaljubiv vo edna devojka a znam deka taa ne e uf mene zaljubena sto da pravam dali da i kazum deka ja sakam
Тоа е проблемот со мажите во Македонија.Сеуште бараат моќ врз жената, тоест да можат да ги лечат нивните селски балкански комплекси, а жената да трпи, ќути и служи.Типична патријахална диктатура.@cholismo е во право што вика дека многу од форумов треба да ги заобиколиш камо да ги запознаеш у живо.
Не требало романтика, ако нека ви се за one stand сите па ќе квичите сите жени дека биле курви.
Романтика е потребна и клучна во врска/брак. Посебно во долга/сериозна врска/брак, за да се покажува пажња и жената да се чувствува сакано и да и прошара денот со некој гест/збор.@cholismo е во право што вика дека многу од форумов треба да ги заобиколиш камо да ги запознаеш у живо.
Не требало романтика, ако нека ви се за one stand сите па ќе квичите сите жени дека биле курви.
Не е тоа погрешно. Погрешни се новите концепти каде што мажот готви, пере, пегла, ја чува куќата додека жена му се онади со швалерот.Тоа е проблемот со мажите во Македонија.Сеуште бараат моќ врз жената, тоест да можат да ги лечат нивните селски балкански комплекси, а жената да трпи, ќути и служи.Типична патријахална диктатура.
Сакаат врска базирана на грубост и доминација.Вакви познавам еден тон и кога нешто нема да им биде погодено веднаш се жалат како тоа сите жени биле курви или трчале по пари.
Балканецот сеуште не може да се ослободи од своите комплекси.